Tomotek.dk

Bakkegrus pristjek

Er du på udkig efter bakkegrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg bakkegrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm 0-2 mm

Mængder: 1 m3 500 kg 1000 kg 20 kg 800 kg 25 kg 25 kg 1 ton 15 kg

Levering: afhentning løst leveret vognlæs trailer i bigbag i poser i løs vægt hent selv i sække

Brands: Weber Skalflex

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder præsterer et bredt produktudvalg, hvorimod øvrige har fokus på en specifik varetype. Du kan gennemtænke om det er afgørende for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover blot bakkegrus.
Du bør være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør du undersøge byggeshoppens handelsbetingelser.
Der er forskel på prisen på billige bakkegrus alt efter hvor du handler online. En del har fokus på de bedste tilbud, og nogle fokuserer på faglig rådgivning. Du må afveje hvad du vil prioritere.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
For nogle er byggeri forbundet med en masse spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at bestille ved en online byggeshop, som tilbyder hjælp og vejledning omkring bakkegrus.
Ifald du har brug for byggematerialerne hurtigt eller blot ønsker at slippe for fragtgebyret, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne på eget initiativ. Dette er særligt muligt hos de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er fysisk til stede i det meste af landet, og hermed har mange adgang til at handle online og hente varerne personligt. På grund af det kan du vælge at slippe for fragten, samt tilmed have varerne lige nu.
De store byggemarkeder er populære og velkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Dette vil nogle se som en fordel.
De kendte byggekæder sælger varer fra mange forskellige nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af bakkegrus online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment ved ekstremt meget om de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Således kan du forvente endnu mere god assistance fra medarbejdere som er specialister i lige præcis bakkegrus.
Flertallet af webshops i små nicher er små virksomheder, der oftest har danske ejere, givetvis endda lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du køber bakkegrus online på deres webshop.
Størsteparten af webshops som sælger få produkter står selv for produktion af varerne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få lavere priser.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 kollegaer i deres 9 butikker. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 kollegaer i firmaets 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

bakkegrus jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 kollegaer i kædens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

bakkegrus bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 kollegaer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag over 500 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

bakkegrus harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 mennesker i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

bakkegrus silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i kædens 41 varehuse. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Husk at du kan søge hjælp rent økonomisk til byggerier. Det fås i tilfælde hvor byggeprojektet er CO2-besparende. Det kræver dermed at renoveringen har en positiv betydning for naturen.
2Der ligger et bredt udvalg af guides og videoer på diverse hjemmesider som kan være en stor hjælp. Specielt YouTube kan hjælpe med utrolig meget konstruktiv oplysning, i særlig grad når du benytter den engelske version.
3Det kan være til god gavn at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, hovedsageligt såfremt det er krævende byggeprocesser. Omfangsrige byggerier kræver flere end en enkelt person. Endvidere viser det sig mere produktivt og mere socialt at være flere om det.
4Du bør nødig gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke beklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som sikrer dig med henblik på potentielle skader. Det er uundværligt at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, især hvis du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
5Det er vigtigt at have lavet et regnskab for projektet, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil være en fordel at notere samtlige omkostninger, og bagefter søge sig frem til eventuelle tilbud på hver eneste af dem.
6Længe før du opstarter arbejdet kan det vise sig vanvittigt fornuftigt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der gælde fastsatte regler for, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
7For byggeprojekter udenfor har vejret en vigtig rolle. Derfor skal du regelmæssigt holde øje med udsigten ift. vejret i de dage der er op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det med et brag begynder at vælte ned absolut lige når du er startet på dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
8Forberedelse vedbliver at være metoden til et godt forløb med byggeriet. Du anbefales at lave en gennemarbejdet dagsorden, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilken dag, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være konkret når du laver din handlingsplan.
9Måske burde det overvejes hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du skal få hjælp fra en ekspert til områder af det. Hvis du tager imod hjælp fra en fagmand vil det normalt anbefales at søge prisoverslag fra forskellige håndværkere.
10Der præsenterer sig uden tvivl ubelejlige problematikker når det gælder store projekter, og på grund af det kan det vise sig værdifuldt at der er afsat nok tid i køreplanen, med formålet om at man føler sig afslappet omkring at have tid nok til det.
11Det kan vise sig værdifuldt at have de fornødne byggematerialer disponible i god tid før du påbegynder din byggeproces. Du kan med fordel forfatte en hurtig indkøbsliste hvor der bør fremgå de materialer du har brug for, og bagefter gennemgå hvert eneste punkt, hvormed du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
12Man må på ingen måde fattes udstyr. Ofte vil det være betydningsfuldt at du har værktøjet klar forinden du påbegynder arbejdet. Det er i øvrigt en fordel at indregne disse udgiftsposter i det økonomiske overblik.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er virkelig betryggende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket altså er ekstremt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er enormt godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % giver maksimum point, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ultra imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % giver maksimum point, og alene 4 % giver den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er enormt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål om bakkegrus

 • Hvad koster bakkegrus?
 • Hvad er bakkegrus?
 • Hvor købes bakkegrus billigt?
 • Hvor meget vejer bakkegrus?
 • Hvor er bakkegrus på tilbud?
 • Hvor købes bakkegrus online?
 • Hvilken mulighed for fragt skal du vælge?

  En lang række online selskaber frembyder til alt held alverdens billige løsninger til levering til bakkegrus. Den mest populære er i øjeblikket afhentningssteder, hvor du så selv henter varerne den dag der passer dig. Fragttypen er jo meget ligetil, samt desuden desuden den mest prisbevidste fragttype.

  Du bør omvendt prøve at få ordren bragt til din bolig eller til din arbejdsplads. Fragtløsningen er i regelen lidt mere pebret, men ydermere virkelig gnidningsløs ved køb af bakkegrus online. Den mest letkøbte leveringsudgave vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, som jo nødvendiggør at du er i kort afstand af e-shoppens butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

  Leveringshastigheden på bakkegrus kan være særdeles central såfremt vi står og skal bruge varerne omgående, så af den grund er det relativt på sin plads at vi ser den forventede leveringstid på bakkegrus. Adskillige internet foretagender – fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – byder på billig dag-til-dag fragt på de fleste varenumre online, som alligevel antager at bestillingen indsendes forinden et konkret klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få produkterne fikset før logistikmedarbejderne har fri.

  Nogle få butikker på nettet yder fri fragt på bakkegrus online, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at man indkøber for en bestemt pris. Ellers burde man overveje den billigste leveringsmodel, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et afhentningssted.

  En hel del netshops yder klik-og-hent hvor man bestiller billig bakkegrus online og afhenter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma og XL-Byg. Byggemarkederne tildeler blandt andet click-and-collect på bakkegrus i disse byer:

  Aarhus, Helsingør, Albertslund, Thisted, Farum, Hjørring, Glostrup, Nærum, Nørresundby, Gladsaxe, Højbjerg, Frederikssund, Lillerød, Viborg, Odense, København, Næstved, Vordingborg, Roskilde, Kokkedal, Valby, Charlottenlund, Skanderborg, Silkeborg, Varde, Odder, Vallensbæk, Brønshøj, Frederikshavn, Nyborg, Grenaa, Ringsted, Skive, Taastrup, Køge, Nakskov, Hobro, Ballerup, Stenløse, Frederiksværk, Allerød, Rudersdal, Søborg, Fredericia, Lystrup, Hillerød, Ishøj, Jyllinge, Hørsholm, Hvidovre, Esbjerg, Nykøbing Falster, Rødovre, Herlev, Virum, Brabrand, Brønderslev, Rønne, Ølstykke, Værløse, Haslev, Frederiksberg, Aalborg, Kalundborg, Hedensted, Kolding, Svendborg, Korsør, Solrød Strand, Slagelse, Birkerød, Brøndby, Aabenraa, Holstebro, Gentofte, Vanløse, Middelfart, Tilst, Horsens, Holbæk, Randers, Tårnby, Greve, Åbyhøj, Sønderborg, Dragør, Vejle, Hedehusene, Herning, Ikast, Struer, Haderslev, Risskov, og Lyngby, .

  Afhentning for bakkegrus er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn).

  Ved kig i søgedata er det markant, at internet shoppere ofte søger efter blandt andet bakkegrus online og billig bakkegrus. Foruden dette oplever man jævnligt internet shoppere kigge efter bl.a. bakkegrus priser, bakkegrus tilbud samt køb bakkegrus, foruden de kendte byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen, Bauhaus og Jem og Fix.

  Gode priser på bakkegrus

  Det er i dag ultra bekvemt for almindelige dødelige at analysere tilbud på billige bakkegrus online hos flere webshops, og til tak har utallige outlets på nettet set sig nødsaget til at sænke prisniveauet på bakkegrus markant, og i øvrigt yde billig levering.

  Men det kan trods alt vise sig fordelagtigt at sammenholde en række netbutikker efter tilbud og udsalg på bakkegrus online forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er sikret at antage den billigste pris. Se ikke bare hos de gængse byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

  Man skal dog være så påvagt, at hvis en butik markedsfører billige bakkegrus online til salg for en pris der virker enormt god, så kunne det ofte være et kendetegn på en bedragerisk netshop. Køb med kort er dog dækket ind under et reglement, der passer på dig som køber overfor falske butikker på nettet.

  Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Alternativt kan du overveje en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du har i sinde at betale omkostningerne til bakkegrus over et længere tidsrum. Dette tilbydes ofte ved specialiserede webshops, men dog sjældent de store byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Ved kig i tallene bliver det klart, at online shoppere som regel efterspørger fx bakkegrus tilbud og bakkegrus priser. Foruden dette oplever vi typisk netshoppere lede efter fx køb bakkegrus, bakkegrus online og billig bakkegrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg bakkegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  God pris og alt ok” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm 0-2 mm

  Mængder: 15 kg 25 kg 1000 kg 1 ton 1 m3 20 kg 500 kg 800 kg 25 kg

  Levering: vognlæs trailer løst leveret i sække hent selv i bigbag i løs vægt i poser afhentning

  Brands: Skalflex Weber

  Undersøg andre menneskers betragtninger

  Trustpilot yder evigt fordelagtige løsninger til at besigtige forskellige andre kunders tanker og af den grund stiller vi forslag om, at du tjekker netshoppens bedømmelser forud for at du shopper billige bakkegrus online.

  Facebook tilbyder dig lige så vel altid fine chancer for at få et kig ind i online firmaets kundefokus. Tilmed møder vi mange internet varehuse hvor folk kan frembringe en kritik af virksomhedens service, hvilket også kan tages i brug til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

  Inden nogen køber billige bakkegrus online på en shop kan man sådan set få overblik over butikkens vilkår, det er dog bare ikke særlig morsomt, specielt ved de velkendte byggecentre som Davidsen, Stark, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

  En nem løsning kan derfor være at efterse om internet forretningen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det ofte er en angivelse af at online forretningen efterlever dansk lovgivning, samt at internet forretningen lejlighedsvis revurderes af sagkyndige som har indsigt i de gældende regulativer.

  Det giver dig mulighed for at få hjælp, hvis du oplever dilemmaer med dit indkøb af bakkegrus. Dertil kan det anbefales at køberen er sat ind i de primære retningslinjer der kan have betydning for bestillingen af bakkegrus online, eksempelvis hvilken byttepolitik shoppen har.

  Derfor er det virkelig vigtigt, at man altid bevarer ens ordrekvittering, så man fremadrettet kan bevise bestillingen af bakkegrus, uanset om man handler hos Davidsen, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark eller Silvan.

  Maria N gav 5 stjerner

  Dag til dag levering

  Poul Andersen gav 4 stjerner

  Jeg skal love for der er service på…

  Marianne Christensen gav 5 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  Birthe Christensen gav 4 stjerner

  Super hurtigt leverance.

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Vi tilråder generelt at kigge hvorvidt e-forretningen er tilsluttet e-mærket, hvilket kan være en indikation om at online firmaet opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, udover at internet selskabet fra tid til anden revideres af specialister der forstår retningslinjerne. Før nogen handler billige bakkegrus på en e-forretning kan man i virkeligheden gennemse dens regler.
  2Nogle internet virksomheder tilbyder billig fragt på bakkegrus, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når man shopper for en præcis sum. Ellers burde man beslutte sig for den billigste leveringsløsning, der gerne vil være at få fragtmanden til at køre produkterne til et afhentningssted. Fragtmuligheden er tit endda ret overkommelig. Den billigste mulighed for fragt vil dog altid være at du selv henter ordren.
  3Antal dages levering kan være ekstremt essentiel når vi står og skal bruge dine nye produkter inden for få dage, så derfor er det relativt på sin plads at du ser det estimerede leveringstidspunkt ved bakkegrus. Masser af online varehuse tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på en række varer, hvilket afhænger af at ordren indsendes forud for et aftalt tidspunkt.
  4Inden nogen shopper billige bakkegrus i en internet virksomhed kunne man i virkeligheden studere shoppens forretningsvilkår, men det er i reglen et omfattende arbejde. Yderligere anbefaler vi at køber er påpasselig med de mest vitale reglementer der er gældende for købet af billige bakkegrus online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed online virksomheden bruger.
  5En del outlets på nettet frembyder i dag et stort udvalg af billige leveringstyper til bakkegrus. Den mest almindelige er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, så du selv har mulighed for at hente dine nye varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er altså temmelig problemfri, og endda tilmed den prisbilligste leveringstype.
  6Det er i dag yderst bekvemt for enhver at vurdere prisniveauet online på billige bakkegrus på tværs af netbutikker, og herved garanterer flertallet af shops på nettet billig levering. Derfor kan det til hver en tid være profitabelt at prøve visse forhandlere på nettet efter tilbud forud for at du shopper, sådan at du er velinformeret til at skaffe sig den bedste pris.
  7Generelt går vi ind for køb med kort eller MobilePay. Shopping med kort er dækket ind under en ordning, som assisterer en overfor uoprigtige online varehuse. Alternativt bør du vælge en løsning fra for eksempel ViaBill, hvis du efterspørger at dække regningen over tid.
  8Trustpilot frembyder en række relevante genveje til at se nærmere på en stor portion forhenværende forbrugeres observationer og herved går vi ind for, at du gennemsøger internet virksomhedens bedømmelser forud for at du bestiller billige bakkegrus online. Facebook resulterer i ligeledes nogle passende løsninger til at få indtryk af internet webshoppens kundetilfredshed.
  9Den mest betalelige leveringsform vil utvivlsomt være at hente varerne selv, men den mulighed nødvendiggør at du har bopæl nærved e-firmaets arbejdslager. Den løsning kan være ret så aktuel forudsat du behøver bakkegrus inden for få dage. Alternativt så lover enkelte firmaer på nettet fragtfri levering, men undertiden kun når du bestiller for en konkret pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk