Tomotek.dk

Drængrus pristjek

Er du på udkig efter drængrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg drængrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 15 kg 25 kg 500 kg 800 kg 25 kg 1 ton 1000 kg 1 m3 20 kg

Levering: løst leveret vognlæs i bigbag trailer i sække hent selv i poser afhentning i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot gerne vil blive fri for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte materialerne på egen hånd. Dette er især et alternativ hos de gængse byggecentre.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige drængrus hos de forskellige online byggemarkeder. En del vil have billige priser, og nogle giver kompetent sparring. Du skal forholde dig til hvad du helst vil have.
For nogle er byggeprojekter lig med stribevis af spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at bestille ved et online byggecenter, hvor du kan modtage information omkring drængrus.
Det er selvfølgelig super relevant at tjekke, om de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at finde et andet.
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du bestiller online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Man bør derfor læse netbutikkens handelsbetingelser.
Flere byggekæder sælger et bredt udvalg af varer, og andre har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du bør bestemme om det er essentielt for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, udover bare drængrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre køber produkter fra mange leverandører, hvorfor du kan handle fra et stort sortiment af drængrus online.
De velkendte byggekæder er tilgængelige i det meste af landet, og takket være dette har mange tilbuddet om at handle online og køre materialerne personligt. På grund af det har man chancen for at undvære fragten, samt tilmed have produkterne straks.
De store byggecentre er populære og anerkendte firmaer, som bidrager til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Det kan du se positivt på.

Nichewebshop

Hovedparten af nichefokuserede webshops er iværksættervirksomheder, som oftest er danske, gerne endda lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du handler drængrus online hos dem.
Hovedparten af specialiserede netbutikker har ekstremt meget forstand på det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andet. På grund af det vil du få ekstra erfaren assistance fra folk med specialistviden i lige præcis drængrus.
En masse niche webshops er producenter af produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online vil du få lavere priser.
De største byggecentre i Danmark

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 kollegaer i de 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 mennesker i forretningens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

drængrus silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 kollegaer i deres 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

drængrus jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

drængrus bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus satser på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af omtrent 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

drængrus harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Forberedelse vil altid være nøglen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du anbefales at sammensætte en velovervejet handlingsplan, som viser hvilke gøremål der skal laves hvornår, og en tilhørende prioriteringsliste. Husk at være konkret idet du nedskriver din plan.
2Måske det viser sig aktuelt at have samtlige bygningsmaterialer disponible forinden du iværksætter byggeriet. Du kunne lave en enkel indkøbsliste med hver eneste ting der skal bruges, og dernæst efterse hvert eneste punkt, med øje for at du er tryg ved at du har husket det hele.
3Måske du burde vurdere hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du må få eksperthjælp til opstarten af projektet. Forudsat at du tager imod assistance fra en fagmand vil det ofte være fordelagtigt at notere tilbud fra en håndfuld foretagender.
4Du bør på ingen måde undvære arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være afgørende at du har værktøjet tilgængeligt idet du begynder på byggeprojektet. Det er derudover fordelagtigt at tage højde for de her omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
5Det er anbefalelsesværdigt at søge assistance til ens byggeprojekt, i særdeleshed hvis det er krævende projekter. Store ombygninger gør krav på flere mennesker. Samtidig er det mere produktivt og sjovere når man er flere om det.
6Forud for at du starter byggeprojektet må det være vildt essentielt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig gældende retningslinjer for, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
7I mange tilfælde vil det være essentielt at have lavet en budgetoversigt for ombygningen, så du har en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være fornuftigt at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, og dernæst finde frem til ens købspris for hver enkelt.
8Du har adgang til en hel del guides og videoer på forskellige hjemmesider som kan vejlede dig. Særligt YouTube bringer dig enorme mængder almennyttig info, ikke mindst ifald du benytter den engelske version.
9Der kommer som regel overraskende problemstillinger når det handler om krævende opgaver, og derfor vil det være meningsfuldt at man har afsat god nok tid i kalenderen, med formålet om at man er sikker på at kunne få det færdiggjort.
10Husk at du kan spørge om offentlig støtte til byggerier. Det bliver givet forudsat at byggeriet gør en forskel for klimaet. At få tilskud kræver med andre ord at renoveringen har betydning for planeten.
11For opgaver udenfor kan vind og vejr få en vigtig rolle. Af den årsag må du med jævne mellemrum holde øje med vejrudsigten i dagene før arbejdets start, så du undgår at det med et brag starter med at vælte ned nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det omfattende byggeprojekt.
12Du må unden ingen omstændigheder gå på kompromis med din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj bl.a. sko og hjelm som hjælp imod mulige ulykker. Det er klogt at have styr på dit eget helbred i byggeriet, hovedsageligt ifald du ikke har assistance fra en professionel.
De mest vellidte byggeshops
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er yderst overlegent. Ratingen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er virkelig flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er hamrende imponerende. Karakteren grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket altså er hamrende imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er yderst overlegent. Ratingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.

Klassiske spørgsmål angående drængrus

 • Hvor er drængrus på tilbud?
 • Hvor købes drængrus billigt?
 • Hvor meget vejer drængrus?
 • Hvad er drængrus?
 • Hvor købes drængrus online?
 • Hvad koster drængrus?
 • Hvilken fragtmetode er bedst?

  En stor portion shops på nettet udlover efterhånden alverdens billige muligheder for levering til drængrus. En af de mest benyttede er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din nyindkøbte vare på et selvvalgt tidspunkt. Denne er nemlig virkelig ukompliceret, og tit tillige den mest prisbevidste løsning til levering.

  Du kan lige så vel overveje at bestille levering til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Fragtformen bliver for det meste et hak dyrere, men samtidig meget bekvem ved køb af drængrus online. Den prisbilligste løsning er dog selv at hente ordren, men dette stiller krav om at du er lige ved e-forretningens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringstidspunktet på drængrus er jo super bestemmende ifald vi skal bruge varerne om et øjeblik, og af den grund er det komplet essentielt at man tjekker den estimerede leveringsdato ved drængrus. En række e-handler – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige produkter online, men vær obs på at det er forudsat at ordren køres igennem inden et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt hen til fragtfirmaet inden de logistikansatte drager hjemad.

  En hel del internet handler sikrer fragt uden omkostninger på drængrus online, men i de fleste tilfælde er det forudsat at man aftager for en konkret sum. Derudover skulle man foretrække den mest letkøbte leveringsversion, der typisk vil blive at få bragt dine varer til et afhentningssted.

  Masser af webshops udlover afhentning hvor du bestiller billig drængrus hjemmefra men selv henter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, Silvan, Stark og XL-Byg. Byggecentrene udlover blandt andet klik-og-hent på drængrus i disse byer:

  Hillerød, Nyborg, København, Stenløse, Thisted, Nakskov, Haslev, Aarhus, Greve, Kalundborg, Brabrand, Kokkedal, Brøndby, Struer, Taastrup, Frederiksværk, Søborg, Hobro, Odder, Helsingør, Randers, Risskov, Esbjerg, Holbæk, Frederikssund, Holstebro, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Ølstykke, Tårnby, Grenaa, Køge, Virum, Herlev, Odense, Hjørring, Roskilde, Værløse, Lystrup, Frederiksberg, Herning, Hørsholm, Hvidovre, Ballerup, Haderslev, Ikast, Jyllinge, Rønne, Slagelse, Korsør, Sønderborg, Vordingborg, Glostrup, Skive, Højbjerg, Albertslund, Kolding, Næstved, Vallensbæk, Middelfart, Hedensted, Vanløse, Svendborg, Rudersdal, Valby, Rødovre, Skanderborg, Aalborg, Birkerød, Dragør, Viborg, Silkeborg, Frederikshavn, Varde, Hedehusene, Ishøj, Brønderslev, Vejle, Fredericia, Tilst, Lyngby, Gentofte, Allerød, Aabenraa, Solrød Strand, Nørresundby, Ringsted, Brønshøj, Charlottenlund, Lillerød, Horsens, Farum, Åbyhøj, og Nærum, .

  Klik-og-hent ift. drængrus er muligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster, Amager) og Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark).

  Når vi ser på data bliver det klart, at folk som regel efterspørger bl.a. billig drængrus og drængrus online. Derudover ser vi typisk internet shoppere kigge efter bl.a. drængrus priser, køb drængrus samt drængrus tilbud, foruden de udbredte byggekæder som 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen, Jem og Fix og Silvan.

  Find den bedste pris på drængrus

  Det er jo efterhånden meget enkelt for internetbrugere at finde de laveste priser på billige drængrus online på forskellige netbutikker, og altså har en lang række online firmaer set sig tvunget til at presse salgspriserne på drængrus en hel del, og i øvrigt tilbyde fragt uden betaling.

  Det kan dog ikke desto mindre blive rentabelt at granske visse e-forretninger efter udsalg og tilbud på drængrus online forinden du placerer ordren, sådan at du er garanteret at opnå den bedste pris. Se ikke blot på de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Bygma og 10-4.

  Man må imidlertid ikke overse, at ifald en online butik sælger billige drængrus online for en pris som er urealistisk tiltalende, bør det ofte være en varsel om en uoprigtig webbutik. Handler med kort er i hvert fald dækket ind under et lovbud, der sikrer en overfor uoprigtige internet varehuse.

  Vi tilråder køb med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du vil afdrage prisen på drængrus over tid. Dette tilbydes normalt ved nicheforhandlere, men sjældent de udbredte byggekæder som fx XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma og Silvan.

  Ses der på statistikkerne er det tydeligt, at folk ofte efterspørger for eksempel drængrus tilbud og køb drængrus. Vi ser desuden ofte mennesker efterspørge eksempelvis billig drængrus, drængrus priser og drængrus online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg drængrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Alt som det skal være.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 20 kg 800 kg 15 kg 1 m3 1 ton 25 kg 25 kg 1000 kg 500 kg

  Levering: løst leveret trailer afhentning i bigbag vognlæs hent selv i poser i sække i løs vægt

  Gennemsøg tidligere kunders erfaringer

  Trustpilot byder på egentlig anstændige muligheder for at gennemrode forskellige forhenværende kunders opfattelser og på grund af dette kan det anbefales, at du evaluerer online forhandlerens kritik forud for at du placerer din ordre på billige drængrus online.

  Facebook forærer dig lige så vel flere fremragende muligheder for at få indtryk af netshoppens pålidelighed. Herinde ses endda outlets på nettet hvor folk kan offentliggøre en omtale af virksomhedens service, som tilmed burde tages i brug til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

  Inden folk shopper billige drængrus online i en netbutik bør de i og for sig se på e-shoppens forretningsaftale, det er dog tit ikke super spændende, specielt hos de udbredte byggecentre som Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

  Alternativet kan derfor være at kontrollere hvorvidt online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, som skulle være en forsikring om at webshoppen forsvarer de danske regler, foruden at internet selskabet hyppigt revurderes af sagkyndige som er indført i de gældende regler.

  Dette er desuden din mulighed for at blive hjulpet, når du oplever dilemmaer i processen med din shopping med drængrus. Ligeledes kan det anbefales at kunden er hensynstagende til de mest essentielle vedtægter der har indvirkning på bestillingen af drængrus online, som eksempelvis den bytteret online virksomheden har.

  I den sammenhæng er det ydermere essesentielt, at man altid sikrer ens faktura, således man fremadrettet kan bevise sit køb af drængrus, uafhængig af om man handler fra Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller 10-4.

  Martin V gav 5 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Christian N gav 4 stjerner

  Jeg skal love for der er service på…

  Mette Olsen gav 5 stjerner

  Det var helt ok.

  Per E gav 5 stjerner

  God pris og alt ok

  9 gode råd til når du køber online
  1Det er ret problemfrit for os alle at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige drængrus hos flere internet selskaber, og følgelig præsterer langt de fleste online shops portofri fragt. Til gengæld kan det alligevel blive lønnende at efterse nogle forskellige internet butikker efter tilbud forinden du færdiggør din shopping, så du er skudsikker på at få den skarpeste pris.
  2Trustpilot forærer dig aldeles fornemme chancer for at beskue forskellige eksisterende forbrugeres tanker og på grund af dette er det prisværdigt, at du eftergår online butikkens kritik før du bestiller billige drængrus online. Facebook fremskaffer for øvrigt uden sammenligning belejlige chancer for at få kendskab til e-handlens kundefokus.
  3Masser af webbutikker i Danmark foreslår nu diverse forskellige billige fragtløsninger til drængrus. En af de populære er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte varer når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er nemlig ultra simpel, samt ofte tillige den prisbilligste leveringsmåde.
  4Vi går generelt ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omsluttet af en lov, som garanterer os imod uærlige online selskaber. Alternativt bør du benytte et afbetalingstilbud som fx ViaBill, ifald du hellere vil afbetale beløbet over et længere tidsrum.
  5Leveringshastigheden er naturligvis vældig aktuel såfremt du behøver dine nye varer lige om lidt, og derfor er det uden tvivl på sin plads at man ser det forventede leveringstidspunkt på drængrus. Masser af internet virksomheder tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige produkter, men som ikke desto mindre er underforstået at der bestilles forinden et fastslået tidspunkt.
  6Indtil flere butikker på nettet sikrer gebyrfri levering på drængrus, men typisk er det kun gældende hvis du bestiller for et fastsat beløb. Desuden kan man udvælge den mest prisbevidste fragttype, der ofte er at få leveret dine produkter til en pakkeshop. Fragtformen er i mange tilfælde desuden særdeles ukompliceret. Den billigste løsning vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne.
  7Forinden folk bestiller billige drængrus på en e-handler kunne de faktisk have øje for e-shoppens vilkår, men det er naturligvis ikke særlig sjovt. Herudover kan det anbefales at kunden er vidende om de mest vitale retningslinjer der kan have indvirkning på købet af billige drængrus online, som fx den byttepolitik forretningen tilbyder.
  8Den mest prisbevidste leveringstype vil altid være at du selv henter produkterne, hvilket dog forudsætter at du er i kort afstand af online virksomhedens lager. Den leveringsform er selvfølgelig ret så udslagsgivende såfremt du har behov for drængrus straks. Alternativt så garanterer flere internet handler levering uden omkostninger, men i reglen kun ifald der aftages for en præcis sum.
  9Vi anbefaler generelt at efterse hvorvidt internet forhandleren er e-mærket, som generelt er en garanti for at webshoppen tilslutter sig de officielle danske regler, udover at netbutikken af og til besøges af fagfolk der forstår de gældende vilkår. Inden folk bestiller billige drængrus hos en online webshop kan man altid læse netshoppens betingelser.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk