Tomotek.dk

Betonsand pristjek

Er du på udkig efter betonsand? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 825 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg betonsand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
825 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.042 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.098 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.099 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.138 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.613 kr.Sække med 500 literKøb
1.819 kr.Sække med 775 kgKøb
2.078 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1000 kg 800 kg 15 kg 1 ton 25 kg 20 kg 10 kg 25 kg 15 kg 1 m3 500 liter 500 kg 1 kubikmeter

Levering: i bigbag i sække vognlæs hent selv trailer løst leveret i løs vægt i poser afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de handelsbetingelser der gælder når du shopper online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Derfor skal man undersøge butikkens regningslinjer.
Flere byggemarkeder har et stort sortiment, og andre er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du kan afveje om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare betonsand.
Når du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot har lyst til at blive fri for fragtgebyret, så kan du med fordel hente materialerne selv. Dette er først og fremmest muligt hos de velkendte byggemarkeder.
Der er ikke lighed i priserne på billige betonsand fra byggekæde til byggekæde. Nogle giver lave priser, hvorimod nogle har en høj grad af service. Du skal gennemtænke hvad der for dig betyder mest.
Det er naturligvis super afgørende at tjekke, om de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du vælge et andet.
For nogle er et byggeprojekt lig med massevis af spørgsmål. På grund af det kan du med fordel handle hos en netbutik, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring betonsand.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder har butikker i nærheden af dig selv, og på grund af det har du tilbuddet om at bestille online og køre varerne selv. Som følge af det kan man undvære fragtgebyret, og tilmed have varerne med det samme.
De kendte byggecentre forhandler produkter fra flere leverandører, og dermed har du mulighed for at handle fra et stort sortiment af betonsand online.
De store byggecentre er folkekære og landskendte forretninger, som medvirker til øget tryghed når du skal købe online. Det vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, idet de udelukkende sælger disse varer. Følgelig kan du opleve en høj grad af god assistance fra folk med specialistviden i netop betonsand.
Alverdens nichebutikker er producenter af varerne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du få en lavere pris.
Flertallet af online nichebutikker er små firmaer, der oftest drives i Danmark, måske endda lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe når du køber betonsand online hos dem.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 medarbejdere i forretningens 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 kollegaer i deres 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

betonsand harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 mennesker i de 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 medarbejdere i kædens 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

betonsand silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag mere end 2.300 medarbejdere i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

betonsand jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af i omegn af 2.100 kollegaer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

betonsand bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 ansatte i forretningens 17 varehuse. Bauhaus satser på billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det anbefales at spørge om hjælp til byggeprocessen, navnlig ift. omfattende arbejdsopgaver. Krævende byggeprojekter bør udføres af flere personer. Desuden vil det blive mere produktivt og sjovere når man er flere om det.
2Du kan finde vældig mange instruktioner og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube bringer dig utrolig meget gavnlig information, særligt forudsat at du bruger den engelske version.
3Du må ikke på noget tidspunkt nedprioritere din sikkerhed, så husk arbejdstøj bl.a. fod- og hovedbeklædning som sikrer dig imod potentielle uheld. Det er klogt at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, navnlig såfremt du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
4Længe før du igangsætter byggeprocessen kan det vise sig ekstremt vigtigt at du sikrer dig, at dit projekt overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor vil der gælde en række regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
5Ved opgaver udenfor kan vejret få en afgørende rolle. Således bør du hyppigt kigge på vejrvarslen i tiden op til projektets begyndelse, så du slipper for at det uventet begynder at regne i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til dit store byggeprojekt.
6Der præsenterer sig næsten altid uforudsete hovedpiner når det gælder større byggeprojekter, og ergo vurderes det betydningsfuldt at man har afsat tilstrækkelig tid i køreplanen, som vil medvirke til at man kan være afslappet omkring at have tid nok til det.
7Godt forarbejde vil altid være kilden til succes med byggeprocessen. Du må udarbejde en struktureret dagsorden, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilken dag, inklusiv en nummerorden. Forsøg at være realistisk når du sammensætter din plan.
8Man kan indhente støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes i tilfælde af at byggeriet er positivt for miljøet. Bidraget kræver med andre ord at byggeprojektet forbedrer miljøet.
9Man vil ikke på noget tidspunkt gå ned på værktøj. Typisk kan det være en fordel at du har grejet ved hånden inden du igangsætter byggeprocessen. Det er desuden fordelagtigt at påregne disse omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
10Ofte vil det vise sig af stor betydning at lave et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du giver sig selv et overblik. Det bør blive en fordel at kortlægge hver eneste udgift, og så dokumentere ens omkostning ved hver eneste af dem.
11Det er aktuelt at du har de relevante bygningsmaterialer til disposition forud for at du starter byggeprocessen. Du kan nedskrive en simpel huskeliste indeholdende alt som er nødvendige, og efterfølgende tjekke listen, med øje for at du føler dig sikker på at du har det hele.
12Du kan tænke over hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du kan have fordel af at anskaffe assistance fra en fagmand til noget af arbejdet. Såfremt du tager imod hjælp fra en professionel vil det ofte være fordelagtigt at få priser fra en håndfuld virksomheder.
Danskernes foretrukne byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som jo er meget overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ualmindeligt godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % giver maksimum point, og alene 8 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er temmelig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er hamrende beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 11.467 meninger, hvor hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er hamrende flot. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken fragtform er bedst?

En række internet handler foreslår nu om stunder et bredt udvalg af billige former for fragt til betonsand. En af de mest almindelige er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente bestillingen når du har mulighed for det. Løsningen er altså meget problemfri, samt oftest tillige den billigste slags levering.

Du bør omvendt afveje for og imod at få produkterne leveret hjem til din privatadresse eller til hvor du arbejder. Fragttypen bliver af og til en tak mere bekostelig, men endda meget overkommelig ift. betonsand online. Den mest billige leveringstype kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, som jo stiller krav om at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-forretningens byggecenter, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på betonsand kan vise sig at være vældig væsentlig hvis man absolut skal bruge varen fluks, så derfor er det øjensynligt passende at du kontrollerer tidshorisonten for levering ved betonsand. De fleste forretninger på nettet – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – giver billig 1 dags fragt på en hel del produkter online, men glem ikke at det påkræver at ordren aflægges inden et nøjagtigt klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer hen til fragtfirmaet forinden personalet tager hjem.

En række internet virksomheder frembyder fragt uden gebyr på betonsand online, men typisk er det påkrævet at du handler for en præcis sum. Alternativt skal du udvælge den mest billige leveringsmulighed, hvilket typisk er at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til en pakkeshop.

Mange byggecentre tildeler afhentning hvor du bestiller billig betonsand online men afhenter i byggecenteret. Fx Silvan, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og Bauhaus. Byggekæderne tildeler fx klik-og-hent på betonsand i følgende byer:

Valby, Køge, Farum, Frederiksberg, Holstebro, Svendborg, Horsens, Aalborg, Glostrup, Frederikssund, Lyngby, Rødovre, Allerød, Kolding, Tilst, Albertslund, Ballerup, Vanløse, Åbyhøj, Odense, Herlev, Vejle, Nyborg, Herning, Rudersdal, Værløse, Nørresundby, Aabenraa, Nykøbing Falster, Greve, Rønne, Esbjerg, Hillerød, Brønderslev, Lystrup, Vordingborg, Hobro, Søborg, Fredericia, Taastrup, Holbæk, Silkeborg, Kokkedal, Sønderborg, Roskilde, Hedensted, Kalundborg, Helsingør, Frederiksværk, Næstved, Haslev, Grenaa, Brøndby, Hedehusene, Ikast, Nakskov, Aarhus, Højbjerg, Jyllinge, Dragør, Ringsted, Skanderborg, Charlottenlund, Tårnby, Brønshøj, Frederikshavn, Gladsaxe, Korsør, Ølstykke, Odder, Solrød Strand, Birkerød, Randers, Varde, Hvidovre, Stenløse, Virum, Gentofte, Brabrand, Skive, Ishøj, Vallensbæk, Struer, Thisted, Viborg, Middelfart, Haderslev, Lillerød, Hjørring, Nærum, Hørsholm, København, Risskov, og Slagelse, .

Click-and-collect ift. betonsand er tilgængeligt i alle områder af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn), Jylland (Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland) og Sjælland (Falster, Lolland, Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland).

Ses der på søgedata er det klart, at netshoppere jævnligt søger fx betonsand priser og billig betonsand. Derudover oplever vi typisk mennesker kigge efter eksempelvis betonsand tilbud, betonsand online og køb betonsand, foruden de udbredte byggekæder som Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg og Stark.

Bedste tilbud på betonsand

Det er temmelig enkelt for alle og enhver at tjekke tilbud på billige betonsand online i blandt forskellige firmaer på nettet, og så har flere online virksomheder ikke kunne slippe for at presse prisen på betonsand enormt, og derudover tilbyde billig fragt.

Det kan dog immervæk være tiden værd at analysere diverse butikker på nettet efter tilbud og udsalg på betonsand online forud for at du køber, således at du er sikret at modtage den billigste pris. Kig ikke blot hos de store byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma og Silvan.

Man skal imidlertid ikke glemme, at når en e-butik frembyder billige betonsand online for en salgspris der kan ses som ubegribelig billig, kunne det undertiden være et karakteristika der viser en uægte webshop. Køb med betalingskort er heldigvis omfattet af et reglement, hvilket værner dig som køber imod falske forhandlere på nettet.

Vi foreslår generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du benytte en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du agter at honorere pengene til betonsand over tid. Det tilbydes ofte hos specialiserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som for eksempel Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og Davidsen.

Når vi kigger i data er det tydeligt, at folk jævnligt leder efter bl.a. betonsand tilbud og billig betonsand. Derudover oplever vi typisk netshoppere søge efter for eksempel betonsand online, betonsand priser og køb betonsand.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg betonsand er 795 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

Nemt køb” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Mængder: 1000 kg 25 kg 20 kg 15 kg 1 ton 1 kubikmeter 1 m3 25 kg 10 kg 500 kg 15 kg 500 liter 800 kg

Levering: vognlæs løst leveret i bigbag i poser i løs vægt hent selv trailer afhentning i sække

Kig på tidligere kunders synspunkter

Trustpilot genererer sådan set gunstige genveje til at studere en stor portion eksisterende forbrugeres omtaler og af den grund er det fornuftigt, at du betragter e-forhandlerens ratings forud for at du handler billige betonsand online.

Facebook frembringer desuden fuldt ud stabile chancer for at få indsigt i e-shoppens kundefokus. Herinde er der en del e-firmaer hvor man kan notere en kritik af virksomhedens service, som ydermere bør drages fordel af til at afveje kundernes tilfredshed.

Forinden nogen shopper billige betonsand online i en e-forretning burde de utvivlsomt få overblik over e-butikkens betingelser, men det er mange gange ikke super interessant, i særdeleshed på de velkendte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Bygma og XL-Byg.

Et nemt alternativ kunne måske være at kigge hvorvidt internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det længe har været en forsikring om at internet webshoppen imødekommer de danske love, samt at online forhandleren tit revurderes af fagmænd som er indført i bestemmelserne på området.

Derudover tilbydes du anledning til assistance, når du oplever dilemmaer i processen med din shopping med betonsand. Ligeså kan det være til hjælp at kunden er opmærksom på de mest centrale vedtægter der har indvirkning på købet af betonsand online, som eksempelvis hvilken bytteret internet firmaet tilsikrer.

I relation til det er det desuden vigtigt, at man når som helst sikrer sin ordremail, således man til enhver tid kan bevidne sit køb af betonsand, uagtet om man handler hos Bauhaus, Silvan, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Michael I gav 5 stjerner

Hurtig levering

Christian gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

Peter A gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Christian L gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Leveringstiden er jo ekstremt betydningsfuld hvis vi skal bruge ordren fluks, og i det øjemed er det sandelig essentielt at vi ser det estimerede leveringstidspunkt ved betonsand. En lang række firmaer på nettet garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på flere varer, men vær vagtsom da det afhænger af at bestillingen gennemføres før et angivent tidspunkt.
2Trustpilot byder på ret fine genveje til at gennemgå ganske mange aktuelle konsumenters evalueringer og på grund af dette foreslår vi, at du udforsker e-forretningens kritik forinden du shopper billige betonsand online. Facebook indebærer ligeledes ganske pålidelige metoder til at få et kig ind i e-forhandlerens kundefokus.
3Vi tilråder generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfavnet af et lovbud, der dækker dig overfor uærlige butikker på nettet. Som alternativ bør du overveje en løsning som f.eks. ViaBill, såfremt du higer efter at betale beløbet senere.
4Enkelte e-forhandlere sikrer gratis fragt på betonsand, men i mange tilfælde under forudsætning af at man handler for en bestemt pris. Som alternativ skal man udse dig den mest betalelige leveringsmulighed, som mange gange vil blive at få fragtmanden til at bringe din pakke til en pakkeshop. Fragtløsningen er godt nok til gengæld usædvanlig overkommelig. Den mindst kostelige løsning til levering vil dog altid være at du selv henter produkterne.
5En stor portion online varehuse udlover nu om dage diverse billige leveringstyper til betonsand. En der er meget almindelig er p.t. levering til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente bestillingen lige når det passer dig. Fragttypen er altså vældig fleksibel, og oftest ligeledes den mest letkøbte leveringsmetode.
6Den billigste slags levering er uden tvivl at hente varerne selv, hvilket afhænger af at du fysisk befinder dig tæt på internet butikkens tilholdssted. Den form for levering er selvfølgelig super afgørende hvis vi behøver betonsand om kort tid. Alternativt så præsterer flere internet shops fragt uden gebyr, men i mange tilfælde er det forudsat at der bestilles for en præcis sum.
7Vi tilråder generelt at se hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det bør være en garanti for at online forretningen opfylder de danske retningslinjer, tillige med at webshoppen tit ses til af jurister som kender reglerne på området. Forud for at folk shopper billige betonsand hos en online virksomhed bør de de facto tyde webbutikkens betingelser.
8Inden folk køber billige betonsand i en internet webshop kan de egentlig skimme shoppens forretningsbetingelser, det er dog naturligvis ikke særlig sjovt. Derudover foreslåes det at du er opmærksom på de mest vedkommende regler der er gældende for handlen med billige betonsand online, som for eksempel hvilken bytteret shoppen anvender.
9Det er jo ualmindeligt uproblematisk for købere at finde de bedste tilbud online på billige betonsand hos flere internet selskaber, og følgelig præsterer adskillige netshops gebyrfri levering. Men det kan til hver en tid være indbringende at eftergå flere internet handler efter tilbud forud for at du bestiller, således at du er velinformeret til at modtage den mindst kostelige pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk