Tomotek.dk

Gødning pristjek

Er du på udkig efter gødning? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter gødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.295 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.365 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.384 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: buske chiliplanter agurker rabarber frugttræer kartofler køkkenhaven akvarie blomsterbede altankasser artiskokker bambus citrustræer hæk hortensia tomater jordbær afskårne blomster drivhuse æbletræer bøgehæk bananpalme alger autoflower blommetræer grøntsager krydderurter blomsterkrukker roserstueplanter buksbom græsplænen blåbær vinplanter potteplanter blomster ligusterhæk haveplanter akvarieplanter haven citrontræ

Mængder: 500 liter 300 liter 2000 liter 1000 liter 80 liter 200 liter 1 m3 3000 liter 50 liter 400 liter

Levering: trailer løst leveret i løs vægt i sække hent selv afhentning vognlæs i bigbag i poser

Brands: GreenBio Pindstrup Champost Danmuld Park

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i prisniveauet på billige gødning fra byggekæde til byggekæde. Enkelte giver lave priser, og andre har fokus på kompetent rådgivning. Du skal afveje hvad der er vigtigst for dig.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med en stor portion spørgsmål. Dermed bør du overveje at vælge en online byggeshop, hvor du kan få tips og tricks til valg af gødning.
Du bør vide hvilke betingelser butikken udsteder for dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du kende firmaets handelsbetingelser.
Flere byggekæder har et bredt udvalg af varer, og nogle fokuserer på en enkelt varetype. Du bør reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange typer af varer at vælge i blandt, foruden bare gødning.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre produkterne på egen hånd. Det er især et alternativ hos de udbredte byggecentre.
Det er naturligvis utrolig relevant at undersøge, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder har butikker i store dele af landet, og hermed har mange valget om at bestille online og fragte produkterne personligt. Derigennem kan du vælge at slippe for fragtomkostningen, samt ovenikøbet få varerne på kortere tid.
De store byggekæder er etablerede og almenkendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget troværdighed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De velkendte byggemarkeder sælger varer fra flere nichebutikker, og som følge af dette kan du shoppe fra et stort sortiment af gødning online.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops i små nicher er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis sågar lokalt i dit område. Disse kan du støtte idet du køber gødning online på deres hjemmeside.
Alverdens nicheforhandlere er producenter af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du få en billigere pris.
Hovedparten af specialiserede webshops har en stor passion for det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Således kan du opleve ekstra indsigtsfuld assistance fra nogle der er eksperter i lige præcis gødning.
Danmarks største byggekæder
gødning jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 medarbejdere i de 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu flere end 100 medarbejdere i de 6 varehuse. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

gødning silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i forretningens 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

gødning bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 ansatte i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 personer i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 ansatte i deres 9 varehuse. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

gødning harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af i omegn af 2.000 kollegaer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du må for alt i verden ikke glemme din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj såsom arbejdshjelm som hjælper dig overfor mulige risici. Det er vigtigt at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, specielt hvis du ikke køber assistance fra en fagperson.
2Det vil vise sig vigtigt at have de nødvendige byggematerialer handlet ind i god tid før du iværksætter dit arbejde. Du kan med fordel sammenfatte en hurtig oversigt hvorpå der noteres det du har brug for, og som det næste efterse hvert enkelt punkt, hvormed du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
3Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at nedskrive et budget for ombygningen, så du har en økonomisk ramme. Det bør være fordelagtigt at notere samtlige poster, og så notere prisen på dem slavisk.
4Forberedelse er metoden til at lykkes med dit arbejde. Du må lave en gennemarbejdet køreplan, der fortæller hvilke gøremål du vil løse på hvilke dage, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp når du nedskriver arbejdsplanen.
5Det kan vise sig nyttigt at sikre sig assistance til byggeprocessen, navnlig når det kommer til omfattende byggeprocesser. Store byggeprojekter stiller krav om flere personer. Dertil må det blive hurtigere og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
6Der kommer typisk utidige vanskeligheder i forbindelse med avancerede opgaver, og altså vurderes det vigtigt at der er afsat en god portion plads i agendaen, som bidrager til at man er selvsikker på at man når det til siden.
7Der ligger vældig mange artikler og videoer via internettet som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube bringer dig ekstremt meget konstruktiv information, i særlig grad når du benytter den engelske version.
8For byggeprojekter udendørs har vejret en betydningsfuld rolle. På grund af dette skal du ofte kigge på prognosen for vejret i dagene før projektets start, så du undgår at det uventet går i gang med at piske ned bedst som du er i fuld gang med dit komplicerede projekt.
9Inden du starter byggeprojektet må det være temmelig fornuftigt med en forsikring om, at projektet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde forskellige retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
10I visse tilfælde kan man søge tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det fås ifald ombygningen er positivt for miljøet. Det forudsætter med andre ord at byggeriet påvirker planeten.
11Du bør aldrig stå uden det nødvendige grej. Ofte vil det vise sig essentielt at du har grejet disponibelt forinden du iværksætter byggeprojektet. Du bør huske at medtage omkostningerne hertil i dit udgiftsbudget.
12Husk at gennemtænke hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal tilkøbe professionel assistance til delelementer af det. Når du køber professionel hjælp kunne det være en god idé at modtage prisoverslag fra forskellige selskaber.
Danskernes favorit byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er virkelig godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % giver toprating, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er virkelig beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er rigtig godt arbejde. Scoren er baseret på 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som jo er yderst beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål vedrørende gødning

 • Hvad er gødning?
 • Gødning af græsmark hvornår?
 • Gødning af græsplæne hvornår?
 • Hvor meget gødning til græsplænen?
 • Hvad er organisk gødning?
 • Hvilke typer gødning findes der?
 • Hvilken gødning til hortensia?
 • Hvad er der i gødning?
 • Hvilken gødning?
 • Hvad indeholder gødning?
 • Npk gødning hvornår?
 • Hvordan laver man gødning?
 • Hvordan laver man npk gødning?
 • Hvad er npk gødning?
 • Gødning af rhododendron hvornår?
 • Chili gødning hvornår?
 • Hvad består npk gødning af?
 • Hvordan optager planter gødning?
 • Gødning ligusterhæk hvornår?
 • Gødning af roser hvornår?
 • Gødning til græsplæne hvornår?
 • Hvad består gødning af?
 • Gødning af bøgehæk hvornår?
 • Hvilken mulighed for fragt er smartest?

  Temmelig mange forretninger på nettet tilbyder nu til dags et bredt udvalg af billige løsninger til levering til gødning. Et hit er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du kan afhente din ordre når du har lyst. Fragtløsningen er altså temmelig ukompliceret, samt oftest endvidere den billigste leveringsmanér.

  Du burde på samme måde overveje at få pakken sendt hjem til dig selv eller til din arbejdsplads. Leveringsmetoden er godt nok lidt mindre billig, men tillige meget nem for gødning online. Den billigste slags levering er utvivlsomt selv at hente produkterne, som jo er betinget af at du opholder dig med kort afstand til webshoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på gødning kan vise sig at være rigtig aktuel såfremt du absolut skal bruge dine nye produkter om et øjeblik, så af den grund er det i sandhed afgørende at man studerer det forventede leveringstidspunkt ved gødning. En del shops på nettet – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – udlover billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres produkter online, men vær på vagt da det påkræver at handlen laves inden et nøjagtigt klokkeslæt, således at de sandsynligvis kan nå at få ordren klargjort inden logistikmedarbejderne drager hjemad.

  Visse online outlets præsterer fri fragt på gødning online, men for det meste forudsætter det at der bestilles for en præcis sum. Alternativt burde du vælge den billigste leveringsmetode, hvilket oftest vil blive at få fragtmanden til at bringe din ordre til et udleveringssted.

  Masser af netbutikker udlover afhentning hvor man handler billig gødning på nettet og selv henter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og Stark. De yder bl.a. klik-og-hent på gødning i følgende byer:

  Middelfart, Højbjerg, Hedehusene, Frederiksværk, Valby, Hillerød, Ishøj, Kokkedal, Søborg, Lillerød, Nakskov, Struer, Holbæk, Glostrup, Greve, Vejle, Virum, Ballerup, Dragør, Kalundborg, Ikast, Vallensbæk, Esbjerg, Rudersdal, Haderslev, Brønderslev, Hørsholm, Stenløse, Svendborg, Nørresundby, Taastrup, Roskilde, Rønne, Skive, Kolding, Slagelse, Næstved, Gentofte, Hjørring, Rødovre, Grenaa, Jyllinge, Fredericia, Gladsaxe, Aabenraa, Varde, Horsens, Vanløse, Tårnby, Odder, Brønshøj, Frederikssund, Allerød, Thisted, Hobro, København, Holstebro, Birkerød, Hvidovre, Korsør, Lyngby, Nyborg, Lystrup, Ringsted, Herlev, Skanderborg, Ølstykke, Åbyhøj, Farum, Haslev, Frederiksberg, Helsingør, Albertslund, Risskov, Solrød Strand, Herning, Frederikshavn, Brabrand, Vordingborg, Værløse, Aarhus, Nykøbing Falster, Charlottenlund, Hedensted, Randers, Odense, Nærum, Tilst, Silkeborg, Sønderborg, Viborg, Aalborg, Køge, og Brøndby, .

  Click-and-collect ift. gødning er en mulighed i alle dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Amager, Midtsjælland, Sydsjælland).

  Når vi ser på tallene fremstår det klart, at netshoppere tit efterspørger eksempelvis køb gødning og billig gødning. Foruden dette ser vi mange gange mennesker efterspørge bl.a. gødning tilbud, gødning priser og gødning online, foruden de velkendte byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Stark og Davidsen.

  Den bedste pris på gødning

  Det er efterhånden ret så enkelt for folk at tjekke tilbud på billige gødning online på flere internet varehuse, og til gengæld har utallige internet forhandlere fundet det nødvendigt at presse udsalgspriserne på gødning betydeligt, og derudover sikre gratis levering.

  Derfor kan det ikke desto mindre blive gavnligt at inspicere et par forskellige internet foretagender efter tilbud på gødning online før du gennemfører din bestilling, så du er sikker på at opnå den mest billige pris. Se ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

  Du bør imidlertid være årvågen med, at ifald en butik afsætter billige gødning online på tilbud til en salgspris som virker hamrende god, så kunne det mange gange være et tegn på en bedragerisk internet forhandler. Shopping med kort er trods alt en del af en anordning, som assisterer folk overfor snydagtige internet outlets.

  Generelt tilråder vi kortkøb eller MobilePay. Som en anden løsning kan du drage fordel af en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, når du foretrækker at klare omkostningerne til gødning over tid. Dette foreslåes som regel hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

  Når vi ser på data fremstår det markant, at internetbrugere jævnligt efterspørger bl.a. gødning priser og gødning tilbud. Foruden dette ser vi tit mennesker søge eksempelvis køb gødning, gødning online og billig gødning.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg gødning er 912 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

  Simpelt og hurtigt service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: citrustræer rabarber roserstueplanter hortensia agurker bambus hæk citrontræ blomsterbede blomster altankasser afskårne blomster autoflower æbletræer bøgehæk artiskokker akvarieplanter krydderurter ligusterhæk blommetræer tomater køkkenhaven blomsterkrukker alger grøntsager buksbom buske akvarie haven drivhuse haveplanter kartofler chiliplanter græsplænen vinplanter frugttræer bananpalme potteplanter blåbær jordbær

  Mængder: 3000 liter 2000 liter 1 m3 1000 liter 200 liter 500 liter 80 liter 400 liter 50 liter 300 liter

  Levering: løst leveret afhentning i løs vægt hent selv i poser trailer i sække i bigbag vognlæs

  Brands: Park Champost GreenBio Danmuld Pindstrup

  Analyser tidligere køberes synspunkter

  Trustpilot bringer dig nogle ærlige muligheder for at gøre dig bekendt med adskillige tidligere køberes betragtninger og derfor kan det anbefales, at du eftergår online webshoppens kritik før du placerer din ordre på billige gødning online.

  Facebook giver dig lignende uden sammenligning strålende chancer for at få indtryk af webbutikkens pålidelighed. Her ses en del online firmaer som tilbyder kunderne at frembringe en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket lige så vel bør tages i brug til at vurdere kundetilfredsheden.

  Forud for at folk handler billige gødning online på en webbutik bør de for at være sikker få overblik over webbutikkens regler, men det er ofte ikke særlig interessant, i særdeleshed på de gængse byggemarkeder som Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Stark, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Et nemt alternativ kan derfor være at bemærke hvorvidt internet selskabet er e-mærket medlem, siden det almindeligvis er et bevis på at online virksomheden efterlever de gældende danske regler, samt at e-forhandleren regelmæssigt efterses af fagmænd som er meget bekendte med de gældende regulativer.

  Dette er desuden en god mulighed for at blive hjulpet, når du oplever vanskeligheder i processen med din ordre på gødning. Endvidere er det anbefalelsesværdigt at du er påpasselig med de mest vedkommende vedtægter der er gældende for bestillingen af gødning online, som eksempelvis den bytteret online webshoppen tilsikrer.

  Her er det samtidig afgørende, at man stadig opbevarer sin faktura, så man til enhver tid vil kunne vidne om sit køb af gødning, uanset om man handler hos Stark, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg eller Silvan.

  Jens J gav 5 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  Jesper R gav 4 stjerner

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

  Peter Sørensen gav 5 stjerner

  Fornuftig pris

  Camilla Johansen gav 5 stjerner

  Varen kommer præcis som ønsket

  9 tips til indkøb via nettet
  1En masse internet butikker foreslår nu om stunder en række forskellige billige fragtformer til gødning. En af favoritterne er for øjeblikket levering til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er jo usædvanlig ukompliceret, samt typisk desuden den billigste fragtmetode.
  2Det er jo super nemt for alle at sammenligne tilbud online på billige gødning hos forskellige online firmaer, og derved præsterer adskillige butikker på nettet billig fragt. Dog kan det immervæk blive nyttigt at analysere diverse e-butikker efter rabat og tilbud inden du gennemfører dit køb, sådan at du er tryg ved at antage den laveste pris.
  3Fragtperioden er jo særdeles afgørende forudsat vi har behov for dine nye produkter om et øjeblik, og i det øjemed er det relativt væsentligt at vi finder tidshorisonten for levering for gødning. Masser af internet shops udlover billig 1 dags fragt på en hel del varenumre, som betinges af at bestillingen laves forinden et besluttet tidspunkt.
  4Trustpilot tilbyder dig aldeles uafhængige chancer for at se nærmere på diverse tidligere kunders vurderinger og på grund af dette er det fornuftigt, at du gennemgår internet shoppens ratings forinden du shopper billige gødning online. Facebook resulterer i på samme måde ganske gode metoder til at få et kig ind i e-firmaets kundefokus.
  5Forud for at folk bestiller billige gødning i en webshop behøver man sådan set gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens handelsaftale, det er dog bare ikke super interessant. Yderligere tilrådes det at køberen er vaks omkring de mest centrale betingelser gældende for shopping af billige gødning online, som eksempelvis den returret online webshoppen tilsikrer.
  6Den mest letkøbte fragtmulighed vil altid være at du selv henter produkterne, men det forudsætter at du har bopæl nærved online webshoppens hjemsted. Den leveringsmulighed er naturligvis ret så vital når vi skal bruge gødning om få sekunder. Alternativt så garanterer en række firmaer på nettet fragtfri levering, men for det meste stiller det krav om at du aftager for et fastslået beløb.
  7Visse internet forretninger frembyder gebyrfri levering på gødning, men ofte er det så præmissen at du aftager for et konkret beløb. Desuden bør man foretrække den mest billige leveringsudgave, som typisk vil være at få fragtfirmaet til at køre din pakke til en pakkeshop. Denne er i regelen også ultra gnidningsløs. Den mindst kostelige fragtmetode er unægtelig at du selv henter produkterne.
  8Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er indbefattet af en lov, hvilket sikrer en overfor bedrageriske e-handler. Som alternativ burde du bruge en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du higer efter at afbetale pengene over et længere tidsrum.
  9Generelt slår vi et slag for at granske hvorvidt e-handlen er e-mærke godkendt, fordi det er et kendetegn for at e-forhandleren efterlever de gældende danske regler, udover at e-handlen af og til gennemses af fagfolk som er meget bekendte med vedtægterne på området. Før folk køber billige gødning i en e-forretning kunne de i reglen skimme virksomhedens forretningsvilkår.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk