Tomotek.dk

Flisegrus pristjek

Er du på udkig efter flisegrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg flisegrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 20 kg 1 m3 15 kg 500 kg 1 ton 1000 kg 25 kg 25 kg 800 kg

Levering: hent selv afhentning i bigbag i sække trailer vognlæs løst leveret i poser i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis meget relevant at vide, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Nogle byggecentre sælger et enormt produktudvalg, imens øvrige har fokus på en enkelt type af vare. Du skal reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, foruden blot flisegrus.
Ifald du har brug for varerne nu og her eller bare gerne vil blive fri for leveringsgebyret, så kan du tænke over at hente varerne selv. Det er først og fremmest muligt hos de store byggecentre.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige flisegrus fra byggekæde til byggekæde. En del satser på gode priser, og andre har fokus på faglig rådgivning. Du bør tænke på hvad der er vigtigst for dig.
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man læse byggemarkedets handelsbetingelser.
For mange er byggeri lig med alverdens spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at handle hos en netbutik, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring flisegrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er tilgængelige i de større byer, og herigennem har kunderne adgang til at bestille online og transportere byggematerialerne selv. Takket være dette har du mulighed for at blive fri for fragten, samt tilmed få fat i varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder køber produkter fra talrige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et stort sortiment af flisegrus online.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget tryghed når du skal handle online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Størstedelen af nicheforhandlere har en dybdegående viden om deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Således er det forventeligt at du får mere informativ sparring fra mennesker med specialistviden i netop flisegrus.
De fleste specialiserede netbutikker er iværksættervirksomheder, der oftest har danske ejere, muligvis sågar fra dit lokalområde. Disse kan du støtte ved at købe flisegrus online fra deres webshop.
En masse små butikker er producenter af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en skarpere pris.
Danmarks største byggemarkeder

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og styres dagligt af mere end 100 personer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

flisegrus silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 ansatte i de 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 mennesker i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

flisegrus harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

flisegrus bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 kollegaer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af over 500 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

flisegrus jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 ansatte i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du har adgang til vældig mange vejledninger og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Ikke mindst YouTube faciliterer enormt meget nyttig viden, ikke mindst ifald man benytter engelske søgeord.
2Der kommer uden tvivl ubelejlige problemer når det kommer til svære projekter, og som følge heraf vurderes det betydningsfuldt at der er afsat god nok plads i køreplanen, med formålet om at man føler sig overbevist om at nå i mål.
3Du kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes hvis projektet bidrager positivt til miljøet. Støtten er altså afhængig af at byggeprojektet forbedrer miljøet.
4Du bør nødig negligere dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj bl.a. hoved- og fodbeklædning som skåner dig overfor hændelige ulykker. Det er klogt at have styr på dit eget helbred i byggeriet, hovedsageligt hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
5Det vil vise sig vigtigt at du har de påkrævede byggematerialer klar forinden du går til værks med arbejdet. Du får god gavn af at forfatte en hurtig indkøbsliste hvorpå der noteres det du har brug for, og bagefter eftergå materialerne, hvormed du er tryg ved at du har husket det hele.
6Det kan være nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, i særdeleshed ved krævende ombygninger. Krævende byggerier stiller krav om flere end en enkelt person. Endvidere bør det være mere produktivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
7Forud for at du går i gang med byggeriet kan det være vildt vigtigt med et tilsagn om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være fastsatte regler for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
8Det kan overvejes hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du i stedet for bør fremskaffe hjælp fra en ekspert til delelementer af projektet. Såfremt du skal have assistance fra en professionel er det fornuftigt at få uforpligtende tilbud fra diverse håndværkere.
9I mange tilfælde vil det være vigtigt at have lavet et udgiftsbudget for optimeringen, så du har et økonomisk overblik. Det bør være behjælpeligt at tage noter til samtlige udgifter, og dernæst nedfælde udgiften ved dem en ad gangen.
10Planlægning vil være vejen til succes med arbejdet. Du anbefales at forfatte en struktureret handlingsplan, der beskriver hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være konkret i sammensætningen af strategien.
11For udendørs opgaver har vind og vejr en stor rolle. Således må du regelmæssigt tage et kig på vejrprognosen i forbindelse med starten på projektet, så du undgår at det uden du havde set det komme går i gang med at regne nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til dit store byggeprojekt.
12Du skal nødig mangle arbejdsredskaber. Ofte kan det være klogt at have værktøjet ved hånden når du igangsætter dit byggeprojekt. Husk også at medregne udgifterne hertil i dit budget.
De mest vellidte byggeshops
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er temmelig godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % giver topkarakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket klart er fantastisk godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % giver toprating, og blot 4 % giver 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er hamrende godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er virkelig overlegent. Vurderingen er baseret på 2.856 ratings, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er meget betryggende. Vurderingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål rundt om flisegrus

 • Hvor købes flisegrus billigt?
 • Hvor er flisegrus på tilbud?
 • Hvor købes flisegrus online?
 • Hvad er flisegrus?
 • Hvad koster flisegrus?
 • Hvor meget vejer flisegrus?
 • Hvilken leveringsmåde er smartest?

  Temmelig mange e-handler frembyder i øjeblikket flere billige leveringsmuligheder til flisegrus. Det mest populære er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan hente ordren når du har lyst. Muligheden er altså temmelig overkommelig, samt typisk derudover den mest betalelige leveringsmåde.

  Du kan endvidere planlægge at få ordren bragt hjem til dig selv eller ud på dit arbejde. Løsningen bliver uheldigvis en tand mindre billig, men omvendt ekstremt fleksibel ift. flisegrus online. Den mest betalelige form for fragt vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv, hvilket dog forudsætter at du bor med kort afstand til webshoppens butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringstidspunktet på flisegrus er naturligvis ret betydningsfuld når du mangler produkterne fluks, så derfor er det selvsagt klogt at du finder det anslåede leveringstidspunkt for flisegrus. En masse e-forretninger – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – lover billig levering på næste hverdag på mange af butikkens varer online, men husk at det antager at handlen gemmenføres inden et angivent tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen hen til fragtfirmaet forud for at pakkepersonalet har fyraften.

  Nogle online outlets garanterer portofri fragt på flisegrus online, men typisk er det så nødvendigt at man aftager for en præcis sum. Som alternativ skulle man udvælge den mest letkøbte leveringsmulighed, som i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et udleveringssted.

  De fleste byggemarkeder udlover afhentning hvor du køber billig flisegrus online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bygma og 10-4. Byggecentrene tildeler eksempelvis click-and-collect på flisegrus i disse byer:

  Lillerød, Risskov, Slagelse, Frederiksværk, Brøndby, Næstved, Grenaa, Ringsted, Herlev, Nærum, Skive, Hørsholm, Greve, Haslev, Ballerup, Vallensbæk, Valby, Hvidovre, Glostrup, Thisted, Horsens, Svendborg, Nørresundby, Ikast, Holbæk, Frederikshavn, Albertslund, Taastrup, Vejle, Kokkedal, Roskilde, Tårnby, Viborg, Nykøbing Falster, Vanløse, Hedehusene, Odense, Struer, Værløse, København, Varde, Højbjerg, Gladsaxe, Haderslev, Hobro, Charlottenlund, Hjørring, Kolding, Silkeborg, Dragør, Sønderborg, Rønne, Korsør, Gentofte, Jyllinge, Åbyhøj, Lystrup, Odder, Ølstykke, Rødovre, Vordingborg, Middelfart, Fredericia, Stenløse, Brabrand, Randers, Brønderslev, Lyngby, Esbjerg, Farum, Aabenraa, Aarhus, Herning, Nyborg, Rudersdal, Brønshøj, Tilst, Holstebro, Kalundborg, Ishøj, Frederikssund, Hedensted, Virum, Frederiksberg, Aalborg, Allerød, Solrød Strand, Nakskov, Birkerød, Køge, Hillerød, Helsingør, Søborg, og Skanderborg, .

  Afhentning for flisegrus er en mulighed i de fleste regioner af landet: Sjælland (Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland), Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn).

  Ved indkig i tendenserne står det klart, at folk mange gange leder efter eksempelvis køb flisegrus og flisegrus online. Vi ser derudover mange gange netshoppere søge efter bl.a. flisegrus priser, flisegrus tilbud og billig flisegrus, plus de store byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix og Stark.

  Priser på flisegrus

  Det har vist sig at være særdeles simpelt for købere at søge sig frem til tilbud på billige flisegrus online hos forskellige online outlets, og til tak har en lang række internet butikker set sig nødsaget til at trykke salgspriserne på flisegrus eftertrykkeligt, og i øvrigt præstere billig fragt.

  Derfor kan det til hver en tid blive profitabelt at studere visse internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud på flisegrus online forinden du færdiggør din shopping, sådan at du er velinformeret til at opnå den laveste pris. Se ikke kun hos de store byggecentre som Stark, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Man må trods alt ikke undervurdere, at når en e-shop frembyder billige flisegrus online for en salgspris der virker mystisk billig, kan det for det meste være en indikator for en uægte online webshop. Kortbetalinger er dog en del af en foranstaltning, hvilket assisterer køberen imod svindlende forhandlere på nettet.

  Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du ønsker at klare betalingen af flisegrus over en længere periode. Dette foreslåes ofte hos niche netbutikker, men sjældent de gængse byggekæder som for eksempel Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Ses der på søgedata fremstår det markant, at folk typisk søger fx køb flisegrus og flisegrus tilbud. Vi ser desuden typisk netshoppere søge efter fx flisegrus priser, flisegrus online og billig flisegrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg flisegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Det var godt !” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 15 kg 1 m3 25 kg 800 kg 1 ton 1000 kg 500 kg 25 kg 20 kg

  Levering: afhentning vognlæs i løs vægt i sække hent selv i poser i bigbag løst leveret trailer

  Undersøg tidligere køberes vurderinger

  Trustpilot yder helt habile muligheder for at udforske en række tidligere kunders kritik og herved anbefales det, at du tolker internet virksomhedens ratings forinden du færdiggør din shopping med billige flisegrus online.

  Facebook fremskaffer lignende en række gunstige løsninger til at få indtryk af online shoppens popularitet. Tilmed ser vi faktisk internet outlets som gør det muligt at skrive en omtale af deres købsoplevelse, hvilket også kan drages fordel af til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

  Inden nogen bestiller billige flisegrus online på en internet forhandler kunne man på en vis måde skimme netbutikkens forretningsaftale, det er dog ofte en omfattende opgave, særligt hos de udbredte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg.

  Et alternativt forslag kunne være at tjekke om online shoppen er e-mærke godkendt, da det bør være en erklæring om at internet shoppen følger de officielle regler, og at e-handlen tit besigtiges af specialister der forstår de gældende vilkår.

  Det giver dig lejlighed til støtte, såfremt du udsættes for udfordringer i processen med din shopping med flisegrus. Herudover anbefales det at køberen er sat ind i de mest centrale vedtægter der kan have betydning for bestillingen af flisegrus online, f.eks. den ombytningsret internet selskabet lover.

  I relation til det er det også essesentielt, at man permanent opbevarer ens ordrekvittering, således man når som helst kan bekræfte sin bestilling af flisegrus, uagtet om man har handlet hos Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, 10-4, Bauhaus eller XL-Byg.

  Henrik Knudsen gav 5 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  Erik Johansen gav 4 stjerner

  Meget nemt at bestille og hurtig

  Charlotte Larsen gav 5 stjerner

  Hurtig levering uden mangler.

  Niels Andersen gav 5 stjerner

  Varen kommer præcis som ønsket

  9 tips til din online shopping
  1En stor portion internet handler udlover nu til dags en række forskellige billige former for fragt til flisegrus. En af favoritterne er nu om dage afhentningssteder, hvor det er nemt for dig at hente varerne på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er altså ret så ligetil, og endda ydermere den mest prisbevidste leveringsmanér.
  2Vi tilråder at efterse om internet forhandleren er godkendt af e-mærket, grundet at det burde være en sikring om at e-forhandleren overholder de danske regler, foruden at e-handlen en gang i mellem monitoreres af fagmænd som er inde i de gældende vilkår. Før folk bestiller billige flisegrus på en e-forretning kan man ideelt set overveje e-butikkens handelsbetingelser.
  3Forud for at nogen shopper billige flisegrus på en online butik bør de i princippet gennemse webbutikkens handelsbetingelser, det er dog gerne et omfattende arbejde. Ligeså kan det være til hjælp at du er på vagt for de mest basale retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige flisegrus online, som for eksempel hvilken returpolitik webshoppen bruger.
  4Nogle online varehuse byder på gebyrfri levering på flisegrus, men for det meste er det så præmissen at man aftager for et fastslået beløb. Ellers skulle man gribe den prisbilligste fragtform, der typisk vil blive at få dem til at levere varerne til en pakkeshop. Fragtformen bliver typisk ydermere super smertefri. Den mindst kostelige type af levering vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv.
  5Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er inkluderet i en regel, som værner kunden overfor snydagtige internet varehuse. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du har til hensigt at afdrage pengene over en længere periode.
  6Trustpilot indebærer faktisk værdifulde muligheder for at bese diverse tidligere brugeres anmeldelser og herved anbefaler vi, at du ser nærmere på webshoppens vurderinger forud for at du køber billige flisegrus online. Facebook fremskaffer også relativt stabile chancer for at få indtryk af internet forhandlerens kundetilfredshed.
  7Det er jo virkelig ligetil for alle og enhver at søge sig frem til priser online på billige flisegrus hos forskellige internet foretagender, og ergo lover massevis af e-forretninger fragtfri levering. Til gengæld kan det ikke desto mindre være fordelagtigt at inspicere visse netbutikker efter billige priser forud for at du færdiggør din shopping, således at du er skudsikker på at få den mest betalelige pris.
  8Den prisbilligste løsning er utvivlsomt selv at hente pakken, men den mulighed er betinget af at du bor i nærheden af e-firmaets hjemsted. Den form for levering kan vise sig at være særdeles betydningsfuld ifald man behøver flisegrus om et øjeblik. Alternativt så yder flere online varehuse gratis fragt, men oftest kræver det at der handles for et præcist beløb.
  9Leveringshastigheden er selvfølgelig ret central såfremt du står og skal bruge varen inden for kort tid, og med det formål er det ret så væsentligt at man kontrollerer tidshorisonten for levering på flisegrus. Mange webshops giver billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del produkter, som alligevel forudsætter at bestillingen laves før et nøjagtigt tidspunkt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk