Tomotek.dk

Fugesand pristjek

Er du på udkig efter fugesand? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 898 kr. Det er 87 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg fugesand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
898 kr.Sække med 1.000 kgKøb
899 kr.Sække med 1.000 kgKøb
974 kr.Sække med 1.000 kgKøb
974 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.145 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.418 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.425 kr.Poser med 20 kgKøb
2.550 kr.Poser med 20 kgKøb
2.797 kr.Poser med 20 kgKøb
3.049 kr.Poser med 20 kgKøb
3.540 kr.Poser med 20 kgKøb
3.645 kr.Poser med 20 kgKøb
3.847 kr.Poser med 20 kgKøb
4.250 kr.Poser med 20 kgKøb
4.497 kr.Poser med 20 kgKøb
4.547 kr.Poser med 20 kgKøb
5.975 kr.Poser med 20 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til pigsten til tegl til klinker til teglsten til brede fuger til indkørsel til skifer til havefliser til natursten til chaussesten til teglklinker mod myrer mod mos mod ukrudt til brosten mod sokkel til belægningssten til terrasse til fliser til herregårdssten

Varianter: elastisk fejefast antracit ovntørret ukrudtshæmmende lufttørret basisk organisk hvid epoxy

Mængder: 25 kg 500 kg 15 kg 10 kg 500 liter 15 kg 800 kg 1 kubikmeter 25 kg 1 ton 20 kg 1000 kg 1 m3

Levering: løst leveret i løs vægt i bigbag i sække afhentning vognlæs hent selv trailer i poser

Brands: Danfast RNR Weber Skalflex No grow IBF FB Beton RC Beton Dansand

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt lig med diverse spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at handle hos en netbutik, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring fugesand.
Såfremt du vil have varerne med det samme eller bare gerne vil undvære leveringsgebyret, så kan du med fordel fragte byggematerialerne personligt. Det er særligt en mulighed i de udbredte byggemarkeder.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at tjekke, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
Du bør have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Af den grund bør du læse netbutikkens betingelser.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige fugesand hos de forskellige online byggekæder. Nogle tilbyder lave priser, imens nogle giver faglig rådgivning. Du må bestemme hvad du foretrækker.
Flere byggecentre sælger et stort sortiment, og nogle er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør vide om det er essentielt for dig at du har mange varegrupper at vælge i blandt, foruden blot fugesand.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og kendte firmaer, som medvirker til ubekymrethed når du skal handle online. Det vil nogle se som positivt.
De velkendte byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og derfor har mange valget om at bestille online og køre produkterne selv. Derved kan du vælge at undvære fragtomkostningen, samt sågar hente produkterne hurtigere.
De store byggecentre udbyder produkter fra mange nicheshops, og hermed kan du bestille fra et bredt sortiment af fugesand online.

Nichewebshop

En masse specialiserede netbutikker har meget ekspertise i det produktudvalg de har online, da de udelukkende sælger disse varer. Derigennem får du formentlig en høj grad af begavet assistance fra ansatte som er eksperter i netop fugesand.
Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne tilmed lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du bestiller fugesand online fra deres webshop.
Diverse webshops i små nicher styrer selv produktionen af de varer som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online bør du få en billigere pris.
Danmarks største byggecentre
fugesand bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 ansatte i forretningens 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

fugesand silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 personer i selskabets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 personer i selskabets 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af over 100 medarbejdere i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

fugesand jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 kollegaer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 mennesker i forretningens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

fugesand harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det bør overvejes om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du må fremskaffe assistance fra en fagmand til delelementer af projektet. Såfremt du søger assistance fra en fagperson er det fornuftigt at tage imod priser fra diverse firmaer.
2For opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Således bør du løbende undersøge vejrudsigten når du nærmer dig projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uventet går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du vil påbegynde dit komplekse projekt.
3Du bør aldrig nogensinde forsømme sikkerheden, så husk påklædning som fx sko og hjelm som sikrer dig overfor mulige uheld. Det er essentielt at du har styr på din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig såfremt du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
4Typisk vil det være essentielt at have lavet et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du har et overblik over økonomien. Det kan blive en god idé at nedskrive hver eneste udgiftspost, og dernæst tjekke ens købspris for dem en ad gangen.
5Måske kan det blive fundamentalt at du har alle bygningsmaterialer klar til brug forinden du indleder byggeprocessen. Du kunne sammenfatte en overskuelig indkøbsseddel som samler hver eneste ting du har brug for, og som det næste eftergå hvert enkelt punkt, så du føler dig tryg ved at du har husket alt.
6Der kommer altid pludselige problemstillinger når det handler om krævende byggeprojekter, og herved kan det vise sig af stor betydning at man afsætter passende tid i arbejdsplanen, så man kan være selvsikker på at komme i mål.
7Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til et uproblematisk forløb med projektet. Du skal liste en velovervejet agenda, der beskriver hvilke gøremål du vil løse på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende kronologisk orden. Forsøg at være realistisk idet du nedskriver din tidsplan.
8Du skal ikke på noget tidspunkt fattes værktøj. Jævnligt kan det være en fordel at have grejet tilgængeligt akkurat som du iværksætter byggeprojektet. Desuden er det fordelagtigt at indregne de her omkostninger i din økonomi.
9Du har mulighed for at forsøge at få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det gives forudsat at byggeprojektet er positivt for miljøet. Støtten er altså afhængig af at byggeriet gør en positiv forskel for klimaet.
10Der findes utallige artikler og videoer på nettet som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube bringer dig betydelige mængder nyttig viden, navnligt når man benytter engelske søgeord.
11Det er oplagt at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, ikke mindst i tilfælde af vigtige byggeopgaver. Store projekter skal gerne udføres af flere personer. Derudover bør det blive mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
12Længe før du går i gang med byggeprojektet må det være ekstremt essentielt at sikre sig, at det du vil bygge overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde mange regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
Danskernes favorit byggekæder
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er yderst imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som klart er ekstremt flot. Scoren er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som klart er absolut beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som klart er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er rigtig betryggende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål med hensyn til fugesand

 • Fugesand hvorfor?
 • Hvor meget fugesand skal jeg bruge?
 • Hvilken slags fugesand?
 • Hvilket fugesand?
 • Hvornår fugesand?
 • Hvad indeholder fugesand?
 • Hvor meget fugesand pr m2?
 • Hvordan virker fugesand?
 • Hvordan bruger man fugesand?
 • Hvilken leveringsmodel er smartest?

  Størstedelen af online webshops tilbyder på nuværende tidspunkt alverdens billige former for fragt til fugesand. Den mest anvendte er lige nu at få leveret til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din pakke på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er jo ekstremt praktisk, og desuden endda den mest letkøbte leveringsmetode.

  Du kunne alternativt beslutte dig for at få leveret til din bolig eller til dit arbejdes adresse. Metoden viser sig somme tider en smule mere omkostningsfuld, men endvidere vældig fleksibel ift. fugesand online. Den mindst kostelige leveringsversion er uden tvivl at hente varerne selv, hvilket dog stiller krav om at du opholder dig i nærheden af internet shoppens byggecenter, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Fragtperioden på fugesand er ualmindeligt afgørende når vi mangler dine nye varer inden for få dage, så derfor er det ganske aktuelt at du efterser tidshorisonten for levering på fugesand. En masse e-shops – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – garanterer billig levering på næstkommende hverdag på en lang række produkter online, men som trods alt er afhængig af at bestillingen realiseres tidligere end et aftalt klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få produktet klar forinden de lageransatte har fyraften.

  Flere online firmaer byder på levering uden gebyr på fugesand online, men typisk er det forudsat at der købes for en fastsat pris. Desuden skulle du tage den mindst kostelige fragtmulighed, der gerne er at få leveret varerne til et udleveringssted.

  Masser af netbutikker giver afhentning hvor du bestiller billig fugesand online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og Stark. De giver blandt andet afhentning af fugesand i disse områder:

  Ikast, Horsens, Ishøj, Aabenraa, Solrød Strand, Holbæk, Fredericia, Jyllinge, Albertslund, Glostrup, Frederikshavn, Brønderslev, Charlottenlund, Middelfart, Lillerød, Allerød, Hedensted, Hobro, Næstved, Aalborg, Brabrand, Rønne, Odense, Åbyhøj, Kolding, Rudersdal, Køge, Valby, Haderslev, Struer, Brøndby, Hørsholm, Gladsaxe, Vanløse, Skanderborg, Vejle, Højbjerg, København, Varde, Helsingør, Lystrup, Risskov, Lyngby, Ølstykke, Nakskov, Gentofte, Brønshøj, Stenløse, Rødovre, Frederiksberg, Søborg, Farum, Greve, Esbjerg, Værløse, Frederiksværk, Dragør, Thisted, Grenaa, Odder, Randers, Herlev, Nyborg, Birkerød, Tårnby, Korsør, Vallensbæk, Nærum, Nykøbing Falster, Taastrup, Haslev, Hedehusene, Sønderborg, Ringsted, Hillerød, Silkeborg, Slagelse, Kokkedal, Roskilde, Hjørring, Virum, Nørresundby, Frederikssund, Ballerup, Herning, Kalundborg, Aarhus, Hvidovre, Viborg, Tilst, Holstebro, Svendborg, Vordingborg, og Skive, .

  Click-and-collect af fugesand er en mulighed i samtlige regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn), Sjælland (Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden) og Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland).

  Ses der på tallene bliver det tydeligt, at online shoppere ofte søger bl.a. fugesand priser og køb fugesand. Derudover ser vi mange gange internet shoppere søge efter eksempelvis fugesand tilbud, billig fugesand og fugesand online, foruden de gængse byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Stark, 10-4 og Silvan.

  Få den bedste pris på fugesand

  Det er jo usædvanlig let gængeligt for os alle at finde de bedste priser på billige fugesand online på forskellige e-forretninger, og på grund af dette har flere butikker på nettet været tvunget til at tvinge priserne på fugesand markant, og ovenikøbet sikre fragtfri levering.

  Dog kan det trods alt blive fordelagtigt at sammenligne nogle e-forretninger efter tilbud og udsalg på fugesand online forud for at du gennemfører din bestilling, så man er skudsikker på at skaffe sig den mest attraktive pris. Se ikke blot på de store byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

  Man bør blot være årvågen med, at når en shop afhænder billige fugesand online på tilbud til en udsalgspris som kan ses som himmelråbende billig, så er det ofte være et signal om en uærlig internet butik. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre inkluderet i en regel, som bistår kunden imod fup internet handler.

  Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du drage fordel af en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du hellere vil afdrage beløbet til fugesand over tid. Dette fås som regel hos nichefokuserede webshops, i modsætning til de gængse byggekæder som eksempelvis Bygma, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan og Jem og Fix.

  Når der ses på statistikkerne står det tydeligt, at internet shoppere jævnligt søger for eksempel fugesand tilbud og fugesand online. Vi ser desuden typisk folk søge efter blandt andet fugesand priser, køb fugesand samt billig fugesand.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg fugesand er 748 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: mod mos mod ukrudt til indkørsel til terrasse til havefliser til teglklinker til brosten mod sokkel til herregårdssten til teglsten til belægningssten til fliser til pigsten til tegl til skifer til natursten til chaussesten til brede fuger til klinker mod myrer

  Varianter: organisk basisk elastisk antracit lufttørret ovntørret hvid fejefast ukrudtshæmmende epoxy

  Mængder: 15 kg 15 kg 25 kg 500 liter 500 kg 10 kg 25 kg 1 ton 1 m3 1 kubikmeter 20 kg 800 kg 1000 kg

  Levering: løst leveret vognlæs afhentning i sække trailer hent selv i poser i løs vægt i bigbag

  Brands: Skalflex RC Beton No grow Weber FB Beton Dansand RNR IBF Danfast

  Tjek tidligere brugeres oplevelser

  Trustpilot leverer fuldt ud ønskværdige genveje til at analysere en række forhenværende kunders oplevelser og derfor foreslåes det, at du undersøger e-firmaets vurderinger forud for at du køber billige fugesand online.

  Facebook genererer tilsvarende temmelig passende løsninger til at få indblik i webshoppens troværdighed. Tilmed ser vi endda e-handler som tilbyder kunderne at notere en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket tilmed må benyttes til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

  Før folk handler billige fugesand online hos en netbutik burde de i princippet sætte sig ind i webbutikkens forretningsbetingelser, det er dog gerne ikke super interessant, særligt ved de gængse byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og 10-4.

  En anden mulighed kunne være at se hvorvidt webshoppen er tilsluttet e-mærket, hvilket typisk er et tegn på at internet forhandleren føjer de opstillede regler, udover at webbutikken tit evalueres af specialister som har den nødvendige knowhow om lovene på området.

  Derudover tilbydes du lejlighed til assistance, hvis du skulle få problemstillinger med din ordre på fugesand. Ydermere går vi ind for at køber er obs på de fundamentale regler der kan influere på bestillingen af fugesand online, som eksempelvis den byttepolitik virksomheden kører med.

  På grund af dette er det ydermere vigtigt, at man til enhver tid beholder sin ordremail, så man fremadrettet vil kunne bevise købet af fugesand, hvad end man har bestilt fra Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Silvan eller Stark.

  Anders Knudsen gav 5 stjerner

  Alt fungerede perfekt.

  Charlotte Christiansen gav 4 stjerner

  Super nem hjemmeside og hurtig levering

  Morten Christensen gav 5 stjerner

  Intet at sætte en finger på

  Morten B gav 5 stjerner

  Fremragende service.

  9 gode råd til køb på nettet
  1De fleste online firmaer giver i dag diverse billige former for levering til fugesand. Det mest almindelige er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, og så henter du bare varerne når det passer dig bedst. Fragtmetoden er nemlig ultra smertefri, samt mange gange endvidere den mest betalelige leveringstype.
  2Den billigste metode til levering vil utvivlsomt være at hente pakken selv, hvilket dog forudsætter at du lever med kort afstand til internet firmaets bopæl. Den fragttype kan i nogle tilfælde være temmelig vital i tilfælde af at man har brug for fugesand nu og her. Alternativt så yder indtil flere outlets på nettet fri fragt, men tit er det påkrævet at man køber for en fastsat pris.
  3Flere online shops lover fragt uden beregning på fugesand, men typisk under forudsætning af at man bestiller for et bestemt beløb. Som alternativ kunne du vælge den prisbilligste leveringsversion, der typisk vil være at få fragtfirmaet til at bringe varerne til en pakkeshop. Den viser sig undertiden derudover usædvanlig let gængelig. Den mindst kostelige løsning er uden tvivl at hente pakken selv.
  4Trustpilot fører til altid udmærkede muligheder for at betragte en stor gruppe tidligere forbrugeres anmeldelser og herved går vi ind for, at du læser internet forretningens vurderinger forud for at du køber billige fugesand online. Facebook frembringer lige så vel temmelig fremragende chancer for at få et kig ind i internet firmaets pålidelighed.
  5Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omsluttet af et regelsæt, hvilket begunstiger dig imod uægte forhandlere på nettet. Som alternativ kan du drage fordel af et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at afdrage pengene over et længere tidsrum.
  6Vi anbefaler generelt at kontrollere hvorvidt online butikken er verificeret af e-mærket, hvilket ofte er et kendetegn for at netshoppen følger de danske love, foruden at webshoppen tit kigges til af specialister som har nøje kendskab til retningslinjerne. Forinden nogen køber billige fugesand i en e-handler kan man i reglen sætte sig ind i e-shoppens forretningsvilkår.
  7Inden folk shopper billige fugesand hos en e-butik kunne de de facto gennemse butikkens handelsaftale, men det er typisk ikke super interessant. Yderligere foreslår vi at man er obs på de mest relevante vilkår der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige fugesand online, eksempelvis den ombytningsrettighed internet webshoppen anvender.
  8Det er vældig uproblematisk for folk at vurdere tilbud online på billige fugesand på flere internet forretninger, og derfor tilbyder flere internet firmaer fragt uden omkostninger. Det kan immervæk være fordelagtigt at kontrollere nogle få butikker på nettet efter rabat og tilbud forinden du bestiller, sådan at du er skudsikker på at få den bedste pris.
  9Leveringshastigheden er usædvanlig bestemmende i tilfælde af at du behøver din pakke om et øjeblik, så med det formål er det rigtig afgørende at du checker den estimerede leveringsdato på fugesand. Temmelig mange internet selskaber udlover billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære varenumre, men det påkræver at ordren placeres forud for et konkret klokkeslæt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk