Tomotek.dk

Barkflis pristjek

Er du på udkig efter barkflis? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 2.500 liter for kun 2.803 kr. Det er 65 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.500 liter barkflis inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.803 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.991 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.995 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.998 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.063 kr.Poser med 80 literKøb
3.217 kr.Sække med 750 literKøb
3.248 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.298 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.298 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.190 kr.Sække med 500 literKøb
4.365 kr.Poser med 50 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: som brændsel mod ukrudt som brændsel på frugttræer omkring træer til fugle til hønsegård til bøgehæk på skråning til hestefold til legeplads til dyr til roser under hæk til gasgrill til surbundsbed til stokerfyr til stauder som bunddække til ridehus som faldunderlag til grill imod dræbersnegle til bede til planter til hækken til varmeværker til haven som gødning til rhododendron til fjernvarme til indkørsel til bede til ligusterhæk til indendørs til rygning til ridebane til dyr til udendørs til fyring til fyr

Varianter: mørk natur frisk fint revet lys knust groft

Mængder: 80 liter 60 liter 1000 liter 70 liter 50 liter 2500 liter 3000 liter 2000 liter

Levering: afhentning hent selv i bigbag trailer i løs vægt i poser i sække vognlæs

Brands: Pindstrup Lidl Plantorama Jysk Park GreenBio Manstrup Prima Champost Holmebo Billigblomst Plantetorvet Junckers Bilka Douglas Verdo

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal bruge produkterne med det samme eller bare ønsker at spare fragten, så kan du med fordel køre byggematerialerne på egen hånd. Dette er først og fremmest muligt hos de gængse byggekæder.
Du skal vide hvilke retningslinjer butikken udsteder når du køber online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Du bør derfor undersøge butikkens handelsbetingelser.
Du vil finde variationer i prisen på billige barkflis fra byggekæde til byggekæde. Nogle fokuserer på lave priser, imens nogle har fokus på et højt serviceniveau. Du må gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggecentre sælger et stort produktsortiment, imens øvrige har fokus på en specifik varetype. Du kan vide hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden bare barkflis.
Det er naturligvis meget relevant at se, om de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med massevis af spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at shoppe hos et online byggemarked, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af barkflis.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og anerkendte virksomheder, som bidrager til øget sikkerhed når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggecentre er fysisk til stede nær dig, og i kraft af det har flertallet tilbuddet om at bestille online og fragte varerne selv. Dermed har du chancen for at undvære leveringsgebyret, og ovenikøbet have varerne nu og her.
De velkendte byggekæder udbyder produkter fra forskellige nichebutikker, og derigennem kan du shoppe fra et bredt udvalg af barkflis online.

Nichewebshop

De fleste specialiserede webshops har et indgående kendskab til det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andet. Altså bør du forvente en høj grad af informativ assistance fra folk som er eksperter i netop barkflis.
Størsteparten af niche netbutikker er små familiefirmaer, som typisk drives i Danmark, måske endda lokalt nær dig. Disse hjælper du ved at handle barkflis online hos dem.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter styrer selv produktionen af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online får du gode tilbud.
De største byggekæder i Danmark

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

barkflis silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

barkflis jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 medarbejdere i deres 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

barkflis harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag over 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 kollegaer i forretningens 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

barkflis bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i forretningens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der viser sig uden tvivl utidige hovedpiner når det handler om store opgaver, og derfor kan det vise sig væsentligt at der afsættes nok tid i planen, så man kan føle sig overbevist om at nå i mål med projektet.
2Det er af stor betydning at have lavet et regnskab for optimeringen, så du har en økonomisk ramme. Det bør være rationelt at beskrive samtlige udgifter, hvorefter man kunne notere billige priser på dem en ad gangen.
3Det kan vise sig nyttigt at spørge om assistance til dele af projektet, hovedsageligt ift. vigtige projekter. Nogle projekter gør krav på mere end en person. Desuden viser det sig bedre og sjovere at lave arbejdet med andre.
4Du vil under ingen omstændigheder gå ned på værktøj. I mange tilfælde vil det være smart at have udstyret til disposition inden du indleder dit byggeprojekt. Desuden er det fordelagtigt at tillægge de tilhørende omkostninger i budgettet for byggeriet.
5Husk at gennemtænke om projektet kan klares alene, eller du burde skaffe professionel assistance til dele af byggeriet. Når du fremskaffer hjælp fra en ekspert anbefales det at modtage en pris fra forskellige virksomheder.
6Ved opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Således bør du regelmæssigt kigge på prognosen for vejret i den tid der er op til byggeriets start, så du undgår at det med et brag begynder at stå ned i stænger netop som du vil i gang med dit svære projekt.
7Du bør ikke negligere dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj såsom arbejdshjelm der hjælper dig overfor mulige skader. Det er vigtigt at du husker sikkerheden i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke har hjælp fra en fagperson.
8Længe før du opstarter byggeriet kan det blive ufatteligt centralt at sikre sig, at det du vil lave overholde de gældende regler. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde gældende regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
9Måske det viser sig aktuelt at have de nødvendige byggematerialer klar til brug før du indleder din byggeproces. Du kunne notere en enkel note med det du har brug for, og derefter efterse listen, således at du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
10Der er et stort udvalg af vejledninger og videoer på internettet som kan hjælpe dig. Specielt YouTube yder assistance med rigelig konstruktiv viden, især ifald du skriver søgeordene på engelsk.
11Planlægning er nøglen til at lykkes med din byggeproces. Du bør sammensætte en gennemarbejdet agenda, der fortæller hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, og en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være realistisk idet du udarbejder din plan.
12Glem ikke at du kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man såfremt byggeprojektet hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at projektet har positiv indfyldelse på naturen.
De højest bedømte byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ekstremt flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er yderst betryggende. Scoren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er yderst overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er ultra godt arbejde. Scoren er baseret på 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er rigtig betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.

Typiske spørgsmål inden for barkflis

 • Hvad er barkflis?
 • Hvor meget barkflis?
 • Hvor tykt lag barkflis?
 • Hvad vejer barkflis?
 • Hvilken barkflis er bedst?
 • Hvor længe holder barkflis?
 • Hvad koster barkflis?
 • Barkflis hvordan?
 • Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

  En del outlets på nettet foreslår på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsformer til barkflis. En favorit iblandt mange er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, og så afhenter du blot dine nye produkter når det passer dig bedst. Metoden er nemlig meget uproblematisk, samt oftest ydermere den billigste leveringsmetode.

  Du kan derudover beslutte dig for at vælge at få sendt til din lejlighed eller hus eller ud på din arbejdsplads. Denne viser sig almindeligvis en tak mindre billig, men til gengæld ekstremt ukompliceret med barkflis online. Den billigste metode til levering vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, men den mulighed betinges af at du lever nær online shoppens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på barkflis er jo virkelig betydningsfuld i tilfælde af at du har brug for produkterne inden for kort tid, så af den grund er det særdeles fornuftigt at man kontrollerer det forventede leveringstidspunkt ved barkflis. Adskillige outlets på nettet – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – giver billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende produkter online, der dog antager at ordren køres igennem forinden et givent klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få bestillingen distribueret forinden de pakkeansatte har fyraften.

  Nogle online selskaber præsterer fragt uden beregning på barkflis online, men i de fleste tilfælde kun såfremt der shoppes for en fastsat pris. Derudover burde du vælge den mest billige slags levering, der mange gange vil blive at få leveret din ordre til et udleveringssted.

  Store kæder tilbyder afhentning hvor du køber billig barkflis online men selv henter i byggemarkedet. Fx Silvan, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark og Davidsen. Byggecentrene foreslår blandt andet click-and-collect på barkflis i følgende områder:

  Silkeborg, Grenaa, Brabrand, Ballerup, Aalborg, Vallensbæk, Nørresundby, København, Kokkedal, Tårnby, Varde, Charlottenlund, Ringsted, Sønderborg, Aarhus, Holstebro, Allerød, Næstved, Herning, Virum, Holbæk, Fredericia, Gentofte, Søborg, Herlev, Hobro, Haslev, Glostrup, Svendborg, Lyngby, Tilst, Kalundborg, Gladsaxe, Brøndby, Frederiksværk, Greve, Middelfart, Højbjerg, Stenløse, Rønne, Lystrup, Vanløse, Nakskov, Thisted, Randers, Farum, Værløse, Viborg, Hjørring, Aabenraa, Jyllinge, Roskilde, Nyborg, Birkerød, Odense, Frederikssund, Kolding, Risskov, Hedensted, Helsingør, Odder, Hørsholm, Skanderborg, Valby, Frederiksberg, Solrød Strand, Vejle, Ølstykke, Horsens, Dragør, Skive, Slagelse, Åbyhøj, Taastrup, Frederikshavn, Rudersdal, Hvidovre, Hedehusene, Korsør, Lillerød, Hillerød, Køge, Vordingborg, Haderslev, Esbjerg, Nykøbing Falster, Struer, Brønshøj, Rødovre, Ishøj, Nærum, Brønderslev, Ikast, og Albertslund, .

  Afhentning for barkflis er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Amager, Vestsjælland, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn) og Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark).

  Når vi ser på data er det tydeligt, at internet shoppere mange gange søger efter blandt andet barkflis priser og køb barkflis. Derudover oplever man ofte netshoppere lede efter fx barkflis tilbud, barkflis online og billig barkflis, plus de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

  Tilbud på barkflis

  Det er jo efterhånden super hensigtsmæssigt for os alle at sammenligne tilbud på billige barkflis online hos diverse e-handler, og med det motiv har utallige webbutikker været tvunget til at nedskære priserne på barkflis eftertrykkeligt, og endda yde fri fragt.

  Derfor kan det trods alt vise sig tiden værd at prøve enkelte netshops efter tilbud og rabatter på barkflis online forinden du placerer ordren, så du er skråsikker på at modtage den mest attraktive pris. Kig ikke bare på de kendte byggekæder som Bygma, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og Silvan.

  Man må blot være obs på, at såfremt en internet shop afsætter billige barkflis online til en udsalgspris som er urealistisk billig, så bør det i nogle tilfælde være en indikator for en uægte webbutik. Betalinger med kort er på den anden side dækket ind under en lov, hvilket garanterer køberen imod bedrageriske internet forhandlere.

  Vi tilråder kortkøb eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du overveje et tilbud som fx ViaBill, forudsat du hellere vil afdrage pengene til barkflis over et længere tidsrum. Det tilbydes typisk ved niche netbutikker, men sjældent de kendte byggemarkeder som fx Davidsen, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

  Ses der på søgedata fremstår det klart, at mennesker tit kigger efter fx barkflis priser og barkflis online. Derudover ser vi typisk netshoppere kigge efter eksempelvis barkflis tilbud, køb barkflis samt billig barkflis.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.500 liter kg barkflis er 1509 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

  Hurtig ekspedition” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: på frugttræer imod dræbersnegle til dyr til grill til hønsegård til rhododendron til bøgehæk til surbundsbed til planter til fugle til ridehus til legeplads til bede under hæk som gødning til indkørsel til stokerfyr som brændsel mod ukrudt til indendørs omkring træer på skråning til fjernvarme til varmeværker til stauder til roser til dyr til rygning til haven til bede til ligusterhæk til udendørs som bunddække til hækken til fyr som brændsel til gasgrill til fyring til hestefold som faldunderlag til ridebane

  Varianter: lys knust mørk revet fint groft natur frisk

  Mængder: 3000 liter 50 liter 70 liter 80 liter 1000 liter 60 liter 2500 liter 2000 liter

  Levering: trailer i løs vægt i bigbag hent selv afhentning vognlæs i poser i sække

  Brands: Plantorama Holmebo Lidl Park Champost Manstrup Junckers Prima Plantetorvet GreenBio Billigblomst Jysk Verdo Pindstrup Bilka Douglas

  Gennemsøg folks vurderinger

  Trustpilot frembringer faktisk strålende løsninger til at kigge nærmere på en lang række forhenværende kunders anmeldelser og på grund af dette kan det anbefales, at du kigger nærmere på netshoppens omtaler forud for at du placerer din ordre på billige barkflis online.

  Facebook leverer ydermere super hensigtsmæssige muligheder for at få et kig ind i internet selskabets popularitet. Derudover ses mange outlets på nettet som gør det muligt at ytre en kritik af ordreforløbet, som tilmed bør bruges til at fornemme hvor glade kunderne er.

  Forinden folk shopper billige barkflis online på en internet butik bør de utvivlsomt overveje e-shoppens forretningsaftale, det er dog undertiden et omfattende projekt, særligt hos de store byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg.

  Et andet forslag kunne derfor være at tjekke om internet selskabet er e-mærket, hvilket generelt er en sikkerhed for at e-firmaet overholder de officielle danske regler, udover at e-handlen hyppigt kontrolleres af sagkyndige som kender til de gældende regulativer.

  Desuden tilbydes du mulighed for at blive assisteret, såfremt du møder besvær i forbindelse med din bestilling af barkflis. Yderligere er det anbefalelsesværdigt at køber er på vagt for de mest relevante forhold der kan have indflydelse på købet af barkflis online, som eksempelvis den byttepolitik e-firmaet lover.

  I relation til det er det tillige afgørende, at man altid opbevarer ens e-mail kvittering, så man i fremtiden vil kunne eftervise bestillingen af barkflis, uanset om man handler ved 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen eller Bygma.

  Lene C gav 5 stjerner

  Fremragende!

  Bente Sørensen gav 4 stjerner

  God webshop

  Camilla D gav 5 stjerner

  Hurtig og høflig betjening

  Hans D gav 4 stjerner

  God service og hurtig levering

  9 gode råd til køb på nettet
  1Trustpilot byder på en del troværdige genveje til at se nærmere på en hel del nuværende kunders anmeldelser og på grund af dette støtter vi, at du beser online firmaets bedømmelser inden du køber billige barkflis online. Facebook forærer dig ydermere de facto værdifulde chancer for at få et kig ind i webbutikkens popularitet.
  2Den billigste form for levering vil utvivlsomt være selv at hente pakken, men dette afhænger af at du lever nær online butikkens hjemsted. Den form for fragt kan i nogle tilfælde være temmelig udslagsgivende hvis man har brug for barkflis lige om lidt. Alternativt så garanterer en hel del shops på nettet fragt uden beregning, men for det meste gælder det kun hvis der aftages for et fastslået beløb.
  3Nogle enkelte online butikker lover levering uden gebyr på barkflis, men i de fleste tilfælde påkræves det at du indkøber for en fastsat pris. Desuden kunne du vælge den billigste fragttype, hvilket ofte vil være at få bragt din bestilling til en pakkeshop. Metoden bliver jævnligt ligeledes vældig problemfri. Den prisbilligste leveringsmodel kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken.
  4Før folk handler billige barkflis på en forretning på nettet kunne de til hver en tid læse butikkens regler, dog er det i reglen ikke specielt ophidsende. Tilsvarende er det prisværdigt at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde vedtægter der indvirker på handlen med billige barkflis online, som for eksempel den returneringsret e-butikken tilbyder.
  5Det er jo ret enkelt for købere at sammenligne priser online på billige barkflis hos forskellige internet outlets, og herved lover de fleste online butikker fragt uden omkostninger. Trods dette kan det alligevel vise sig lønsomt at tjekke forskellige webbutikker efter billige priser inden du handler, således at du er skråsikker på at antage den mest betalelige pris.
  6Masser af online forhandlere foreslår efterhånden et stort udvalg af billige fragttyper til barkflis. En favorit iblandt mange er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente bestillingen på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er jo ualmindeligt let gængelig, samt oftest ydermere den mest betalelige leveringsmåde.
  7Vi slår generelt et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfavnet af en lovbestemmelse, hvilket værner køberen imod falske online shops. Som en alternativ mulighed kan du vælge en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du har til hensigt at klare prisen over en periode.
  8Leveringstidspunktet kan være rigtig væsentlig hvis man absolut skal bruge produktet fluks, og med det formål er det ret så vigtigt at vi dobbelttjekker den anslåede leveringstid ved barkflis. Masser af butikker på nettet giver billig 1 hverdags levering på en lang række varer, som trods alt forudsætter at ordren laves forinden et bestemt tidspunkt.
  9Generelt anbefaler vi at bemærke hvorvidt internet firmaet er støttet af e-mærket, da det bør være et billede på at internet butikken accepterer dansk lovgivning, samt at internet forretningen regelmæssigt ses til af jurister der forstår reglerne på området. Inden nogen handler billige barkflis på en e-handler kan de i og for sig gennemlæse virksomhedens betingelser.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk