Tomotek.dk

Granitskærver pristjek

Er du på udkig efter granitskærver? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 985 kr. Det er 80 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg granitskærver inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
985 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.145 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.172 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 500 literKøb
1.199 kr.Sække med 500 literKøb
1.284 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.509 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.509 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.578 kr.Sække med 500 literKøb
1.587 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.654 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.817 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.878 kr.Sække med 750 kgKøb
1.942 kr.Sække med 500 literKøb
2.672 kr.Poser med 20 kgKøb
2.699 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til gårdsplads til langs sokkel til trappe til forhave ved hæk på jord som belægning rundt om sokkel på ukrudtsdug til sti til hækken til bagning til havebed på skråning til indkørsel til planter til bed til gangsti

Varianter: antracitgrå mørke hvide brun farvede blå røde gråmix små grå lyse store mørkegrå knuste lysegrå rødmix sorte

Størrelser: 16-22 mm 11-16 mm 16-32 mm 5-8 mm 32-64 mm 8-11 mm

Mængder: 500 kg 25 kg 1000 kg 15 kg 800 kg 20 kg 1 m3 25 kg 1 ton

Levering: vognlæs løs tip i sække i poser trailer afhentning hent selv i løs vægt i bigbag løst leveret

Brands: Champost Bilka NCC IBF Weber Sandmanden Plantorama Safestone Jelsa LHM FC Beton

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder tilbyder et bredt vareudvalg, imens nogle har fokus på en enkelt varegruppe. Du bør afveje hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige produkter at vælge fra, udover bare granitskærver.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med fx returret. Man bør derfor tjekke netbutikkens regningslinjer.
For en del er gør-det-selv projekter lig med en hulens masse spørgsmål. Dermed bør du overveje at købe fra en webshop, som giver råd og vejledning til valg af granitskærver.
Det er naturligvis super vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers må du tjekke de andre.
Såfremt du skal have varerne nu og her eller blot ønsker at undvære fragten, så kan du tænke over at køre materialerne på egen hånd. Det er navnligt en mulighed ved de velkendte byggekæder.
Der er variationer i prisniveauet på billige granitskærver fra webshop til webshop. En del satser på de bedste tilbud, og andre har fokus på kompetent sparring. Du bør overveje hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget troværdighed til dig der skal købe online. Det kan du se fordele i.
De udbredte byggecentre er fysisk til stede i store dele af landet, og derved har de fleste mulighed for at købe online og køre produkterne på eget initiativ. Derved har man mulighed for at slippe for fragtgebyret, og samtidig få fat i varerne straks.
De velkendte byggemarkeder samler varer fra mange forskellige specialbutikker, hvorfor du så kan købe fra et stort sortiment af granitskærver online.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede netshops styrer selv produktionen af de varer der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte hos disse nichewebshops online vil du få skarpere priser.
Forskellige nichespecifikke webshops er opstartsfirmaer, der oftest har danske ejere, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Dem understøtter du når du køber granitskærver online på deres side.
Flertallet af nicheforhandlere har meget ekspertise i de produkter de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Herved forventes det at du får ekstremt begavet sparring fra ansatte som er eksperter i lige præcis granitskærver.
Danmarks største byggecentre

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

granitskærver bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i kædens 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

granitskærver jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 kollegaer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 mennesker i kædens 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 ansatte i forretningens 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

granitskærver silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og styres dagligt af flere end 100 medarbejdere i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag ca. 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

granitskærver harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Måske burde du overveje om du selv bør stå for hele projektet, eller du med fordel kan anskaffe professionel hjælp til færdiggørelsen af projektet. Forudsat at du køber professionel assistance vil det normalt anbefales at modtage tilbud fra flere leverandører.
2Du finder vældig mange instruktioner og videoer på nettet som du kan finde hjælp i. Særligt YouTube supporterer dig med ret så meget konstruktiv oplysning, især når man benytter den engelske version.
3Godt forarbejde bliver vejen til at komme i mål med projektet. Du bør overveje at lave en gennemarbejdet plan, som dikterer hvilke opgaver du vil klø på med på hvilken dag, og som også indeholder en kronologisk orden. Husk at være realistisk når du laver din plan.
4Forinden du opstarter dit byggeprojekt kan det vise sig vanvittigt essentielt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der vise sig forskellige love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
5Måske det viser sig aktuelt at have de relevante materialer parat i god tid før du indleder din byggeproces. Du kan udarbejde en hurtig note indeholdende det du skal bruge, og bagefter eftergå hver eneste ting, således at du kan føle dig overbevist om at du har det hele.
6Du bør unden ingen omstændigheder glemme dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv sko og hjelm som beskytter dig imod mulige skader. Det er yderst relevant at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, i særdeleshed såfremt du ikke har professionel assistance.
7Der kommer stort set altid uventede problemer ved større opgaver, og følgelig vil det være af stor betydning at man afsætter en god portion plads i handlingsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig overbevist om at man når det til siden.
8Du kan indhente hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det gives i tilfælde hvor renoveringen er godt for miljøet. Af få støtte kræver dermed at projektet influerer positivt på klimaet.
9Det kan være nyttigt at sikre sig hjælp til arbejdet, især ift. vigtige byggerier. Flere ting stiller krav om flere folk. Dertil vil det blive hurtigere og mere socialt når man er flere om det.
10Du skal ikke fattes arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig erstatteligt at du har udstyret parat inden du iværksætter byggeriet. Desuden er det fordelagtigt at inkludere de medfølgende udgifter i budgettet.
11Typisk vil det være fornuftigt at have et udgiftsbudget for byggeriet, så du har styr på omkostningerne. Det kan vise sig at være forstandigt at kortlægge hver enkelt udgift, og efterfølgende tjekke billige priser på dem én og én.
12For projekter udenfor kan vejret få en betydningsfuld rolle. Derfor skal du løbende undersøge vejrvarslen i den tid der er op til byggeriets start, så du undgår at det ud af det blå går i gang med at vælte ned når du lige er gået i gang med det komplicerede projekt.
De bedst anmeldte byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er ret så beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er temmelig flot. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ekstremt godt arbejde. Scoren er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % giver bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er utrolig betryggende. Scoren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er enormt overlegent. Scoren er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % giver maksimum point, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.

Normale spørgsmål rundt om granitskærver

 • Hvor meget fylder 1 ton granitskærver?
 • Hvordan lægger man granitskærver i haven?
 • Hvor meget granitskærver skal jeg bruge?
 • Hvor mange granitskærver skal jeg bruge?
 • Hvordan lægges granitskærver?
 • Granitskærver hvad er det?
 • Hvad vejer en kubikmeter granitskærver?
 • Hvor mange kg granitskærver pr. m2?
 • Granitskærver hvilken størrelse?
 • Hvor tykt et lag granitskærver?
 • Hvor meget dækker 20 kg granitskærver?
 • Hvor meget dækker 1000 kg granitskærver?
 • Hvad koster granitskærver?
 • Hvilken metode til levering skal du vælge?

  En stor portion internet forhandlere udlover heldigvis et hav af forskellige billige leveringsløsninger til granitskærver. Den mest populære er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter din bestilling når der er mulighed for det. Fragtløsningen er jo virkelig smertefri, samt desuden ligeledes den mest letkøbte mulighed for fragt.

  Du bør også planlægge at få produkterne sendt hjem til dig eller ud på din arbejdsplads. Muligheden viser sig sædvanligvis et hak mere omkostningsfuld, men også yderst fremkommelig ved køb af granitskærver online. Den mest betalelige mulighed for fragt vil dog altid være at du selv henter pakken, som dog nødvendiggør at du bor nærved internet forretningens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Fragtperioden på granitskærver er naturligvis særdeles central om vi har brug for varen om få sekunder, så med det formål er det nemlig centralt at man ser den anslåede leveringsdato ved granitskærver. En masse e-handler – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – udlover billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del varenumre online, men vær opmærksom på at det er regnet ud fra at bestillingen laves inden et fastslået klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få produkterne sendt afsted inden logistikpersonalet drager hjemad.

  Indtil flere netbutikker lover fragt uden omkostninger på granitskærver online, men i reglen er det så nødvendigt at man aftager for en fastsat sum. Desuden bør man foretrække den mest betalelige leveringsmanér, hvilket mange gange vil blive at få dem til at levere pakken til et afhentningssted.

  En del netbutikker tilbyder klik-og-hent hvor man køber billig granitskærver hjemmefra og selv henter i butikken. For eksempel Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4 og Bygma. Byggemarkederne foreslår blandt andet click-and-collect på granitskærver i følgende områder:

  Solrød Strand, Gentofte, Kolding, Birkerød, Skive, Åbyhøj, Valby, Ishøj, Kokkedal, Fredericia, Ringsted, Værløse, Dragør, Charlottenlund, Odense, Glostrup, Ballerup, Lystrup, Albertslund, Thisted, Greve, Ølstykke, Vejle, Svendborg, Farum, Frederiksværk, Tårnby, Haderslev, Hobro, Randers, Rødovre, Slagelse, Skanderborg, København, Ikast, Middelfart, Frederiksberg, Aalborg, Virum, Brabrand, Brøndby, Vanløse, Grenaa, Stenløse, Taastrup, Frederikshavn, Roskilde, Vallensbæk, Holstebro, Herning, Vordingborg, Hvidovre, Helsingør, Holbæk, Jyllinge, Frederikssund, Silkeborg, Nørresundby, Hjørring, Lillerød, Odder, Kalundborg, Rudersdal, Hillerød, Højbjerg, Brønderslev, Nakskov, Brønshøj, Aarhus, Rønne, Tilst, Nyborg, Gladsaxe, Risskov, Varde, Hedensted, Esbjerg, Struer, Viborg, Korsør, Haslev, Aabenraa, Nykøbing Falster, Køge, Søborg, Sønderborg, Lyngby, Hørsholm, Næstved, Herlev, Hedehusene, Allerød, Horsens, og Nærum, .

  Klik-og-hent ift. granitskærver er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Amager, Falster, Lolland, Midtsjælland) og Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark).

  Når der ses på statistikkerne står det markant, at online shoppere typisk kigger efter for eksempel granitskærver priser og granitskærver tilbud. Man ser derudover ofte mennesker kigge efter fx billig granitskærver, køb granitskærver og granitskærver online, foruden de kendte byggekæder som Silvan, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Bygma.

  Priser på granitskærver

  Det har vist sig at være ultra hensigtsmæssigt for enhver at vurdere tilbud på billige granitskærver online på diverse internet forhandlere i Danmark, og for det har mange e-handler været nødt til at reducere udsalgspriserne på granitskærver voldsomt, og endda frembyde levering uden betaling.

  Men det kan imidlertid vise sig udbytterigt at efterse enkelte internet virksomheder i Danmark efter tilbud på granitskærver online forud for at du bestiller, sådan at man er velinformeret til at få fat i den billigste pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggecentre som XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og Stark.

  Du skal alligevel ikke undervurdere, at i tilfælde af at en forretning på nettet afhænder billige granitskærver online på tilbud til en pris der virker enormt billig, så er det undertiden være et bevis på en uægte online virksomhed. Kortbetalinger er i hvert fald dækket ind under en foranstaltning, der støtter dig som kunde overfor bedrageriske internet handler.

  Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du benytte en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du agter at klare prisen på granitskærver ude i fremtiden. Det foreslåes som regel ved online nichebutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, Stark, 10-4, Silvan, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen.

  Ses der på søgedata fremstår det markant, at internet shoppere som regel søger efter for eksempel billig granitskærver og granitskærver priser. Derudover oplever vi ofte mennesker kigge efter fx køb granitskærver, granitskærver tilbud samt granitskærver online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg granitskærver er 551 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: som belægning til bagning til trappe til hækken rundt om sokkel til forhave til planter på jord ved hæk til bed til langs sokkel til havebed til sti til indkørsel på skråning på ukrudtsdug til gårdsplads til gangsti

  Varianter: rødmix blå lysegrå store små grå sorte antracitgrå lyse mørke mørkegrå knuste farvede gråmix røde hvide brun

  Størrelser: 11-16 mm 32-64 mm 16-32 mm 8-11 mm 16-22 mm 5-8 mm

  Mængder: 25 kg 1 m3 1000 kg 1 ton 25 kg 20 kg 500 kg 15 kg 800 kg

  Levering: hent selv trailer i bigbag løst leveret afhentning i poser løs tip i løs vægt vognlæs i sække

  Brands: FC Beton LHM IBF Sandmanden Bilka Weber Plantorama Champost Safestone NCC Jelsa

  Undersøg tidligere køberes erfaringer

  Trustpilot tilbyder dig evigt solide muligheder for at beskue en lang række tidligere konsumenters anmeldelser og af den grund foreslåes det, at du kigger nærmere på netbutikkens ratings før du lægger din bestilling på billige granitskærver online.

  Facebook leverer derudover ganske nyttige løsninger til at få indsigt i e-forhandlerens kundefokus. Tilmed møder vi endda internet virksomheder som giver folk mulighed for at notere en omtale af købsoplevelsen, hvilket tillige burde bruges til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

  Før nogen handler billige granitskærver online på en e-butik behøver de faktisk læse butikkens regler, det er dog for det meste et omfattende arbejde, i særdeleshed på de gængse byggecentre som Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 og Bauhaus.

  Et nemt alternativ er at se nærmere på om internet forretningen er e-mærket, siden det typisk er en angivelse af at e-firmaet adlyder de danske regler, udover at virksomheden ofte kigges til af specialister der mestrer vilkårene.

  Derudover giver det dig chance for opbakning, for så vidt du møder problemstillinger som følge af din bestilling af granitskærver. Tilmed stiller vi forslag om at køber er hensynstagende til de mest vedkommende forhold der gør sig gældende i forbindelse med købet af granitskærver online, som fx hvilken ombytningsrettighed online shoppen tilbyder.

  På grund af dette er det også essesentielt, at man når som helst bibeholder ens e-mail kvittering, således man i fremtiden kan bevidne sin bestilling af granitskærver, uafhængig af om man køber ved Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg eller Davidsen.

  Jan gav 5 stjerner

  Lynhurtig levering

  Lene gav 4 stjerner

  Det virker bare.

  Mads gav 5 stjerner

  Som altid hurtig og smidig levering.

  Lone Madsen gav 4 stjerner

  Hurtig og effektiv

  9 tips til køb på nettet
  1Generelt går vi ind for at tjekke hvorvidt e-butikken er e-mærket medlem, da det typisk er et signal om at internet shoppen følger de danske love, foruden at online butikken en gang i mellem vurderes af jurister som er meget bekendte med reglementet på området. Inden folk bestiller billige granitskærver hos en forretning på nettet bør de i reglen tage stilling til e-shoppens handelsbetingelser.
  2Det er i dag særligt fleksibelt for internetbrugere at analysere priser online på billige granitskærver på diverse e-butikker, og til gengæld yder masser af internet varehuse gratis fragt. Det kan ikke desto mindre vise sig indbringende at sammenligne nogle online forretninger efter tilbud forud for at du bestiller, således at du er garanteret at få fat i den mest attraktive pris.
  3Flere internet foretagender sikrer levering uden gebyr på granitskærver, men undertiden gælder det kun hvis man aftager for en konkret pris. Desuden må man tage den mest prisbevidste leveringstype, hvilket mange gange er at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et afhentningssted. Den er ofte omvendt i høj grad enkel. Den mest prisbevidste leveringsmulighed kan ikke modsiges at være at hente varerne selv.
  4Forud for at folk handler billige granitskærver på en netbutik bør de ideelt set gøre sig bekendt med indholdet af butikkens betingelser, men det er oftest ikke super spændende. For øvrigt er det fornuftigt at du er påpasselig med de mest betydningsfulde vilkår der har indvirkning på handlen med billige granitskærver online, som eksempelvis den ombytningsrettighed e-forretningen tilbyder.
  5En del e-shops frembyder i vore dage diverse billige leveringsformer til granitskærver. En favorit iblandt mange er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv afhenter din ordre når du har tid. Leveringsmetoden er nemlig særligt simpel, og ofte også den mindst kostelige leveringsform.
  6Den mest prisbevidste leveringsmodel vil utvivlsomt være at du selv henter produkterne, som desværre beroer på at du er tæt på e-shoppens hjemsted. Den fragtform kan i nogle tilfælde være usædvanlig betydningsfuld når vi mangler granitskærver om kort tid. Alternativt så lover en hel del internet handler fri fragt, men tit gælder det kun hvis der erhverves for en fastsat sum.
  7Antal dages levering er naturligvis ualmindeligt vigtig om man har behov for varerne inden for kort tid, og i det øjemed er det fuldt ud essentielt at vi efterser tidshorisonten for levering på granitskærver. Masser af webbutikker reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varer, men som imidlertid er afhængig af at du bestiller tidligere end et bestemt tidspunkt.
  8Trustpilot tilbyder ret sikre genveje til at besigtige en stor gruppe andre forbrugeres betragtninger og på grund af dette tilråder vi, at du gennemsøger online webshoppens kritik inden du shopper billige granitskærver online. Facebook tilbyder lige så vel uden sammenligning solide løsninger til at få indsigt i netshoppens popularitet.
  9Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er dækket ind under et lovbud, hvilket hjælper folk overfor uærlige shops på nettet. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en billig afdragsordning fra fx ViaBill, for så vidt du foretrækker at dække pengene i flere bidder.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk