Tomotek.dk

Bundsikringsgrus pristjek

Er du på udkig efter bundsikringsgrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg bundsikringsgrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 m3 800 kg 20 kg 25 kg 1000 kg 500 kg 25 kg 15 kg 1 ton

Levering: afhentning hent selv vognlæs i bigbag i løs vægt i sække trailer løst leveret i poser

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot ønsker at spare fragtgebyret, så kan du med fordel køre produkterne selv. Det er specielt et alternativ hos de store byggemarkeder.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. Derfor er det en fordel at shoppe hos et online byggemarked, hvor du får tips og tricks til valg af bundsikringsgrus.
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med fx returnering. Derfor skal man tjekke firmaets handelsbetingelser.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige bundsikringsgrus fra byggemarked til byggemarked. Enkelte giver lave priser, hvorimod nogle satser på faglig rådgivning. Du skal overveje hvad du helst vil have.
Flere byggecentre sælger et enormt vareudvalg, og andre har fokus på en bestemt varetype. Du skal beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, udover blot bundsikringsgrus.
Det er naturligvis utrolig relevant at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre findes i store dele af landet, og takket være dette har man adgang til at bestille online og fragte materialerne på egen hånd. På grund af det har man mulighed for at undgå fragtomkostningen, samt endda have produkterne nu og her.
De velkendte byggemarkeder køber varer fra diverse nichebutikker, hvorfor du kan shoppe fra et bredt udvalg af bundsikringsgrus online.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte virksomheder, som kan bidrage til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online er det muligt at få en billigere pris.
En masse nichebutikker er små familievirksomheder, der typisk drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe når du handler bundsikringsgrus online fra deres webshop.
Størsteparten af niche netbutikker er specialister i det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Ergo kan du forvente en høj grad af god vejledning fra mennesker som er eksperter i netop bundsikringsgrus.
Danmarks største byggemarkeder
bundsikringsgrus bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af mere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

bundsikringsgrus harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

bundsikringsgrus jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 ansatte i de 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 mennesker i forretningens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag flere end 500 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

bundsikringsgrus silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 mennesker i kædens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det er en god idé at søge hjælp til byggeprojektet, især ift. væsentlige byggeprocesser. Store opgaver behøver flere end en enkelt person. Dertil må det blive hurtigere og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
2Der præsenterer sig som regel overraskende vanskeligheder når det handler om store opgaver, og som følge heraf er det betydningsfuldt at man afsætter nok tid i kalenderen, så man føler sig sikker på at nå i mål med projektet.
3Du kunne overveje om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du skal fremskaffe assistance fra en fagperson til noget af arbejdet. Såfremt du indhenter hjælp fra en ekspert vil det oftest være en god idé at notere prisoverslag fra flere håndværkere.
4Forberedelse vil altid være kilden til at komme i mål med din byggeproces. Du må forfatte en klar tidsplan, der beskriver hvilke opgaver der skal udføres på hvilke tidspunkter, med en tilhørende kronologisk orden. Husk at være realistisk idet du laver handlingsplanen.
5For opgaver udendørs kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. På grund af dette må du løbende kigge på meldingerne om vejret i de dage der er op til byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme starter med at vælte ned bedst som du er startet på dit vigtige byggeprojekt.
6Det er meningsfuldt at du har de fornødne byggematerialer klar til brug forud for at du iværksætter byggeriet. Du har fordel af at lave en punktforms liste med de materialer som er nødvendige, og bagefter eftergå hvert enkelt punkt, med det formål at du kan føle dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
7Typisk vil det være fornuftigt at have lavet et udgiftsbudget for ombygningen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil blive en god idé at gennemgå alle udgiftsposter, og bagefter nedskrive beløbet for hver eneste af dem.
8Der findes vældig mange hjælpeartikler og videoer via nettet hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med store mængder anvendelig information, specielt forudsat at man kigger på engelsk.
9Man bør nødig mangle grej. Jævnligt kan det være yderst relevant at du har det til disposition når du går løs med byggeprocessen. Det er i øvrigt en fordel at medtage omkostningerne hertil i budgettet.
10Glem ikke at du kan spørge om offentlig støtte til ombygninger. Det fås når byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Støtten er altså afhængig af at byggeprojektet influerer positivt på miljøet.
11Du må aldrig nedprioritere din sikkerhed, så husk påklædning som fx arbejdssko som beskyttelse imod hændelige skader. Det er klogt at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, hovedsageligt såfremt du ikke sikrer dig professionel assistance.
12I god tid inden at du påbegynder byggeriet kan det vise sig ganske meningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil bygge overholder loven. Alt efter din boligtype vil der være en række regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
De bedst vurderede byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er usædvanligt beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % har givet toprating, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som selvsagt er ultra godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % har givet bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er utrolig imponerende. Scoren er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er usædvanligt imponerende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er hamrende overlegent. Karakteren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål angående bundsikringsgrus

 • Hvor er bundsikringsgrus på tilbud?
 • Hvor meget vejer bundsikringsgrus?
 • Hvad koster bundsikringsgrus?
 • Hvad er bundsikringsgrus?
 • Hvor købes bundsikringsgrus online?
 • Hvor købes bundsikringsgrus billigt?
 • Hvilken type af levering er smartest?

  Flere online virksomheder udlover i vore dage diverse forskellige billige former for levering til bundsikringsgrus. En af de mest populære er i dag at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot hente dine produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtløsningen er altså super bekvem, og mange gange endda den prisbilligste fragttype.

  Du kunne omvendt påtænke at vælge at få sendt til din lejlighed eller hus eller til dit arbejdes adresse. Fragttypen er oftest lidt mere pebret, men lige så vel super uproblematisk ift. bundsikringsgrus online. Den mest letkøbte fragtmetode er utvivlsomt at hente varerne selv, men den mulighed nødvendiggør at du har bopæl nær internet forretningens byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringshastigheden på bundsikringsgrus er rigtig vital når man absolut skal bruge dine nye produkter øjeblikkeligt, og herved er det selvsagt vigtigt at du kontrollerer leveringstidspunktet ved bundsikringsgrus. En masse online forretninger – fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af varenumre online, men som imidlertid betinges af at du bestiller før et aftalt tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få dit nye produkt klar forud for at medarbejderne drager hjemad.

  Visse netshops præsterer fragtfri levering på bundsikringsgrus online, men typisk kun såfremt man shopper for et bestemt beløb. Ellers kan du udvælge den mindst kostelige leveringsudgave, der i de fleste tilfælde vil være at få leveret din pakke til et afhentningssted.

  De største webshops giver afhentning hvor man handler billig bundsikringsgrus hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bygma, XL-Byg og Davidsen. Byggemarkederne frembyder eksempelvis click-and-collect på bundsikringsgrus i disse områder:

  Nakskov, Jyllinge, Odder, Struer, Gentofte, Ikast, Albertslund, Aabenraa, Farum, Slagelse, Åbyhøj, Brabrand, Søborg, Solrød Strand, Ringsted, Vejle, Holstebro, Roskilde, Middelfart, Holbæk, Haslev, Esbjerg, Taastrup, Frederiksberg, Rødovre, København, Randers, Fredericia, Hedensted, Nørresundby, Aarhus, Lillerød, Kokkedal, Virum, Højbjerg, Odense, Ballerup, Dragør, Gladsaxe, Vallensbæk, Hedehusene, Brønshøj, Tilst, Viborg, Silkeborg, Ølstykke, Kalundborg, Herlev, Frederikshavn, Svendborg, Korsør, Helsingør, Valby, Glostrup, Risskov, Horsens, Rønne, Varde, Tårnby, Greve, Charlottenlund, Hørsholm, Thisted, Nærum, Vordingborg, Køge, Frederikssund, Ishøj, Hobro, Grenaa, Rudersdal, Brønderslev, Aalborg, Næstved, Skanderborg, Brøndby, Nykøbing Falster, Værløse, Allerød, Lyngby, Haderslev, Skive, Lystrup, Hillerød, Hjørring, Nyborg, Herning, Kolding, Vanløse, Sønderborg, Frederiksværk, Hvidovre, Birkerød, og Stenløse, .

  Click-and-collect af bundsikringsgrus er en mulighed i alle områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland) og Sjælland (Amager, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland).

  Når man ser på tallene står det klart, at folk jævnligt kigger efter bl.a. bundsikringsgrus priser og bundsikringsgrus online. Derudover oplever man mange gange folk efterspørge fx bundsikringsgrus tilbud, køb bundsikringsgrus og billig bundsikringsgrus, plus de gængse byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark og Bygma.

  Rabat på bundsikringsgrus

  Det har vist sig at være usædvanlig fleksibelt for os alle at finde frem til tilbud på billige bundsikringsgrus online fra forskellige e-handler, og til tak har flertallet af internet foretagender fundet det nødvendigt at tvinge udsalgspriserne på bundsikringsgrus voldsomt, og derudover sikre fragtfri levering.

  Dog kan det alligevel vise sig fordelagtigt at undersøge diverse internet handler efter billige priser på bundsikringsgrus online forud for at du gennemfører din handel, så du er garanteret at modtage den skarpeste pris. Se ikke blot på de store byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix og Davidsen.

  Du bør ikke desto mindre ikke undervurdere, at ifald en e-shop udbyder billige bundsikringsgrus online på tilbud til en salgspris som kan ses som overordentlig tiltalende, så er det tit være et signal om en fup e-forhandler. Køb med betalingskort er på den anden side omfavnet af en ordning, som værner folk overfor uoprigtige e-butikker.

  Vi tilråder generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du anvende en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at betale beløbet til bundsikringsgrus ude i fremtiden. Det fås normalt hos niche netbutikker, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og Stark.

  Ses der på søgedata er det tydeligt, at mennesker ofte kigger efter for eksempel bundsikringsgrus tilbud og bundsikringsgrus priser. Vi ser derudover tit online shoppere efterspørge for eksempel bundsikringsgrus online, billig bundsikringsgrus samt køb bundsikringsgrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg bundsikringsgrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 800 kg 25 kg 25 kg 1 m3 1000 kg 1 ton 20 kg 15 kg 500 kg

  Levering: afhentning i poser i sække trailer hent selv i løs vægt vognlæs løst leveret i bigbag

  Udforsk nuværende kunders synspunkter

  Trustpilot indebærer visse gode muligheder for at udforske en lang række nuværende køberes anmeldelser og derfor er det at foretrække, at du tjekker webshoppens kritik inden du lægger din bestilling på billige bundsikringsgrus online.

  Facebook fører til også relativt gode løsninger til at få kendskab til online forretningens popularitet. I øvrigt er der nogle online butikker som giver folk mulighed for at give en anmeldelse af virksomhedens service, som på samme måde kan bruges til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden nogen bestiller billige bundsikringsgrus online hos en e-forhandler burde man principielt kigge på webshoppens handelsbetingelser, dog er det uden tvivl en tidskrævende opgave, især med de store byggecentre som XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4 og Davidsen.

  Et andet alternativ er at finde ud af hvorvidt online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det længe har været en angivelse af at internet forretningen opretholder de officielle regler, samt at e-shoppen løbende overvåges af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området.

  Desuden får du lejlighed til at blive hjulpet, for så vidt du bliver udsat for problemstillinger ved din shopping med bundsikringsgrus. Tilmed går vi ind for at køberen er sat ind i de mest relevante retningslinjer gældende for bestillingen af bundsikringsgrus online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed internet webshoppen har.

  I relation til det er det ligeledes afgørende, at man permanent bibeholder sin ordremail, så man fremadrettet vil kunne eftervise sin bestilling af bundsikringsgrus, ligegyldig om man bestiller hos 10-4, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen eller Jem og Fix.

  Morten gav 5 stjerner

  Helt i orden.

  Karen gav 4 stjerner

  hurtig og præcis levering

  Birthe gav 5 stjerner

  Hurtig levering hver gang

  Rasmus gav 5 stjerner

  Det fungere bare og altid gode priser

  9 tips til når du køber online
  1Trustpilot frembringer adskillige fortræffelige genveje til at se nøjere på en lang række nuværende kunders vurderinger og af den grund er det en hjælp, at du analyserer online butikkens anmeldelser forinden du køber billige bundsikringsgrus online. Facebook yder for øvrigt en række gunstige genveje til at få indblik i internet butikkens kundefokus.
  2Inden folk bestiller billige bundsikringsgrus i en netbutik kunne man til hver en tid have øje for butikkens forretningsbetingelser, men det er mange gange et tidskrævende arbejde. Tilmed er det klogt at køberen er obs på de grundlæggende retningslinjer der kan influere på købet af billige bundsikringsgrus online, som eksempelvis hvilken returpolitik internet webshoppen har.
  3De fleste e-handler frembyder i øjeblikket en hel del forskellige billige fragtmetoder til bundsikringsgrus. En favorit iblandt mange er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente produkterne den dag der passer dig. Fragttypen er jo i høj grad praktisk, samt typisk endda den prisbilligste fragtform.
  4Vi anbefaler at undersøge hvorvidt e-forhandleren er godkendt af e-mærket, da det kan være en påvisning af at netshoppen opretholder de danske regler, samt at den jævnligt overvåges af fagmænd som kender til de gældende regler. Forud for at nogen køber billige bundsikringsgrus hos en butik kunne man uden tvivl se på butikkens vilkår.
  5Den mest letkøbte leveringsløsning er utvivlsomt at hente produkterne selv, som dog stiller krav om at du er med kort afstand til internet forretningens bopæl. Den løsning er naturligvis ultra væsentlig om du mangler bundsikringsgrus inden for få dage. Alternativt så tilbyder nogle enkelte internet selskaber levering uden beregning, men i reglen er det forudsat at du handler for en fastsat sum.
  6Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er dækket ind under en lov, der passer på os overfor falske internet virksomheder. Alternativt bør du bruge en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du vil godtgøre omkostningerne over tid.
  7Leveringstiden er temmelig aktuel i tilfælde af at vi skal bruge dine nye produkter fluks, så herved er det uden tvivl vigtigt at du undersøger leveringstidspunktet for bundsikringsgrus. En række internet foretagender byder på billig levering på næste hverdag på masser af varenumre, men vær påpasselig da det står og falder med at ordren placeres forud for et nøjagtigt tidspunkt.
  8Det har vist sig at være super problemfrit for alle og enhver at sammenligne priser online på billige bundsikringsgrus hos flere online firmaer, og af den grund garanterer flertallet af e-firmaer billig levering. Men det kan imidlertid blive fordelagtigt at analysere diverse online virksomheder efter tilbud og udsalg forud for at du køber, sådan at du er usvigeligt sikker på at få den mindst kostelige pris.
  9En hel del internet firmaer sikrer fragt uden beregning på bundsikringsgrus, men undertiden er det påkrævet at der erhverves for et fastslået beløb. I øvrigt kan du snuppe den mest betalelige leveringsmåde, hvilket tit vil være at få fragtmanden til at bringe varerne til en pakkeshop. Løsningen viser sig undertiden desuden meget bekvem. Den mest billige leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk