Tomotek.dk

Dekorationssten pristjek

Er du på udkig efter dekorationssten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg dekorationssten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til lys

Varianter: blå sort hvid glas guld klar

Mængder: 20 kg 25 kg 800 kg 1 ton 10 kg 1 m3 15 kg 500 liter 1 kubikmeter 25 kg 15 kg 1000 kg 500 kg

Levering: i sække løst leveret hent selv i løs vægt trailer i poser afhentning vognlæs i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du vil have produkterne nu og her eller blot ønsker at undvære leveringsgebyret, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne personligt. Det er hovedsageligt muligt ved de store byggemarkeder.
Det er helt klart super afgørende at undersøge, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Flere byggekæder fremviser et enormt produktsortiment, imens nogle specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du kan overveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange typer af varer at vælge i blandt, udover blot dekorationssten.
For en del er gør-det-selv projekter lig med massevis af spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne handle hos en webshop, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring dekorationssten.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Man bør derfor læse webshoppens regningslinjer.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige dekorationssten hos de forskellige online byggecentre. En del har fokus på gode tilbud, imens nogle har fokus på service. Du må overveje hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og almenkendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget tryghed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De gængse byggecentre forhandler varer fra diverse producenter, hvorfor du så kan handle fra et bredt sortiment af dekorationssten online.
De store byggemarkeder er fysisk til stede i de større byer, og derfor har du adgang til at handle online og hente produkterne selv. Derigennem har man mulighed for at undvære leveringsgebyret, samt sågar få produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

En masse webshops i små nicher er producenter af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online vil du få billigere priser.
Majoriteten af webshops som sælger få produkter har et indgående kendskab til deres produkter, da de ikke sælger andre produkter. Altså formår de at yde en høj grad af konstruktiv sparring fra folk der er eksperter i netop dekorationssten.
De fleste specialiserede netbutikker er små virksomheder, der tit er dansk ejede, måske sågar lokalt i dit område. Dem støtter du ved at bestille dekorationssten online på deres hjemmeside.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 medarbejdere i forretningens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

dekorationssten silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 medarbejdere i firmaets 41 byggecentre. Silvan tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 medarbejdere i kædens 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

dekorationssten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 ansatte i de 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

dekorationssten jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 personer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag mere end 100 medarbejdere i kædens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 personer i de 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

dekorationssten harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 mennesker i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du må aldrig nogensinde glemme din sikkerhed, så husk beskyttelse som fx hjelm og sko som sikring imod hændelige ulykker. Det er essentielt med fokus på din sikkerhed i dit byggeprojekt, i særdeleshed såfremt du ikke får professionel hjælp.
2For udendørs projekter har vejrsituationen stor betydning. Af den årsag skal du med jævne mellemrum lægge mærke til femdøgnsprognosen i den tid der er op til dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme starter med at regne netop som du er ved at færdiggøre dit vigtige byggeprojekt.
3Planlægning vil være nøglen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at nedskrive en klar dagsorden, som dikterer hvilke gøremål der laves på hvilket tidspunkt, samt derudover en nummerorden. Husk at være realistisk når du sammensætter din arbejdsplan.
4Inden du optager dit byggeprojekt kan det vise sig ubeskriveligt centralt at man sikrer sig, at dit projekt overholder loven. Afhængigt af din boligtype vil der være en række love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Det kan være til god gavn at få assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt i tilfælde af større arbejdsopgaver. Omfangsrige byggerier gør krav på flere personer. Ydermere er det bedre og mere interessant når man er flere om at bidrage.
6Ofte vil det være betydningsfuldt at lave et budget for ombygningen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det må være sundt at dokumentere hver enkelt udgift, og dernæst gennemgå online tilbud på dem slavisk.
7Der viser sig ofte utidige udfordringer når det handler om omfattende byggeprojekter, og på grund af det kan det vise sig af stor betydning at der afsættes tilstrækkelig tid i tidsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
8Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal tilkøbe eksperthjælp til opstarten af projektet. Forudsat at du fremskaffer hjælp fra en fagperson er der penge at spare ved at indhente tilbud fra en håndfuld foretagender.
9Muligvis kan det blive af stor betydning at have de relevante byggematerialer til disposition i god tid før du går til værks med byggeprocessen. Du har fordel af at udfærdige en enkel indkøbsliste hvorpå der noteres alt det du får brug for, og derefter gennemløbe materialerne, hvormed du bliver sikker på at du har styr på det.
10Du finder utrolig mange guides og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Specielt YouTube bringer dig overvældende meget gavnlig info, navnligt forudsat at du benytter den engelske version.
11Man vil aldrig nogensinde undvære grej. Ofte vil det være meningsfuldt at have værktøjet klar til brug idet du starter byggeprocessen. Det er derudover en fordel at påregne de tilhørende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
12Glem ikke at du kan hente offentligt tilskud til byggeprojekter. Det ydes hvis ombygningen bidrager positivt til klimaet. At få tilskud kræver altså at renoveringen har positiv betydning for naturen.
De mest folkekære byggemarkeder
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er rigtig overlegent. Karakteren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % giver bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er absolut imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % giver topkarakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er fantastisk overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt overlegent. Ratingen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er enormt overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.

Gængse spørgsmål vedr. dekorationssten

 • Hvad er dekorationssten?
 • Hvor købes dekorationssten online?
 • Hvor købes dekorationssten billigt?
 • Hvor meget vejer dekorationssten?
 • Hvor er dekorationssten på tilbud?
 • Hvad koster dekorationssten?
 • Hvilken leveringsform skal du vælge?

  En del netshops giver efterhånden diverse forskellige billige fragtmuligheder til dekorationssten. En af de mest almindelige er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, hvor du så nemt kan hente din pakke lige når det passer dig. Fragtmetoden er altså rigtig ligetil, og tit endda den mest billige løsning til levering.

  Du kan omvendt påtænke at få varerne sendt hjem til dig privat eller ud på dit arbejde. Fragtløsningen er som regel en lille smule mere omkostningsfuld, men omvendt rigtig smart ift. dekorationssten online. Den billigste fragtmetode kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, som desværre betinges af at du opholder dig i nærheden af e-forhandlerens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringsdygtigheden på dekorationssten er selvfølgelig ret så vital om du skal bruge produkterne inden for kort tid, og af den grund er det komplet centralt at vi dobbelttjekker leveringstiden på dekorationssten. En hel del internet webshops – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på en række varenumre online, men vær opmærksom på at det står og falder med at handlen laves forud for et besluttet klokkeslæt, således at de kan nå at få produktet klar forinden personalet har fri.

  Nogle internet firmaer tilbyder levering uden gebyr på dekorationssten online, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at du bestiller for et fastsat beløb. Som alternativ bør man gribe den mest prisbevidste type af levering, som i de fleste tilfælde er at få leveret pakken til et udleveringssted.

  De fleste webbutikker frembyder afhentning hvor man bestiller billig dekorationssten online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og Bygma. Byggemarkederne yder fx afhentning af dekorationssten i følgende byer:

  Rødovre, Jyllinge, Herning, Vejle, Haderslev, Ishøj, Slagelse, Værløse, Frederikssund, Brønshøj, Hedensted, Middelfart, Ballerup, Hedehusene, Glostrup, Vallensbæk, Frederiksværk, Charlottenlund, Risskov, Holstebro, Taastrup, Lyngby, Lystrup, Tårnby, Rønne, Greve, Hobro, Nærum, Silkeborg, Gentofte, Lillerød, Sønderborg, Kolding, Frederikshavn, Holbæk, Herlev, Roskilde, Hvidovre, Birkerød, Esbjerg, Odense, Ikast, Højbjerg, Thisted, Albertslund, Brabrand, Hjørring, Struer, Ringsted, Farum, Nykøbing Falster, Randers, Gladsaxe, Søborg, Horsens, Aabenraa, Korsør, Solrød Strand, Allerød, Nyborg, Svendborg, Vanløse, Grenaa, Varde, Virum, Hørsholm, Skive, Køge, Kokkedal, Valby, Hillerød, Vordingborg, Aalborg, Dragør, Skanderborg, Nørresundby, Brøndby, Ølstykke, Frederiksberg, Åbyhøj, Stenløse, Haslev, Næstved, København, Fredericia, Rudersdal, Helsingør, Aarhus, Odder, Viborg, Nakskov, Brønderslev, Tilst, og Kalundborg, .

  Klik-og-hent for dekorationssten er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn), Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Østsjælland, Falster, Amager, Lolland, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Nordsjælland).

  Ved indkig i tendenserne fremstår det klart, at folk jævnligt leder efter fx køb dekorationssten og dekorationssten priser. Man ser derudover jævnligt online shoppere kigge efter eksempelvis dekorationssten online, dekorationssten tilbud samt billig dekorationssten, foruden de gængse byggecentre som XL-Byg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Stark og Harald Nyborg.

  Få rabat på dekorationssten

  Det har vist sig at være særdeles bekvemt for alle at lave prissammenligning på billige dekorationssten online fra diverse e-butikker, og så har masser af internet shops fundet det nødvendigt at nedbringe prisniveauet på dekorationssten drastisk, og ydermere frembyde gebyrfri levering.

  Men det kan stadigvæk blive tiden værd at kigge forbi nogle forskellige internet firmaer efter udsalg og tilbud på dekorationssten online inden du placerer ordren, sådan at du ikke er i tvivl om at indhente den skarpeste pris. Se ikke blot hos de gængse byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Davidsen og Harald Nyborg.

  Du må lige meget hvad være så påvagt, at i tilfælde af at en shop afsætter billige dekorationssten online til en salgspris som virker enormt gunstig, er det i nogle tilfælde være en varsel om en svindel webshop. Handler med kort er heldigvis omfavnet af en orden, der sikrer køberen imod uægte e-handler.

  Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Alternativt burde du vælge en løsning fra fx ViaBill, såfremt du foretrækker at betale omkostningerne til dekorationssten senere. Det tilbydes typisk i online nichebutikker, men ikke de gængse byggekæder som fx Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma og Harald Nyborg.

  Når vi ser på tendenserne står det tydeligt, at netshoppere mange gange søger blandt andet dekorationssten tilbud og køb dekorationssten. Vi ser derudover som regel netshoppere lede efter eksempelvis dekorationssten priser, dekorationssten online og billig dekorationssten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg dekorationssten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Alt fungerede perfekt.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til lys til haven

  Varianter: hvid sort klar glas guld blå

  Mængder: 800 kg 500 liter 15 kg 25 kg 1 m3 1 ton 25 kg 500 kg 20 kg 15 kg 10 kg 1000 kg 1 kubikmeter

  Levering: hent selv i bigbag løst leveret i sække afhentning i poser vognlæs trailer i løs vægt

  Gennemsøg folks vurderinger

  Trustpilot frembringer absolut fine muligheder for at besigtige flere nuværende forbrugeres reflektioner og på grund af dette foreslåes det, at du eftergår netbutikkens omtaler forinden du handler billige dekorationssten online.

  Facebook fremskaffer desuden rigtig udmærkede genveje til at få indblik i webshoppens pålidelighed. Tilmed møder vi faktisk webshops hvor folk kan levere en omtale af deres køb, som desuden må anvendes til at bedømme kundernes tilfredshed.

  Forud for at nogen shopper billige dekorationssten online i en netbutik burde de faktisk granske webbutikkens forretningsbetingelser, dog er det typisk en omfattende opgave, i særdeleshed ved de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4, Bygma og Davidsen.

  Et nemt alternativ kunne være at tjekke hvorvidt online shoppen er verificeret af e-mærket, hvilket typisk er en erklæring om at e-forretningen opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, og at virksomheden hyppigt undersøges af eksperter som har meget erfaring med bestemmelserne på området.

  Det er en rigtig god lejlighed til at få hjælp, hvis du udsættes for vanskeligheder i forbindelse med din shopping med dekorationssten. Endvidere rekommanderer vi at du er obs på de elementære betingelser der indvirker på bestillingen af dekorationssten online, som eksempelvis den ombytningsrettighed e-butikken tilbyder.

  I relation til det er det tillige afgørende, at man til enhver tid sikrer ens kvittering på e-mail, således man til enhver tid kan bekræfte købet af dekorationssten, hvad end man bestiller fra Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Bygma, Davidsen eller Harald Nyborg.

  Mette I gav 5 stjerner

  Simpelt og hurtigt service

  Kim U gav 4 stjerner

  Super hurtig levering.

  Ole Jensen gav 5 stjerner

  Fantastisk behandling

  Jens gav 4 stjerner

  Som altid hurtig og smidig levering.

  9 tips til internetshopping
  1Fragttiden kan i nogle tilfælde være ultra central når du mangler pakken om et øjeblik, så herved er det naturligvis på sin plads at man checker det estimerede leveringstidspunkt ved dekorationssten. Størstedelen af netshops i Danmark yder billig levering på næste hverdag på adskillige produkter, men glem ikke at det stiller krav om at ordren aflægges forud for et givent klokkeslæt.
  2Trustpilot bringer dig evigt fremragende genveje til at kortlægge en stor gruppe nuværende konsumenters bedømmelser og på grund af dette anbefales det, at du iagttager online forretningens ratings inden du handler billige dekorationssten online. Facebook leverer for øvrigt nogle hensigtsmæssige løsninger til at få indblik i internet shoppens kundefokus.
  3Generelt går vi ind for at efterse om online webshoppen er e-mærke godkendt, siden det længe har været en indikator for at internet butikken accepterer dansk lovgivning, tillige med at online forretningen rutinemæssigt efterses af fagfolk der er meget fortrolige bestemmelserne på området. Forud for at folk handler billige dekorationssten hos en butik kan man i virkeligheden gennemse webbutikkens forretningsaftale.
  4En hel del e-butikker præsterer portofri fragt på dekorationssten, men undertiden kun ifald der handles for et fastsat beløb. I øvrigt bør man foretrække den mest prisbevidste leveringstype, der i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et udleveringssted. Løsningen er oftest ligeledes meget fremkommelig. Den prisbilligste mulighed for levering vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne.
  5Det er jo efterhånden ret så smart for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet online på billige dekorationssten fra forskellige internet selskaber, og til tak præsterer masser af outlets på nettet fragt uden beregning. Det kan imidlertid vise sig lukrativt at prøve diverse online virksomheder efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører din handel, således at du ikke er i tvivl om at antage den laveste pris.
  6Adskillige online selskaber tilbyder heldigvis en lang række forskellige billige fragtløsninger til dekorationssten. Det mest populære er i dag at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv afhenter bestillingen på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er altså yderst hensigtsmæssig, og ofte derudover den billigste fragtform.
  7Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Shopping med kort er en del af et regelsæt, som hjælper dig overfor falske outlets på nettet. Som alternativ kan du udnytte en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, ifald du ser en fordel i at honorere regningen i flere bidder.
  8Den mest letkøbte leveringsmodel vil altid være at hente ordren selv, hvilket dog står og falder med at du befinder dig nærved internet butikkens tilholdssted. Den mulighed for levering er selvfølgelig ultra afgørende hvis man står og skal bruge dekorationssten inden for få dage. Alternativt så frembyder flere internet foretagender gebyrfri levering, men for det meste kun når der erhverves for en fastsat sum.
  9Før nogen køber billige dekorationssten på en e-forretning behøver de helt sikkert sætte sig ind i dens handelsbetingelser, det er dog bare ikke videre interessant. Ligeledes er det en hjælp at kunden er hensynstagende til de mest vitale bestemmelser der har indvirkning på købet af billige dekorationssten online, som for eksempel den byttepolitik butikken bruger.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk