Tomotek.dk

Fugemørtel pristjek

Er du på udkig efter fugemørtel? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 250 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 250 kg for kun 964 kr. Det er 43 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 250 kg fugemørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
964 kr.Poser med 25 kgKøb
998 kr.Poser med 25 kgKøb
999 kr.Poser med 25 kgKøb
1.060 kr.Poser med 18 kgKøb
1.098 kr.Poser med 25 kgKøb
1.142 kr.Poser med 25 kgKøb
1.225 kr.Poser med 25 kgKøb
1.378 kr.Poser med 25 kgKøb
1.680 kr.Poser med 25 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 250 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til mursten til bad til omfugning til udendørs til indendørs til fliser til badeværelse chaussesten

Mængder: 25 kg 10 kg 1 m3 1 kubikmeter 20 kg 15 kg 25 kg 1 ton 15 kg 1000 kg 500 liter 800 kg 500 kg

Levering: i sække løst leveret i løs vægt vognlæs i poser afhentning hent selv trailer i bigbag

Brands: Igelsø Scan Lip Skalflex Raw Weber

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige fugemørtel fra byggekæde til byggekæde. En del har billige priser, hvorimod andre fokuserer på kompetent rådgivning. Du bør tænke på hvad der betyder mest for dig.
Det er absolut utrolig vigtigt at undersøge, om den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Flere byggecentre fremviser et bredt udvalg, imens øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du kan tænke over om det er betydningsfuldt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot fugemørtel.
For en del er et byggeprojekt lig med diverse spørgsmål. Derved er det en fordel at shoppe hos en webshop, som kan give tips og tricks til valg af fugemørtel.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder når du handler online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man læse butikkens regler.
Når du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare ønsker at spare fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre materialerne på egen hånd. Det er særligt muligt ved de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder tilbyder produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af fugemørtel online.
De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte butikker, som kan bidrage til ubekymrethed når du shopper online. Det vil nogle se en fordel i.
De velkendte byggekæder har butikker nær dig, og på grund af det har du mulighed for at købe online og køre produkterne personligt. På grund af det kan man undgå fragtomkostningen, samt samtidig få produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små familiefirmaer, som tit er dansk ejede, givetvis sågar fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe når du handler fugemørtel online på deres side.
Mange nichebutikker har en stor passion for deres varer, da de udelukkende sælger disse produkter. Af den grund kan du få ekstra kyndig sparring fra folk som er eksperter i lige præcis fugemørtel.
Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af de varer som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online kan du forvente at få gode tilbud.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 kollegaer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 personer i firmaets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

fugemørtel bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 personer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

fugemørtel jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

fugemørtel silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 ansatte i virksomhedens 41 varehuse. Silvan satser på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag cirka 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

fugemørtel harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 mennesker i de 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det er en god idé at indhente assistance til byggeprojektet, især ved vigtige byggerier. Nogle byggeprojekter kræver flere mennesker. Samtidig er det hurtigere og mere interessant når man er flere om det.
2For byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. På grund af dette bør du jævnligt holde øje med vejrvarslen i de dage der er op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme begynder at vælte ned netop som du er gået i gang med det ellers velplanlagte projekt.
3Du har adgang til vældig mange hjælpeartikler og videoer via nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube supporterer dig med store mængder almennyttig viden, navnligt hvis du skriver søgeordene på engelsk.
4Du skal for alt i verden ikke gå ned på værktøj. Jævnligt kan det vise sig vigtigt at have det disponibelt inden du igangsætter dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at tillægge de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
5Forud for at du går i gang med dit byggeprojekt må det være ultra fornuftigt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig en række regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Du burde måske overveje om du burde stå med hele projektet selv, eller du alternativt bør tilkøbe assistance fra en fagmand til noget af byggeriet. Forudsat at du får hjælp fra en ekspert er det fornuftigt at hente tilbud fra diverse firmaer.
7Der kommer ofte pludselige problematikker ved større byggeprojekter, og altså kan det vise sig af stor betydning at man afsætter god nok plads i køreplanen, med formålet om at man er selvsikker på at have tid nok til det.
8Nogle gange kan man søge offentligt tilskud til byggerier. Det kan man få når ombygningen bidrager positivt til miljøet. Den økonomiske støtte kræver dermed at projektet influerer positivt på miljøet.
9Det kan blive fundamentalt at have de relevante materialer indkøbt på forhånd inden du indleder dit arbejde. Du har god gavn af at sammensætte en enkel liste indeholdende de materialer som er nødvendige, og derefter gennemløbe hver enkelt ting, med øje for at du føler dig tryg ved at du har husket alt.
10Planlægning bliver vejen til at nå problemfrit i mål med projektet. Du er nødt til at liste en struktureret arbejdsplan, der dikterer hvilke opgaver der skal udføres hvornår, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du sammensætter arbejdsplanen.
11Det er fornuftigt at have et budget for projektet, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør være sundt at notere samtlige poster, hvorefter man bør indsamle beløbet for dem én efter én.
12Du bør ikke på noget tidspunkt se bort fra dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse som fx sikkerhedssko der skåner dig mod eventuelle ulykker. Det er klogt med fokus på dit eget ve og vel i byggeriet, hovedsageligt når du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
De højest bedømte byggecentre
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ret så flot. Scoren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som naturligvis er absolut betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor hele 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % giver maksimum point, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er ret så betryggende. Ratingen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er yderst imponerende. Scoren er baseret på 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % har givet toprating, og kun 8 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken slags levering skal du vælge?

Masser af internet forhandlere yder efterhånden en lang række forskellige billige former for fragt til fugemørtel. En yndling er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv henter din bestilling når der er mulighed for det. Leveringstypen er jo vældig fleksibel, samt endda også den billigste leveringsmodel.

Du bør alternativt beslutte dig for at bestille varerne til levering til dit hus eller ud til din arbejdsplads. Muligheden er beklageligvis en sjat mere pebret, men endda særligt smertefri ved køb af fugemørtel online. Den billigste mulighed for levering kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, men dette står og falder med at du er i kort afstand af internet firmaets butikker, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på fugemørtel er selvfølgelig rigtig essentiel ifald vi har behov for produkterne inden for få dage, så af den grund er det altså relevant at du ser nærmere på den forventede leveringstid ved fugemørtel. Adskillige internet varehuse – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit varenumre online, men husk at det antager at handlen laves forinden et konkret klokkeslæt, således at de kan nå at få varen klar inden lagermedarbejderne har fyraften.

Flere internet selskaber yder portofri fragt på fugemørtel online, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at der købes for en fastsat pris. Ellers må du beslutte sig for den billigste form for levering, som i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre din pakke til en pakkeshop.

En masse byggecentre giver afhentning hvor man bestiller billig fugemørtel online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og 10-4. Byggekæderne yder fx afhentning af fugemørtel i disse byer:

Rønne, København, Ishøj, Ringsted, Kokkedal, Aarhus, Skanderborg, Ballerup, Holstebro, Middelfart, Brøndby, Horsens, Esbjerg, Thisted, Frederikssund, Aabenraa, Åbyhøj, Nakskov, Albertslund, Kolding, Vordingborg, Kalundborg, Stenløse, Nørresundby, Silkeborg, Odder, Farum, Charlottenlund, Herning, Sønderborg, Herlev, Randers, Struer, Virum, Brønderslev, Glostrup, Lyngby, Vallensbæk, Slagelse, Tilst, Frederiksberg, Jyllinge, Lillerød, Aalborg, Søborg, Højbjerg, Hørsholm, Haderslev, Nyborg, Roskilde, Risskov, Hjørring, Gentofte, Gladsaxe, Værløse, Greve, Birkerød, Svendborg, Korsør, Fredericia, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Hobro, Valby, Vejle, Skive, Brabrand, Dragør, Rudersdal, Rødovre, Haslev, Grenaa, Varde, Hedensted, Allerød, Viborg, Tårnby, Frederikshavn, Vanløse, Brønshøj, Holbæk, Næstved, Ølstykke, Frederiksværk, Taastrup, Nærum, Køge, Hedehusene, Hvidovre, Ikast, Helsingør, Odense, Lystrup, og Hillerød, .

Click-and-collect af fugemørtel er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Amager, Bornholm, Lolland, Falster, Vestsjælland), Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når vi ser på tendenserne fremstår det klart, at internetbrugere jævnligt leder efter fx fugemørtel priser og fugemørtel online. Vi ser derudover tit internet shoppere søge efter eksempelvis billig fugemørtel, køb fugemørtel og fugemørtel tilbud, foruden de store byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan, Bauhaus, Stark og 10-4.

Priser på fugemørtel

Det er efterhånden meget problemfrit for os alle at søge sig frem til tilbud på billige fugemørtel online fra diverse webshops, og altså har en hel del webshops set sig tvunget til at tvinge salgspriserne på fugemørtel kolossalt, og ydermere frembyde levering uden omkostninger.

Det kan dog immervæk blive profitabelt at tjekke et par forskellige e-butikker efter tilbud og rabatter på fugemørtel online før du handler, så man er sikker på at skaffe sig den skarpeste pris. Se ikke bare hos de store byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan og Stark.

Du bør ikke desto mindre huske på, at såfremt en online butik tilbyder billige fugemørtel online til en pris der kan ses som kolossalt fordelagtig, er det mange gange være en indikator for en svindel e-shop. Shopping med kort er imidlertid en del af en ordning, der sikrer dig som kunde overfor fup online forhandlere.

Generelt foreslår vi betalinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en billig afdragsordning som fx ViaBill, hvis du har i sinde at betale prisen på fugemørtel i flere bidder. Det fås typisk ved specialiserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus og Bygma.

Når vi kigger i data er det tydeligt, at internetbrugere tit søger efter for eksempel fugemørtel online og billig fugemørtel. Derudover ser vi ofte mennesker søge blandt andet køb fugemørtel, fugemørtel priser samt fugemørtel tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 250 kg kg fugemørtel er 964 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

Virkelig god service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til fliser til udendørs til mursten til omfugning til indendørs chaussesten til bad til badeværelse

Mængder: 1 m3 500 liter 500 kg 1 kubikmeter 800 kg 1000 kg 25 kg 25 kg 10 kg 15 kg 1 ton 15 kg 20 kg

Levering: vognlæs i løs vægt i bigbag i sække trailer løst leveret i poser hent selv afhentning

Brands: Raw Igelsø Weber Scan Lip Skalflex

Gennemsøg tidligere køberes betragtninger

Trustpilot byder på i højeste grad fine løsninger til at analysere adskillige eksisterende køberes meninger og herved er det godt, at du studerer online butikkens vurderinger forinden du færdiggør din shopping med billige fugemørtel online.

Facebook fører til endvidere ret så hæderlige chancer for at få indblik i e-forretningens kundefokus. Her møder vi faktisk internet selskaber som tilbyder kunderne at tilkendegive en vurdering af ordreforløbet, som på samme måde kan tages i brug til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen shopper billige fugemørtel online på en e-shop behøver de sådan set betragte webshoppens handelsbetingelser, det er dog almindeligvis et tidskrævende arbejde, i særdeleshed hos de store byggecentre som Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan.

Et andet alternativ kan være at kontrollere om e-firmaet er medlem af e-mærke ordningen, hvilket er et kendetegn for at e-firmaet adlyder de opstillede regler, og at e-firmaet hyppigt monitoreres af fagfolk som kender reglerne.

Dette er desuden en god genvej til at blive assisteret, hvis du oplever vanskeligheder ved din shopping med fugemørtel. Tilmed er det at foretrække at man er omhyggelig omkring de mest basale forhold der er gældende for købet af fugemørtel online, eksempelvis den returpolitik e-forretningen anvender.

I den forbindelse er det i øvrigt relevant, at man til enhver tid bevarer sin kvittering, så man til enhver tid kan bekræfte bestillingen af fugemørtel, hvad end man handler fra Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg eller Davidsen.

Niels Knudsen gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Anders Christiansen gav 4 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Lars U gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Michael Møller gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

9 tips til online shopping
1Generelt tilråder vi køb med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er omfavnet af en foranstaltning, hvilket bistår dig som køber overfor uærlige forretninger på nettet. Som en anden løsning kunne du overveje et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du efterspørger at godtgøre regningen ude i fremtiden.
2En hel del e-forretninger i Danmark lover gratis levering på fugemørtel, men typisk kun såfremt du køber for et bestemt beløb. Som alternativ burde man vælge den prisbilligste leveringsmulighed, der gerne vil blive at få kørt ordren til et afhentningssted. Fragttypen er mange gange samtidig ret så ukompliceret. Den mest billige leveringsmåde er uden tvivl at du selv henter produkterne.
3Det har vist sig at være ekstremt let gængeligt for alle at finde de bedste priser online på billige fugemørtel på forskellige webshops, og for det yder en hel del internet forhandlere levering uden beregning. Derfor kan det trods alt blive gunstigt at udforske et par webbutikker efter billige priser forinden du bestiller, således at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris.
4De fleste outlets på nettet frembyder efterhånden et bredt udvalg af billige leveringsmuligheder til fugemørtel. Det mest almindelige er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente din nyindkøbte vare på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er jo meget ligetil, og i mange tilfælde ligeledes den billigste leveringsmetode.
5Forinden nogen køber billige fugemørtel i en online forretning bør man helt sikkert sætte sig ind i deres forretningsvilkår, men det er gerne et omfattende arbejde. Endvidere tilråder vi at man er omhyggelig omkring de vigtigste reglementer der har indflydelse på købet af billige fugemørtel online, som fx hvilken byttepolitik webshoppen tilsikrer.
6Den mest betalelige leveringsudgave er utvivlsomt at hente varerne selv, men dette afhænger af at du befinder dig tæt på online firmaets hjemsted. Den leveringsmetode kan være temmelig afgørende når du står og skal bruge fugemørtel lige om lidt. Alternativt så garanterer visse internet handler levering uden gebyr, men for det meste er det så nødvendigt at du aftager for et præcist beløb.
7Generelt foreslår vi at finde ud af om netshoppen er e-mærke godkendt, siden det generelt er en tryghed om at internet virksomheden føjer den officielle danske lovgivning, samt at online shoppen af og til kontrolleres af sagkyndige som kender de gældende vilkår. Inden nogen køber billige fugemørtel på en online forretning bør man i reglen sætte sig ind i webbutikkens handelsaftale.
8Fragtperioden kan være virkelig bestemmende i tilfælde af at vi behøver produkterne med det samme, så derfor er det temmelig meningsfuldt at vi finder den estimerede leveringstid på fugemørtel. Mange webshops stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres produkter, hvilket er afhængig af at bestillingen fuldbyrdes forinden et konkret tidspunkt.
9Trustpilot tilbyder stort set sikre løsninger til at se nøjere på flere eksisterende forbrugeres meninger og af den grund er det en hjælp, at du beser webshoppens ratings før du handler billige fugemørtel online. Facebook frembyder tilsvarende fuldstændig udmærkede genveje til at få indblik i internet forhandlerens kundetilfredshed.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk