Tomotek.dk

Flisesand pristjek

Er du på udkig efter flisesand? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 898 kr. Det er 87 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg flisesand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
898 kr.Sække med 1.000 kgKøb
899 kr.Sække med 1.000 kgKøb
974 kr.Sække med 1.000 kgKøb
974 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.145 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.418 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.425 kr.Poser med 20 kgKøb
2.550 kr.Poser med 20 kgKøb
2.797 kr.Poser med 20 kgKøb
3.049 kr.Poser med 20 kgKøb
3.540 kr.Poser med 20 kgKøb
3.645 kr.Poser med 20 kgKøb
3.847 kr.Poser med 20 kgKøb
4.250 kr.Poser med 20 kgKøb
4.497 kr.Poser med 20 kgKøb
4.547 kr.Poser med 20 kgKøb
5.975 kr.Poser med 20 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: ukrudtshæmmende

Mængder: 1 m3 15 kg 1 ton 500 kg 500 liter 25 kg 25 kg 20 kg 10 kg 15 kg 1000 kg 800 kg 1 kubikmeter

Levering: i løs vægt vognlæs i bigbag hent selv afhentning trailer løst leveret i poser i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du har brug for produkterne hurtigt eller blot vil undvære leveringsgebyret, så kunne du tænke over at køre materialerne på egen hånd. Dette er især en mulighed hos de gængse byggecentre.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Hermed er det en fordel at shoppe hos et online byggecenter, hvor du får rådgivning og sparring omkring flisesand.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returret. Man bør derfor kende netbutikkens betingelser.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt sortiment af varer, imens andre specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du kan beslutte om det er vigtigt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover bare flisesand.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige flisesand fra byggekæde til byggekæde. Enkelte satser på de bedste priser, og nogle har faglig rådgivning. Du må gennemtænke hvad der for dig betyder mest.
Det er selvsagt super vigtigt at undersøge, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og velkendte butikker, som kan bidrage til øget troværdighed når du shopper online. Det vil nogle se fordele ved.
De gængse byggekæder findes i det meste af landet, og pga. det har flertallet chancen for at handle online og fragte varerne selv. Derfor har man chancen for at slippe for leveringsomkostningen, samt tilmed have produkterne hurtigere.
De kendte byggecentre samler produkter fra talrige nichebutikker, og af den grund kan du vælge fra et stort sortiment af flisesand online.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netshops er specialister i de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. Derfor kan du forvente ekstra konstruktiv hjælp fra ansatte med ekspertviden i netop flisesand.
Majoriteten af nichebutikker er små familiefirmaer, som tit drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte idet du bestiller flisesand online på deres side.
Forskellige nichebutikker på nettet er producenter af varerne der sælges i de kendte byggekæder. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du få ekstra gode tilbud.
De 10 største byggemarkeder
flisesand harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 mennesker i selskabets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

flisesand jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

flisesand silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 kollegaer i de 41 butikker. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag mere end 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

flisesand bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 personer i selskabets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag omtrent 2.300 medarbejdere i deres 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 kollegaer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Husk at du kan forsøge at få offentlig støtte til ombygninger. Det tilbydes når projektet er godt for miljøet. Tilskudet er altså betinget af at ombygningen har positiv indfyldelse på naturen.
2Du må nødig glemme din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning som hoved- og fodbeklædning som skåner dig mod potentielle risici. Det er uundværligt med fokus på dit eget helbred i arbejdet, især såfremt du ikke skaffer professionel assistance.
3Der ligger ekstremt mange guides og videoer på internettet som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube giver dig adgang til store mængder anvendelig viden, især ifald du skriver søgeordene på engelsk.
4Der kommer næsten altid overraskende udfordringer ved store projekter, og herved kan det vise sig essentielt at der afsættes betragtelig plads i tidsplanen, med formålet om at man føler sig tryg ved at nå det inden ens deadline.
5Du bør vurdere hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at købe hjælp fra en fagmand til dele af arbejdet. Ifald du søger assistance fra en fagmand kunne det være en god idé at tage imod en pris fra diverse virksomheder.
6Det er betydningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan vise sig at være rationelt at nedfærdige samtlige omkostninger, og herefter finde frem til den billigste pris på dem én efter én.
7Det bør overvejes at søge assistance til byggeprojektet, navnlig ved omfattende byggerier. Nogle opgaver behøver flere personer. Dertil er det mere effektivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
8Måske det viser sig fundamentalt at du har samtlige byggematerialer handlet ind før du går til værks med din byggeproces. Du kan udarbejde en punktforms indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt du har brug for, og så gennemløbe hver eneste ting, således at du kan føle dig sikker på at alt er på sin plads.
9Godt forarbejde vedbliver at være vejen til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du bør overveje at forfatte en struktureret dagsorden, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, og derudover en nummerorden. Vær konkret når du nedskriver oversigten.
10Ved byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få en essentiel rolle. Af den årsag kan du jævnligt tage et kig på vejrvarslen i perioden for byggeprocessen, så du undgår at det ud af det blå begynder at regne i samme sekund som du er midt i dit krævende byggeprojekt.
11Man må ikke på noget tidspunkt gå ned på værktøj. Tit vil det vise sig vigtigt at have udstyret disponibelt før du går løs med byggeprocessen. Husk også at tillægge disse omkostninger i økonomien.
12Inden du opstarter byggeprojektet er det ekstremt fornuftigt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Alt efter hvorhenne du bor vil der vise sig mange love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
De mest populære byggekæder
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er yderst imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som naturligvis er absolut beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er utrolig imponerende. Scoren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er ekstremt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er fantastisk imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål rundt om flisesand

 • Hvad koster flisesand?
 • Hvad vejer flisesand?
 • Hvor meget flisesand?
 • Hvad er flisesand?
 • Hvilken leveringsmanér skal du vælge?

  En del internet forhandlere yder efterhånden en lang række forskellige billige former for levering til flisesand. En af favoritterne er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din ordre den dag der passer dig. Fragtmetoden er altså usædvanlig gnidningsløs, og typisk desuden den mest letkøbte leveringsløsning.

  Du burde lige så vel tænke over at få varerne leveret til din privatbolig eller til adressen på dit arbejde. Leveringsformen er somme tider en lille smule mere pebret, men samtidig yderst hensigtsmæssig ift. flisesand online. Den billigste fragtmulighed vil dog til enhver tid være selv at hente varerne, hvilket dog nødvendiggør at du er i kort afstand af internet shoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Leveringstidspunktet på flisesand er selvfølgelig yderst aktuel når man absolut skal bruge varerne straks, så med det formål er det uden tvivl meningsfuldt at vi besigtiger den forventede leveringsdato for flisesand. De fleste e-forhandlere – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilsiger billig dag-til-dag fragt på mange af deres produkter online, men vær vagtsom da det er underforstået at ordren indsendes før et aftalt tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få ordren ekspederet inden de lageransatte har fri.

  En hel del online outlets yder gratis levering på flisesand online, men tit er det under betingelse af at man indkøber for et fastslået beløb. Desuden må man vælge den mindst kostelige leveringsversion, som oftest er at få dem til at levere din pakke til et afhentningssted.

  De store byggemarkeder frembyder click-and-collect hvor man køber billig flisesand hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bygma, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg. Byggemarkederne yder blandt andet click-and-collect på flisesand i følgende områder:

  Svendborg, Middelfart, Charlottenlund, Tårnby, Kokkedal, Nykøbing Falster, Hedehusene, Ringsted, Horsens, Lillerød, Værløse, Fredericia, Hjørring, Frederiksværk, Stenløse, Roskilde, Frederikssund, Nakskov, Holstebro, Ishøj, Solrød Strand, Vordingborg, Lyngby, Frederikshavn, Odder, Struer, Ballerup, Birkerød, Kalundborg, Hørsholm, Hillerød, Brønshøj, Åbyhøj, Brøndby, Aalborg, Hedensted, Skanderborg, Brønderslev, Hvidovre, Randers, Haslev, Thisted, Korsør, Greve, Rødovre, Vejle, Højbjerg, Gentofte, Køge, Jyllinge, Vallensbæk, Lystrup, Varde, Holbæk, Søborg, Herlev, Aabenraa, Taastrup, Grenaa, Farum, Kolding, Odense, Vanløse, Viborg, Risskov, Sønderborg, Glostrup, Allerød, Dragør, Tilst, Nyborg, Esbjerg, Rønne, Haderslev, Nærum, Nørresundby, Slagelse, Albertslund, Aarhus, Gladsaxe, Næstved, København, Valby, Virum, Hobro, Rudersdal, Frederiksberg, Ølstykke, Silkeborg, Brabrand, Ikast, Helsingør, Skive, og Herning, .

  Klik-og-hent af flisesand er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland), Sjælland (Amager, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Falster, Bornholm, Vestsjælland) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn).

  Når man kigger i søgedata fremstår det markant, at internet shoppere tit søger efter bl.a. billig flisesand og flisesand tilbud. Man ser desuden typisk netshoppere søge bl.a. flisesand online, flisesand priser og køb flisesand, foruden de velkendte byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Bygma og Silvan.

  Spar penge på flisesand

  Det er i dag særdeles smart for internetbrugere at sammenligne priser på billige flisesand online hos forskellige forhandlere på nettet, og følgelig har de fleste internet shops været tvunget til at reducere salgspriserne på flisesand drastisk, og ovenikøbet love levering uden omkostninger.

  Til gengæld kan det immervæk vise sig indbringende at analysere visse butikker på nettet efter tilbud på flisesand online inden du gennemfører din handel, så du ikke er i tvivl om at indhente den mest billige pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, 10-4 og Davidsen.

  Du skal bare være omhyggelig med, at ifald en webbutik udlover billige flisesand online for en udsalgspris som er ekstraordinært gunstig, kunne det ofte være en indikator for en uærlig internet webshop. Betalinger med kort er trods alt omfavnet af en vedtægt, der skærmer en overfor uægte internet shops.

  Vi går generelt ind for køb med kort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du benytte en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, ifald du agter at godtgøre omkostningerne til flisesand senere. Dette tilbydes ofte ved nicheforhandlere, men sjældent de store byggecentre som fx Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Når man kigger i data bliver det tydeligt, at internet shoppere typisk efterspørger eksempelvis flisesand priser og køb flisesand. Foruden dette oplever vi som regel online shoppere søge eksempelvis flisesand tilbud, billig flisesand og flisesand online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg flisesand er 748 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Hurtig ekspedition” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Varianter: ukrudtshæmmende

  Mængder: 15 kg 25 kg 1 ton 500 kg 1000 kg 1 m3 20 kg 10 kg 800 kg 500 liter 1 kubikmeter 15 kg 25 kg

  Levering: i løs vægt hent selv i sække i bigbag i poser løst leveret afhentning vognlæs trailer

  Tjek tidligere køberes erfaringer

  Trustpilot tilbyder dig super nyttige løsninger til at eksaminere en hel del andre brugeres kritik og herved er det fornuftigt, at du evaluerer internet butikkens anmeldelser før du færdiggør din shopping med billige flisesand online.

  Facebook resulterer i ligeledes visse passelige chancer for at få indtryk af e-butikkens pålidelighed. Her møder vi faktisk internet selskaber som giver kunderne mulighed for at forfatte en kritik af deres købsoplevelse, som på samme måde kan udnyttes til at afveje hvor glade kunderne er.

  Forud for at nogen bestiller billige flisesand online på en e-shop behøver de ideelt set gøre sig bekendt med indholdet af deres handelsvilkår, dog er det i mange tilfælde ikke specielt ophidsende, særligt med de gængse byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4.

  En nemmere løsning kunne måske være at finde ud af hvorvidt online shoppen er verificeret af e-mærket, som typisk er et tegn på at webbutikken efterkommer de opstillede regler, tillige med at internet webshoppen undertiden føres tilsyn med af eksperter som har ekspertise inden for de gældende love.

  Derudover giver det dig anledning til opbakning, hvis du udsættes for dilemmaer ved din bestilling af flisesand. Desuden kan det være til hjælp at kunden er vidende om de mest aktuelle retningslinjer i forbindelse med bestillingen af flisesand online, som fx hvilken bytteret shoppen tilsikrer.

  Derfor er det tilmed afgørende, at man når som helst bevarer ens købsbekræftelse, så man når som helst vil kunne bekræfte sin bestilling af flisesand, uanset om man køber hos XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan eller Bauhaus.

  Charlotte gav 5 stjerner

  Hurtig levering

  Niels L gav 4 stjerner

  Jeg havde en super god oplevelse!

  Martin gav 5 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  Mette Petersen gav 4 stjerner

  Det var godt !

  9 tips til indkøb via nettet
  1Den mindst kostelige type af levering kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, som jo betinges af at du befinder dig med kort afstand til netshoppens hjemsted. Den leveringsløsning kan vise sig at være rigtig bestemmende i tilfælde af at man behøver flisesand fluks. Alternativt så yder nogle enkelte netbutikker gratis fragt, men undertiden er det betinget af at man køber for et præcist beløb.
  2En række internet virksomheder udlover nu til dags mange forskellige billige fragtmuligheder til flisesand. Den mest almindelige er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de købte varer når du har tid. Leveringstypen er jo ret fremkommelig, og typisk endda den mest betalelige leveringsløsning.
  3Det er jo efterhånden virkelig fremkommeligt for os alle at vurdere tilbud online på billige flisesand hos forskellige online virksomheder, og altså præsterer de fleste internet outlets fragt uden omkostninger. Men det kan imidlertid vise sig smart at efterse flere online webshops efter rabat og tilbud forinden du shopper, sådan at du er sikret at antage den skarpeste pris.
  4En række internet forhandlere byder på gratis levering på flisesand, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at du aftager for et fastsat beløb. Alternativt kunne du vælge den mest prisbevidste fragtmetode, som i de fleste tilfælde vil blive at få bragt dine varer til et udleveringssted. Muligheden bliver i regelen på den anden side yderst let gængelig. Den prisbilligste leveringsmulighed vil dog altid være selv at hente varerne.
  5Generelt går vi ind for at kontrollere om internet forhandleren er e-mærke godkendt, grundet at det længe har været en garanti for at webshoppen understøtter dansk lovgivning, og at online virksomheden ofte overværes af fagmænd der har ekspertise inden for bestemmelserne på området. Forinden nogen bestiller billige flisesand på en internet shop kunne man for at være på den sikre side gøre sig bekendt med indholdet af shoppens regler.
  6Leveringsdygtigheden er jo rigtig central såfremt du absolut skal bruge ordren om kort tid, og med det formål er det selvfølgelig relevant at du studerer den forventede leveringstid for flisesand. Masser af online firmaer byder på billig 1 dags levering på en masse varer, men glem ikke at det er afhængig af at bestillingen placeres tidligere end et fastsat klokkeslæt.
  7Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er dækket ind under en orden, hvilket skærmer dig imod uoprigtige online butikker. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, når du ser en fordel i at klare betalingen senere.
  8Før nogen shopper billige flisesand hos en internet webshop kunne de i virkeligheden have øje for butikkens handelsaftale, dog er det uden tvivl et tidskrævende arbejde. Ligeså tilråder vi at køber er opmærksom på de mest essentielle reglementer der kan have indflydelse på købet af billige flisesand online, som fx den byttepolitik e-firmaet garanterer.
  9Trustpilot giver dig forholdsvis pålidelige løsninger til at kigge på en hel del aktuelle brugeres domme og af den grund anbefales det, at du beser internet firmaets anmeldelser før du handler billige flisesand online. Facebook giver dig lignende rigtig ærlige chancer for at få en idé om online virksomhedens kundefokus.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk