Tomotek.dk

Brolæggersand pristjek

Er du på udkig efter brolæggersand? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 66 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg brolæggersand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
931 kr.Sække med 500 literKøb
931 kr.Sække med 500 literKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.072 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.278 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.349 kr.Sække med 500 literKøb
1.647 kr.Sække med 500 literKøb
1.707 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.909 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.060 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 10 kg 15 kg 25 kg 500 kg 1 m3 15 kg 25 kg 800 kg 1 ton 500 liter 20 kg 1000 kg 1 kubikmeter

Levering: i bigbag løst leveret i løs vægt vognlæs i poser i sække trailer hent selv afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri lig med en stor portion spørgsmål. Dermed kan du overveje at handle hos en netbutik, hvor du har mulighed for at få sparring omkring brolæggersand.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige brolæggersand fra webshop til webshop. En del fokuserer på lave priser, imens nogle vil have et højt serviceniveau. Du skal gennemtænke hvad du vil prioritere.
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du handler online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man kende butikkens handelsbetingelser.
Flere byggemarkeder udbyder et bredt sortiment af varer, hvorimod nogle specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du kan afveje hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varegrupper at vælge i blandt, udover bare brolæggersand.
Såfremt du vil have varerne med det samme eller blot ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kunne du overveje at hente materialerne på egen hånd. Dette er særligt en mulighed ved de gængse byggekæder.
Det er naturligvis meget relevant at se, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder udbyder varer fra alle mulige nichebutikker, og pga. det kan du bestille fra et stort udvalg af brolæggersand online.
De udbredte byggekæder har butikker overalt i landet, og på grund af det har mange valget om at bestille online og transportere varerne på egen hånd. I kraft af det har man valget om at undvære fragten, og ovenikøbet få varerne hurtigere.
De store byggekæder er udbredte og anerkendte butikker, hvilket bidrager til øget tryghed når du shopper online. Dette vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker er iværksætterfirmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, måske sågar lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte når du bestiller brolæggersand online på deres hjemmeside.
Alverdens nichespecifikke webshops har et indgående kendskab til deres online produktudvalg, da de ikke sælger andet. På grund af det kan du forvente mere begavet vejledning fra folk med ekspertviden i lige præcis brolæggersand.
Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche styrer selv produktionen af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online kan du få lavere priser.
Danmarks største byggemarkeder
brolæggersand jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

brolæggersand silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 mennesker i deres 41 butikker. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 kollegaer i selskabets 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

brolæggersand bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 kollegaer i kædens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 mennesker i firmaets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

brolæggersand harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Forberedelse er vejen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du skal nedskrive en gennemarbejdet plan, som viser hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilken dag, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk idet du nedskriver din dagsorden.
2Ofte vil det være fornuftigt at udarbejde et regnskab for projektet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil blive fornuftigt at tage noter til alle udgiftsposter, hvorefter man kan gennemgå den billigste pris på dem hver især.
3Du bør vurdere hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du skal anskaffe hjælp fra en fagmand til områder af det. Såfremt du vil benytte hjælp fra en fagperson kan det være fornuftigt at hente en pris fra flere virksomheder.
4Du bør på ingen måde forsømme sikkerheden, så glem ikke beklædning som fod- og hovedbeklædning som beskyttelse med henblik på potentielle skader. Det er smart at du husker din sikkerhed i arbejdet, især såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
5Nogle gange kan man hente tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få hvis projektet hjælper miljøet. Bidraget beroer altså på at byggeprojektet påvirker naturen.
6Før du iværksætter arbejdet kan det blive ganske betydningsfuldt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde gældende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
7Du bør aldrig nogensinde undvære værktøj. Typisk vil det vise sig af stor betydning at du har værktøjet til disposition idet du påbegynder byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at inkludere de her omkostninger i dit økonomiske overblik.
8Potentielt kan det vise sig vigtigt at du har samtlige byggematerialer til rådighed på forhånd inden du starter eksekveringen. Du kunne notere en punktforms liste hvor der bør fremgå alt hvad du skal bruge, og dernæst eftergå listen, med øje for at du føler dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
9Du har adgang til alverdens hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube er kilde til ekstremt meget nyttig oplysning, ikke mindst når man kigger på engelsk.
10Ved udendørs byggeprojekter har vejret en vigtig rolle. Således bør du ofte se femdøgnsprognosen i dagene op til byggeriets start, så det ikke mod forventning går i gang med at regne i samme sekund som du er gået i gang med dit vigtige projekt.
11Der kommer altid uforudsigelige bump på vejen når det kommer til større projekter, og ergo vil det være vigtigt at man har afsat betragtelig tid i arbejdsplanen, med det formål at man kan være sikker på at nå det inden ens deadline.
12Det anbefales at få en hjælpende hånd til projektet, navnlig når det er omfattende ombygninger. Nogle byggerier stiller krav om flere personer. Desuden bør det være bedre og mere interessant når man er flere om at bidrage.
De mest populære byggecentre
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er hamrende imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % giver toprating, og blot 8 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er meget flot. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er yderst betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er meget overlegent. Scoren grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er kolossalt flot. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål inden for brolæggersand

 • Hvor købes brolæggersand billigt?
 • Hvor meget vejer brolæggersand?
 • Hvor er brolæggersand på tilbud?
 • Hvad er brolæggersand?
 • Hvor købes brolæggersand online?
 • Hvad koster brolæggersand?
 • Hvilken slags levering skal jeg vælge?

  De fleste internet foretagender tildeler i øjeblikket alverdens billige leveringsmuligheder til brolæggersand. En der er meget almindelig er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente din nyindkøbte vare når det passer dig bedst. Fragttypen er jo vældig uproblematisk, samt tit derudover den mest prisbevidste leveringsversion.

  Du kunne alternativt vælge at få leveret til din bolig eller til dit arbejdes adresse. Fragttypen er mange gange en lille smule mere bekostelig, men ligeledes i høj grad smart ved køb af brolæggersand online. Den billigste fragtform vil dog altid være selv at hente ordren, men den mulighed betinges af at du fysisk befinder dig lige ved internet forretningens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringsdygtigheden på brolæggersand er naturligvis særligt vital forudsat man har behov for din ordre omgående, og med det formål er det uden tvivl essentielt at man undersøger den estimerede leveringsdato for brolæggersand. En stor portion online selskaber – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på deres primære varer online, men husk at det beroer på at du når at bestille inden et konkret tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få bestillingen på posthuset inden lagermedarbejderne drager hjemad.

  En hel del forretninger på nettet præsterer fragt uden betaling på brolæggersand online, men ofte kun såfremt du indkøber for en konkret pris. Som alternativ skal du beslutte sig for den billigste type af levering, som i mange tilfælde vil være at få dem til at levere dine varer til et udleveringssted.

  Mange netshops giver klik-og-hent hvor man handler billig brolæggersand online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark og 10-4. De tilbyder bl.a. afhentning af brolæggersand i disse områder:

  Nakskov, Højbjerg, Virum, Solrød Strand, Rødovre, Vordingborg, Middelfart, Tårnby, Nørresundby, Aarhus, Odense, Horsens, Lillerød, Korsør, Ringsted, Helsingør, Struer, Rudersdal, Varde, Hørsholm, Nærum, Frederiksværk, Charlottenlund, Frederikssund, Brønderslev, Silkeborg, Albertslund, Skive, København, Rønne, Lyngby, Ølstykke, Frederikshavn, Svendborg, Brøndby, Grenaa, Nykøbing Falster, Brønshøj, Odder, Gladsaxe, Hedehusene, Valby, Nyborg, Hjørring, Stenløse, Kolding, Thisted, Køge, Jyllinge, Lystrup, Randers, Haslev, Hedensted, Aabenraa, Esbjerg, Allerød, Kalundborg, Åbyhøj, Taastrup, Frederiksberg, Glostrup, Værløse, Hvidovre, Kokkedal, Brabrand, Gentofte, Tilst, Vallensbæk, Sønderborg, Greve, Birkerød, Vanløse, Skanderborg, Fredericia, Næstved, Slagelse, Farum, Ballerup, Dragør, Ikast, Ishøj, Holstebro, Roskilde, Risskov, Holbæk, Hillerød, Haderslev, Søborg, Herning, Viborg, Herlev, Aalborg, Hobro, og Vejle, .

  Klik-og-hent ift. brolæggersand er en mulighed i alle regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn), Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark) og Sjælland (Falster, Bornholm, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Østsjælland).

  Ses der på statistikkerne er det tydeligt, at internet shoppere mange gange efterspørger blandt andet billig brolæggersand og brolæggersand online. Foruden dette ser man som regel online shoppere søge fx brolæggersand tilbud, brolæggersand priser og køb brolæggersand, foruden de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen og Jem og Fix.

  Gode tilbud på brolæggersand

  Det er jo efterhånden ualmindeligt let gængeligt for internetbrugere at sammenligne tilbud på billige brolæggersand online hos forskellige webshops, og herved har masser af internet webshops fundet det uundgåeligt at sænke prisniveauet på brolæggersand eftertrykkeligt, og endda garantere levering uden betaling.

  Men det kan imidlertid blive tiden værd at besigtige nogle enkelte internet webshops efter tilbud og udsalg på brolæggersand online forud for at du gennemfører dit køb, så man er sikret at modtage den bedste pris. Se ikke bare på de kendte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Stark, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Harald Nyborg.

  Man bør ikke desto mindre huske på, at hvis en internet forhandler udbyder billige brolæggersand online på tilbud til en salgspris der anses for uforståeligt god, så er det mange gange være en indikator for en uoprigtig online virksomhed. Kortbetalinger er ikke desto mindre indbefattet af et reglement, som værner folk overfor svindlende shops på nettet.

  Generelt anbefaler vi handler med kort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du vælge en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at dække regningen på brolæggersand over tid. Det tilbydes typisk ved specialiserede netshops, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark og Silvan.

  Når man kigger i tendenserne bliver det klart, at internetbrugere som regel søger for eksempel brolæggersand online og brolæggersand tilbud. Derudover ser vi mange gange online shoppere søge fx billig brolæggersand, køb brolæggersand og brolæggersand priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg brolæggersand er 698 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering og varen virkede fint.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 500 liter 15 kg 25 kg 1000 kg 500 kg 10 kg 1 kubikmeter 1 ton 20 kg 800 kg 1 m3 15 kg 25 kg

  Levering: i løs vægt vognlæs trailer i sække i poser afhentning i bigbag løst leveret hent selv

  Kig på folks anmeldelser

  Trustpilot frembringer ultra gunstige chancer for at tyde ret mange forhenværende brugeres betragtninger og derfor kan det anbefales, at du gennemgår internet selskabets anmeldelser forud for at du bestiller billige brolæggersand online.

  Facebook bringer dig tilsvarende nogle fine metoder til at få en idé om online firmaets kundefokus. Herinde ses en del online butikker som tilbyder kunderne at levere en evaluering af ordreforløbet, hvilket også kan anvendes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

  Inden folk bestiller billige brolæggersand online i en e-shop bør de i virkeligheden se på netshoppens betingelser, det er dog oftest en omfattende opgave, især på de udbredte byggecentre som Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma og XL-Byg.

  Et andet forslag kan derfor være at kigge hvorvidt online webshoppen er e-mærket medlem, fordi det burde være et bevis på at internet shoppen adlyder de officielle regler, samt at netbutikken tit gennemses af sagkyndige som kender til de gældende regler.

  Det giver dig anledning til at blive assisteret, ifald du møder vanskeligheder med dit køb af brolæggersand. Ligeledes stiller vi forslag om at kunden er obs på de mest essentielle retningslinjer gældende for købet af brolæggersand online, fx hvilken ombytningsret butikken bruger.

  Derfor er det ydermere afgørende, at man stadig beholder sin kvittering, således man en anden gang vil kunne bevise bestillingen af brolæggersand, uanset om man har handlet hos Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg eller Bauhaus.

  Tina Johansen gav 5 stjerner

  Super hurtigt leverance.

  Kim Johansen gav 4 stjerner

  Bliver leveret til dato

  Susanne Rasmussen gav 5 stjerner

  Alt fungerede perfekt.

  Bente Thomsen gav 5 stjerner

  Alt var perfekt.

  9 tips til din online shopping
  1Trustpilot resulterer i temmelig troværdige løsninger til at tolke ret mange eksisterende køberes kritik og derfor er det en hjælp, at du evaluerer online forretningens anmeldelser før du køber billige brolæggersand online. Facebook fører til endvidere i højeste grad habile chancer for at få en idé om e-forhandlerens troværdighed.
  2Generelt anbefaler vi at undersøge om e-handlen er e-mærket, hvilket almindeligvis er en angivelse af at online webshoppen føjer den officielle danske lovgivning, udover at virksomheden jævnligt kontrolleres af sagkyndige som er meget fortrolige de gældende regulativer. Før nogen køber billige brolæggersand hos en shop på nettet behøver man i virkeligheden kigge på e-butikkens regler.
  3Leveringshastigheden kan vise sig at være rigtig central såfremt man har behov for ordren fluks, så herved er det ret på sin plads at vi ser leveringstiden ved brolæggersand. En masse online webshops stiller garanti om billig 1 hverdags levering på mange af butikkens produkter, men det står og falder med at bestillingen køres igennem inden et aftalt tidspunkt.
  4Den billigste type af levering vil altid være selv at hente varerne, men det forudsætter at du befinder dig i nærheden af internet virksomhedens tilholdssted. Den slags levering er jo ualmindeligt vigtig ifald man absolut skal bruge brolæggersand fluks. Alternativt så sikrer enkelte forhandlere på nettet levering uden beregning, men i de fleste tilfælde afkræver det at du indkøber for en konkret sum.
  5En række e-shops foreslår nu til dags diverse billige metoder til levering til brolæggersand. En af favoritterne er i vore dage levering til en pakkeshop, hvor du selv afhenter de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Fragtmetoden er altså særligt problemfri, samt endda tillige den prisbilligste løsning til levering.
  6Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omfattet af en orden, der skærmer køber imod uægte butikker på nettet. Som et alternativ kunne du drage fordel af en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at godtgøre regningen over en længere periode.
  7Inden nogen handler billige brolæggersand i en e-forhandler kan man når alt kommer til alt gennemse webshoppens handelsaftale, dog er det normalt en tidskrævende opgave. Herudover rekommanderer vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle reglementer der kan have betydning for bestillingen af billige brolæggersand online, f.eks. den returpolitik hjemmesiden tilsikrer.
  8Det er efterhånden meget fremkommeligt for alle og enhver at analysere priser online på billige brolæggersand fra flere internet forhandlere i Danmark, og med det motiv frembyder massevis af e-handler levering uden betaling. Men det kan alligevel blive rentabelt at granske indtil flere online shops efter billige priser inden du gennemfører din bestilling, således at man er tryg ved at få fat i den mest betalelige pris.
  9En række online outlets yder levering uden betaling på brolæggersand, men i mange tilfælde stiller det krav om at du shopper for et fastsat beløb. I øvrigt kan man tage den prisbilligste slags levering, der ofte vil være at få dem til at levere bestillingen til en pakkeshop. Fragtmetoden er mange gange omvendt super uproblematisk. Den mindst kostelige leveringsudgave kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk