Tomotek.dk

Filtergrus pristjek

Er du på udkig efter filtergrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg filtergrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til dræn til græsplæne

Mængder: 800 kg 25 kg 1000 kg 1 ton 15 kg 500 kg 1 m3 25 kg 20 kg

Levering: hent selv løst leveret i bigbag afhentning i sække i poser i løs vægt trailer vognlæs

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge produkterne hurtigt eller blot ønsker at undgå fragtomkostningen, så kunne du tænke over at hente produkterne på eget initiativ. Det er i særdeleshed en mulighed i de udbredte byggekæder.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt varesortiment, og øvrige er specialiserede i en specifik varegruppe. Du bør tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, udover blot filtergrus.
For nogle er et byggeprojekt lig med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at købe fra en webshop, som kan tilbyde hjælp til valg af filtergrus.
Der er forskel på prisen på billige filtergrus hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har fokus på de bedste priser, og andre satser på service. Du må beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man tjekke byggeshoppens betingelser.
Det er selvsagt utrolig afgørende at tjekke, om den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være tvunget til vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder køber produkter fra mange producenter, og takket være dette kan du købe fra et stort udvalg af filtergrus online.
De store byggemarkeder findes i hele landet, og derfor har folk adgang til at bestille online og fragte varerne på eget initiativ. Derigennem har du chancen for at blive fri for fragten, samt endda skaffe produkterne lige nu.
De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede forretninger, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når man handler online. Dette kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Alverdens webshops som sælger få produkter producerer selv varerne som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
Flertallet af nichespecifikke webshops er specialister i det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på disse varer. Følgelig kan du modtage endnu mere kompetent service fra mennesker med ekspertviden i netop filtergrus.
Diverse specialiserede netbutikker er opstartsfirmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt i dit område. Dem bidrager du til når du køber filtergrus online på deres hjemmeside.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
filtergrus silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af over 1.000 mennesker i kædens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 mennesker i kædens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

filtergrus bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag over 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 ansatte i forretningens 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 kollegaer i selskabets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

filtergrus harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag over 2.300 kollegaer i deres 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

filtergrus jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at udarbejde et regnskab for byggeprojektet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan blive fornuftigt at dokumentere alle omkostninger, og herefter tjekke udgiften ved dem hver især.
2Du bør på ingen måde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være yderst relevant at have grejet klar inden du går løs med arbejdet. Du må heller ikke glemme at indregne de tilhørende udgifter i budgettet for byggeprojektet.
3Måske du burde regne på hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du med fordel kan sikre dig assistance fra en professionel til delelementer af det. Hvis du tager imod assistance fra en fagperson kan det være optimalt at hente priser fra flere entreprenører.
4Det kan blive værdifuldt at du har de påkrævede materialer disponible i god tid før du kaster dig over håndværket. Du får god gavn af at forfatte en punktforms liste hvor der bør fremgå de materialer som er nødvendige, og så granske hvert eneste punkt, så du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
5Du bør nødig undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så husk beklædning som sikkerhedshjelm som hjælp med henblik på mulige skader. Det er smart at du husker din sikkerhed i byggeriet, især ifald du ikke får hjælp fra en fagmand.
6Der ligger alverdens instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube faciliterer rigelig udbytterig oplysning, navnligt når man kigger i hele verden.
7Planlægning vil være metoden til et uproblematisk forløb med projektet. Du er nødt til at nedskrive en velovervejet arbejdsplan, som dikterer hvilke opgaver der laves hvornår, samt en tilhørende nummerorden. Vær konkret når du nedskriver agendaen.
8Ved opgaver udendørs har vejrsituationen en afgørende rolle. Således skal du ofte tage notits af meldingerne om vejret i perioden for projektets begyndelse, så du undgår at det uden du havde set det komme begynder at vælte ned netop som du arbejder hårdt på det svære projekt.
9Du har mulighed for at få offentligt tilskud til byggeprojekter. Det kan man få såfremt byggeprojektet er positivt for miljøet. Den økonomiske støtte betinger at byggeprojektet influerer positivt på naturen.
10Længe før du opstarter byggeriet er det vildt fundamentalt at sikre sig, at byggeriet overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde fastsatte regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
11Det bør overvejes at få en hjælpende hånd til arbejdet, i særdeleshed når det kommer til omfattende projekter. Krævende byggerier behøver flere personer. Derudover er det mere effektivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
12Der præsenterer sig altid uforudsigelige problematikker i tilfælde med store opgaver, og som følge heraf vurderes det værdifuldt at man har afsat god nok tid i køreplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål med projektet.
Danskernes foretrukne byggecentre
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er enormt beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er yderst overlegent. Ratingen er baseret på 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % giver maksimum point, og bare 2 % giver 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er kolossalt flot. Vurderingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % giver bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er virkelig godt arbejde. Scoren grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % giver toprating, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som naturligvis er ret så flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % har givet toprating, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.

Normale spørgsmål med hensyn til filtergrus

 • Hvor købes filtergrus online?
 • Hvor købes filtergrus billigt?
 • Hvor meget vejer filtergrus?
 • Hvad er filtergrus?
 • Hvor er filtergrus på tilbud?
 • Hvad koster filtergrus?
 • Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

  En lang række internet webshops tilbyder i vore dage en hel del forskellige billige fragtmuligheder til filtergrus. En af de mest anvendte er nu om stunder levering til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine nye produkter på et valgfrit tidspunkt. Denne er nemlig super overkommelig, samt ofte tilmed den mest billige løsning til levering.

  Du burde derudover tænke over at få produkterne leveret til din hjemmeadresse eller til adressen på dit arbejde. Fragttypen bliver oftest en lille smule mere pebret, men også temmelig enkel ift. filtergrus online. Den prisbilligste mulighed for levering vil dog altid være at hente produkterne selv, hvilket dog står og falder med at du lever nærved netshoppens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Leveringsdygtigheden på filtergrus er jo ultra central i tilfælde af at du mangler din ordre fluks, så herved er det rigtig meningsfuldt at du dobbelttjekker leveringstiden på filtergrus. Flere internet selskaber – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – yder billig dag-til-dag fragt på en masse produkter online, men glem ikke at det er betinget af at ordren lægges forinden et angivent tidspunkt, med det formål at de kan nå at få de nye varer sendt afsted før logistikpersonalet tager hjem.

  Enkelte shops på nettet byder på portofri levering på filtergrus online, men tit er det under betingelse af at du shopper for et fastslået beløb. Som alternativ må man beslutte sig for den mest prisbevidste type af levering, hvilket tit er at få fragtmanden til at køre dine varer til en pakkeshop.

  De fleste byggemarkeder tildeler klik-og-hent hvor man køber billig filtergrus online men afhenter i butikken. Fx 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark, Bauhaus og Jem og Fix. De frembyder for eksempel click-and-collect på filtergrus i disse byer:

  Grenaa, Gladsaxe, Haderslev, Hørsholm, Lystrup, Herlev, Vejle, Kalundborg, Ishøj, Ølstykke, Roskilde, Søborg, Aabenraa, Sønderborg, Ikast, Korsør, Risskov, Slagelse, Ballerup, Herning, Aalborg, Hvidovre, Køge, Holbæk, Solrød Strand, Virum, Vordingborg, Nakskov, Værløse, Valby, Haslev, Birkerød, Rønne, Brønderslev, Hjørring, Brabrand, Fredericia, Charlottenlund, Allerød, Åbyhøj, Hobro, Hedensted, Skanderborg, Esbjerg, Rødovre, Horsens, Holstebro, Helsingør, Greve, Frederikssund, Næstved, Rudersdal, Højbjerg, Brøndby, Viborg, Lyngby, Nykøbing Falster, København, Aarhus, Varde, Frederikshavn, Hedehusene, Tårnby, Jyllinge, Ringsted, Brønshøj, Kokkedal, Randers, Albertslund, Silkeborg, Tilst, Stenløse, Thisted, Vanløse, Middelfart, Kolding, Nyborg, Vallensbæk, Skive, Nærum, Nørresundby, Farum, Dragør, Gentofte, Odense, Frederiksværk, Glostrup, Hillerød, Frederiksberg, Struer, Odder, Lillerød, Taastrup, og Svendborg, .

  Klik-og-hent ift. filtergrus er tilgængeligt i alle dele af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn), Sjælland (Falster, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Lolland) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland).

  Ved kig i data er det klart, at online shoppere jævnligt søger efter bl.a. filtergrus online og køb filtergrus. Man ser desuden ofte folk lede efter bl.a. filtergrus priser, filtergrus tilbud og billig filtergrus, foruden de udbredte byggekæder som Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Bygma.

  Gode tilbud på filtergrus

  Det er jo efterhånden ultra gnidningsløst for folk at kigge efter tilbud på billige filtergrus online fra diverse internet forhandlere i Danmark, og med det motiv har mange online selskaber været nødt til at nedskære udsalgspriserne på filtergrus betragteligt, og derudover præstere levering uden gebyr.

  Men det kan immervæk blive lønsomt at udforske visse internet virksomheder i Danmark efter rabatter og tilbud på filtergrus online forinden du køber, så du er tryg ved at skaffe sig den mindst kostelige pris. Se ikke bare på de velkendte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

  Du bør alligevel være omhyggelig med, at hvis en internet forhandler annoncerer billige filtergrus online til en salgspris som kan virke utrolig favorabel, er det i nogle tilfælde være et faresignal om en snydagtig online forretning. Handler med kort er dog omfattet af et reglement, hvilket støtter en imod falske internet foretagender.

  Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du bruge et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, såfremt du tilstræber at godtgøre pengene til filtergrus over tid. Dette foreslåes ofte ved specialiserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggekæder som fx Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, XL-Byg og 10-4.

  Når der ses på tendenserne er det tydeligt, at online shoppere som regel søger blandt andet billig filtergrus og filtergrus online. Vi ser desuden typisk internet shoppere søge for eksempel filtergrus priser, køb filtergrus og filtergrus tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg filtergrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Alt fungerede perfekt.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til dræn til græsplæne

  Mængder: 25 kg 800 kg 500 kg 1 ton 15 kg 1000 kg 20 kg 25 kg 1 m3

  Levering: i bigbag i poser i sække trailer hent selv løst leveret vognlæs afhentning i løs vægt

  Kig på nuværende kunders bedømmelser

  Trustpilot leverer super fordelagtige genveje til at efterforske mange forhenværende kunders domme og på grund af dette anbefaler vi, at du verificerer e-forhandlerens ratings forud for at du shopper billige filtergrus online.

  Facebook tilbyder desuden ultra fortræffelige metoder til at få indtryk af online firmaets kundefokus. Derudover møder vi en del forhandlere på nettet som tilbyder folk at notere en anmeldelse af deres køb, som lige så vel burde anvendes til at afveje hvor glade kunderne er.

  Før folk shopper billige filtergrus online i en e-forretning burde de i og for sig gennemse virksomhedens forretningsbetingelser, det er dog almindeligvis ikke særlig spændende, især med de udbredte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Stark, Bauhaus og Harald Nyborg.

  En nemmere løsning kunne derfor være at granske om e-butikken er godkendt af e-mærket, siden det ofte er et fingerpeg om at online webshoppen respekterer den officielle danske lovgivning, tillige med at internet forhandleren nu og da ses til af jurister som har megen viden om reglerne på området.

  Dette er desuden en god lejlighed til hjælpende service, hvis du udsættes for udfordringer som følge af din handel med filtergrus. Ligeså kan det anbefales at køberen er vaks omkring de mest aktuelle forhold der spiller ind i forbindelse med købet af filtergrus online, til eksempel hvilken returpolitik webbutikken tilsikrer.

  I den forbindelse er det ligeledes vigtigt, at man når som helst sikrer sin kvitteringsmail, så man når som helst kan bevise købet af filtergrus, uanset om man har bestilt hos 10-4, Stark, Bygma, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller XL-Byg.

  Pia gav 5 stjerner

  Quick expedit

  Karen Jørgensen gav 4 stjerner

  Lynhurtig expedition og forsendelse.

  Michael C gav 5 stjerner

  Lynhurtig expedition og forsendelse.

  Tina gav 4 stjerner

  Fin omgående levering

  9 gode råd til online shopping
  1Trustpilot præsterer stort set fine løsninger til at kigge nærmere på diverse aktuelle brugeres reflektioner og af den grund anbefales det, at du læser online firmaets kritik inden du shopper billige filtergrus online. Facebook leverer også adskillige habile metoder til at få indtryk af webshoppens kundetilfredshed.
  2Før nogen bestiller billige filtergrus i en internet webshop bør de principielt tyde virksomhedens forretningsbetingelser, dog er det i mange tilfælde ikke særlig morsomt. Dertil er det prisværdigt at du er oppe på mærkerne omkring de elementære vedtægter der indvirker på bestillingen af billige filtergrus online, f.eks. den byttepolitik internet firmaet har.
  3Vi foreslår generelt at granske hvorvidt online forhandleren er e-mærket medlem, eftersom det længe har været en angivelse af at webshoppen understøtter de officielle regler, og at e-butikken undertiden føres tilsyn med af sagkyndige som forstår de gældende regulativer. Før folk køber billige filtergrus i en butik på nettet bør de på en vis måde granske e-shoppens handelsbetingelser.
  4Det er jo efterhånden meget gnidningsløst for almindelige mennesker at finde de bedste priser online på billige filtergrus på flere internet firmaer i Danmark, og med det motiv yder langt de fleste online forretninger gratis fragt. Til gengæld kan det trods alt vise sig lukrativt at undersøge visse e-handler efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din bestilling, således at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den skarpeste pris.
  5En række online butikker byder på portofri fragt på filtergrus, men i mange tilfælde er det betinget af at man bestiller for en bestemt sum. Derudover kunne man gribe den billigste mulighed for fragt, der typisk vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et udleveringssted. Fragtmetoden viser sig beklageligvis tillige super bekvem. Den mest letkøbte løsning til levering vil dog til enhver tid være selv at hente ordren.
  6Den billigste form for fragt er dog at du selv henter ordren, men det er betinget af at du bor tæt på webshoppens lager. Den leveringsmetode er selvfølgelig ultra relevant ifald man har behov for filtergrus inden for få dage. Alternativt så lover indtil flere internet shops billig levering, men tit forudsætter det at man handler for et konkret beløb.
  7Vi anbefaler køb med betalingskort eller MobilePay. Handler med kort er inkluderet i et reglement, hvilket sikrer køberen imod fup netbutikker. Som en anden løsning burde du drage fordel af et tilbud som eksempelvis ViaBill, såfremt du ser en fordel i at godtgøre regningen over flere uger.
  8Fragtperioden kan vise sig at være ret så væsentlig om man har behov for dine nye produkter straks, så af den grund er det naturligvis væsentligt at vi ser nærmere på leveringstiden ved filtergrus. Masser af online firmaer præsterer billig dag-til-dag levering på mange produkter, men som ikke desto mindre antager at ordren aflægges tidligere end et fastsat tidspunkt.
  9Adskillige e-forhandlere tilbyder nu om dage en hel del forskellige billige leveringsformer til filtergrus. En af favoritterne er i dag at få leveret til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din nyindkøbte vare den dag der passer dig. Leveringsmetoden er jo ret så overkommelig, og tit endvidere den mest letkøbte fragtform.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk