Tomotek.dk

Afretningssand pristjek

Er du på udkig efter afretningssand? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 66 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg afretningssand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
931 kr.Sække med 500 literKøb
931 kr.Sække med 500 literKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.072 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.278 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.349 kr.Sække med 500 literKøb
1.647 kr.Sække med 500 literKøb
1.707 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.909 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.060 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fliser

Mængder: 20 kg 10 kg 500 kg 1 ton 25 kg 1 kubikmeter 800 kg 15 kg 15 kg 25 kg 1 m3 1000 kg 500 liter

Levering: i sække løst leveret hent selv trailer i løs vægt afhentning vognlæs i poser i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut ekstremt afgørende at se, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til lede andre steder.
Når du skal have byggematerialerne hurtigt eller bare gerne vil slippe for fragten, så kan du tænke over at fragte produkterne personligt. Dette er specielt et alternativ i de velkendte byggecentre.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige afretningssand fra byggecenter til byggecenter. En del har billige priser, imens øvrige vil have faglig rådgivning. Du skal beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. Af den grund er det en fordel at bestille ved en webshop, hvor du får rådgivning til valg af afretningssand.
Nogle byggecentre fremviser et bredt vareudvalg, og nogle specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du bør afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, foruden blot afretningssand.
Du skal vide hvilke retningslinjer butikken udsteder ved din bestilling online, så du undgår problemer med fx returret. Af den grund skal man undersøge netbutikkens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede firmaer, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De udbredte byggemarkeder samler varer fra mange nichebutikker, og takket være dette kan du vælge fra et bredt udvalg af afretningssand online.
De udbredte byggekæder er tilgængelige i store dele af landet, og hermed har mange adgang til at købe online og fragte byggematerialerne personligt. I kraft af det har man valget om at spare fragtomkostningen, samt endda have varerne med det samme.

Nichewebshop

Majoriteten af nichefokuserede netbutikker er små firmaer, som typisk har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe når du handler afretningssand online på deres hjemmeside.
Majoriteten af specialiserede netbutikker producerer selv de produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online kan du få en billig pris.
Størstedelen af nichebutikker er specialister i deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på disse produkter. Således får du formentlig super brugbar rådgivning fra nogle med ekspertviden i lige præcis afretningssand.
Danmarks største byggecentre

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 ansatte i de 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

afretningssand jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 mennesker i deres 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

afretningssand silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 medarbejdere i forretningens 41 butikker. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

afretningssand bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 ansatte i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 mennesker i selskabets 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

afretningssand harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 personer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag mere end 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1For projekter udendørs har vejrsituationen en vigtig rolle. Derfor skal du ofte undersøge vejrprognosen i perioden for dit byggeprojekt, så du slipper for at det pludselig starter med at regne i samme sekund som du arbejder hårdt på det vigtige projekt.
2Du kan hente støtte fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet i tilfælde hvor byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. At få tilskud kræver med andre ord at projektet har betydning for miljøet.
3Typisk vil det være af stor betydning at udfærdige et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan blive en fordel at notere hver enkelt udgiftspost, hvorefter man bør undersøge omkostningen ved hver enkelt.
4Du bør aldrig nogensinde gå på kompromis med dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning som fx hjelm og sko som hjælp mod potentielle ulykker. Det er klogt at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, navnlig ifald du ikke køber professionel hjælp.
5Der præsenterer sig uden tvivl uforudsete problematikker når det handler om krævende byggeprojekter, og ergo viser det sig meningsfuldt at der afsættes rigeligt med tid i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig tryg ved at nå i mål med projektet.
6Du skal ikke på noget tidspunkt gå ned på værktøj. Ofte kan det vise sig fordelagtigt at du har udstyret ved hånden akkurat som du begynder på byggeprocessen. Det er derudover afgørende at tage højde for de medfølgende omkostninger i byggeriets regnskab.
7Inden du indleder byggeprocessen må det være rimeligt fornuftigt at sikre sig, at det du vil lave overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor vil der vise sig forskellige regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
8Du finder alverdens vejledninger og videoer online som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube tilbyder dig betydelige mængder udbytterig information, ikke mindst ifald man søger på engelsk.
9Det kan vise sig nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, især i tilfælde af store byggeprocesser. Store byggeprojekter bør udføres af flere personer. Samtidig må det blive mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
10Det vil vise sig vigtigt at du har de relevante bygningsmaterialer parat forinden du indleder din byggeproces. Du bør forfatte en overskuelig liste som samler alle de ting der skal bruges, og efterfølgende gennemgå oversigten, med øje for at du bliver sikker på at du har det hele.
11Du bør gennemtænke om byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt skal investere i professionel assistance til dele af projektet. Ifald du henter hjælp fra en fagmand er det fornuftigt at modtage tilbud fra en håndfuld virksomheder.
12Godt forarbejde vil altid være kilden til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du skal udarbejde en struktureret plan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende rækkefølge. Vær konkret idet du sammensætter planen.
De mest folkekære byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er fantastisk flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er yderst overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ret så godt arbejde. Evalueringen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er usædvanligt imponerende. Ratingen er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er usædvanligt overlegent. Ratingen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.

Gængse spørgsmål vedrørende afretningssand

 • Hvad er afretningssand?
 • Hvor er afretningssand på tilbud?
 • Hvor købes afretningssand online?
 • Hvor meget vejer afretningssand?
 • Hvor købes afretningssand billigt?
 • Hvad koster afretningssand?
 • Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

  De fleste internet shops tilbyder i vore dage mange forskellige billige leveringsformer til afretningssand. En der er meget almindelig er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du nemt selv kan hente ordren lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er jo rigtig let, og i mange tilfælde også den billigste mulighed for fragt.

  Du kan lige så vel afveje for og imod at vælge at få leveret hjem til dig eller ud til dit arbejdes adresse. Denne er desværre et hak mere bekostelig, men samtidig virkelig simpel med afretningssand online. Den mest betalelige leveringsløsning vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, men det er betinget af at du lever nærved internet selskabets byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringstiden på afretningssand er naturligvis ret så betydningsfuld i tilfælde af at vi behøver din ordre omgående, så derfor er det sandelig centralt at vi ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved afretningssand. De fleste internet forhandlere – fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens produkter online, der dog er underforstået at du bestiller forinden et fastslået klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få ordren ordnet forinden lagermedarbejderne drager hjemad.

  En hel del internet varehuse præsterer fragt uden gebyr på afretningssand online, men i mange tilfælde afkræver det at der handles for et præcist beløb. Alternativt kunne man overveje den billigste leveringsmetode, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et udleveringssted.

  De største kæder tildeler klik-og-hent hvor man handler billig afretningssand online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og Davidsen. Byggekæderne yder fx afhentning af afretningssand i disse områder:

  Hvidovre, Kalundborg, Rønne, Viborg, Sønderborg, Struer, Ishøj, Hobro, Svendborg, Grenaa, Varde, Roskilde, Vejle, Ballerup, Tilst, Frederiksværk, Aabenraa, Aarhus, Ikast, Haslev, Herning, Nærum, Valby, Stenløse, Horsens, Tårnby, Ølstykke, Værløse, Fredericia, Korsør, Jyllinge, Birkerød, Hedehusene, Kolding, Højbjerg, Brønderslev, Gentofte, Vordingborg, Nyborg, Brønshøj, Skive, Lillerød, Solrød Strand, Holstebro, Lystrup, Farum, Greve, Hjørring, Gladsaxe, Rødovre, Aalborg, Silkeborg, Hørsholm, Hillerød, Charlottenlund, Glostrup, Kokkedal, Esbjerg, Risskov, Brøndby, Holbæk, Rudersdal, Allerød, Næstved, Nykøbing Falster, Hedensted, Taastrup, Vanløse, København, Virum, Frederiksberg, Helsingør, Slagelse, Haderslev, Åbyhøj, Søborg, Thisted, Odense, Nakskov, Middelfart, Lyngby, Frederikshavn, Skanderborg, Odder, Albertslund, Randers, Dragør, Ringsted, Frederikssund, Nørresundby, Herlev, Køge, Vallensbæk, og Brabrand, .

  Afhentning ift. afretningssand er muligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Falster), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland).

  Når man ser på data står det klart, at netshoppere mange gange leder efter fx afretningssand priser og afretningssand online. Foruden dette ser vi jævnligt mennesker lede efter fx køb afretningssand, billig afretningssand samt afretningssand tilbud, plus de udbredte byggekæder som Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg.

  Rabat på afretningssand

  Det er i dag vældig ligetil for almindelige mennesker at finde information om priser på billige afretningssand online på tværs af internet forretninger, og til tak har masser af butikker på nettet været tvunget til at stampe udsalgspriserne på afretningssand voldsomt, og ovenikøbet garantere fri fragt.

  Til gengæld kan det til hver en tid vise sig fordelagtigt at udforske nogle enkelte internet firmaer efter billige priser på afretningssand online forinden du shopper, sådan at man er skudsikker på at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggecentre som Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan og Harald Nyborg.

  Man bør ikke desto mindre ikke glemme, at hvis en online butik udbyder billige afretningssand online til en pris som er ubegribelig billig, så bør det i nogle tilfælde være en varsel om en bedragerisk netshop. Betalinger med kort er imidlertid indbefattet af en anordning, hvilket assisterer os imod uærlige forretninger på nettet.

  Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ burde du udnytte en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at afdrage pengene til afretningssand ude i fremtiden. Det foreslåes normalt i niche webshops, i modsætning til de store byggekæder som eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen og Stark.

  Når vi ser på statistikkerne står det klart, at netshoppere jævnligt søger efter fx afretningssand tilbud og køb afretningssand. Derudover oplever vi ofte online shoppere søge eksempelvis afretningssand online, billig afretningssand samt afretningssand priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg afretningssand er 698 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Har handlet der før” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til fliser

  Mængder: 15 kg 25 kg 1000 kg 1 kubikmeter 20 kg 25 kg 800 kg 500 liter 1 m3 500 kg 15 kg 1 ton 10 kg

  Levering: afhentning løst leveret i bigbag i poser vognlæs i sække hent selv i løs vægt trailer

  Gennemsøg tidligere brugeres vurderinger

  Trustpilot leverer aldeles passende genveje til at efterse en lang række tidligere konsumenters ratings og på grund af dette foreslåes det, at du tolker webbutikkens anmeldelser forinden du færdiggør din shopping med billige afretningssand online.

  Facebook indebærer ligeledes altid gode chancer for at få indtryk af e-butikkens troværdighed. I øvrigt møder vi en del online forretninger hvor kunder kan offentliggøre en bedømmelse af virksomhedens service, som på samme måde bør bruges til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

  Forinden folk shopper billige afretningssand online hos en internet webshop kunne de altid gøre sig bekendt med indholdet af deres handelsaftale, det er dog almindeligvis et omfattende arbejde, især med de kendte byggecentre som Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og Stark.

  Et nemmere alternativ kunne måske være at se nærmere på hvorvidt internet selskabet er medlem af e-mærket, siden det generelt er en forsikring om at online shoppen opfylder de officielle danske regler, udover at online webshoppen hyppigt føres tilsyn med af fagmænd der er meget fortrolige reglementet på området.

  Derudover tilbydes du lejlighed til at få bistand, hvis du oplever besvær i forbindelse med dit indkøb af afretningssand. Derudover foreslår vi at du er omhyggelig omkring de mest vitale reglementer der har betydning for købet af afretningssand online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed online forhandleren bruger.

  I den sammenhæng er det ydermere essesentielt, at man altid sikrer ens købsbekræftelse, således man når som helst vil kunne bekræfte bestillingen af afretningssand, uafhængig af om man shopper hos Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4 eller Harald Nyborg.

  Jette gav 5 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Michael J gav 4 stjerner

  Meget hurtig levering

  Camilla Sørensen gav 5 stjerner

  Fremragende service.

  Per Sørensen gav 5 stjerner

  Super hurtig levering og ok priser

  9 gode råd til online indkøb
  1En række e-forhandlere byder på fragt uden beregning på afretningssand, men typisk er det forbeholdt når man shopper for en bestemt pris. I øvrigt skal du gribe den mest prisbevidste leveringsmåde, som tit vil blive at få kørt ordren til en pakkeshop. Fragtmetoden er godt nok ydermere meget enkel. Den prisbilligste leveringstype er unægtelig at hente varerne selv.
  2Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfattet af et regulativ, som støtter en overfor uoprigtige online firmaer. Som et alternativ kunne du udnytte et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, forudsat du higer efter at klare pengene senere.
  3Vi anbefaler generelt at granske hvorvidt netshoppen er e-mærket, hvilket burde være en sikkerhed for at online butikken føjer den officielle danske lovgivning, samt at online webshoppen nu og da efterses af specialister der er indført i vilkårene. Forud for at nogen handler billige afretningssand på en shop på nettet kunne man i reglen få overblik over deres regler.
  4Før folk bestiller billige afretningssand i en internet forhandler kunne de sådan set kigge på netbutikkens vilkår, dog er det naturligvis ikke videre interessant. Ligeså er det godt at køber er opmærksom på de mest vitale betingelser der kan have indvirkning på shopping af billige afretningssand online, for eksempel den returpolitik e-forretningen anvender.
  5Det er jo virkelig bekvemt for internetbrugere at finde information om priser online på billige afretningssand på forskellige e-shops, og på grund af dette lover massevis af online selskaber portofri fragt. Trods dette kan det til hver en tid blive nyttigt at inspicere flere online virksomheder efter rabat og tilbud forinden du færdiggør din shopping, sådan at du er sikker på at få fat i den laveste pris.
  6Trustpilot indebærer relativt fantastiske muligheder for at gennemgå adskillige forhenværende konsumenters anmeldelser og på grund af dette rekommanderer vi, at du eksaminerer e-handlens omtaler inden du shopper billige afretningssand online. Facebook yder desuden absolut nyttige metoder til at få et kig ind i online webshoppens kundefokus.
  7Den mest betalelige fragttype kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, hvilket dog nødvendiggør at du fysisk befinder dig tæt på e-forhandlerens adresse. Den type af levering er jo super betydningsfuld i tilfælde af at vi står og skal bruge afretningssand om et øjeblik. Alternativt så garanterer enkelte e-firmaer fragtfri levering, men undertiden er det under betingelse af at man køber for en konkret pris.
  8Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være ret så relevant når du har brug for pakken inden for få dage, og herved er det øjensynligt relevant at man besigtiger den estimerede leveringstid for afretningssand. Størstedelen af internet handler tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varenumre, som alligevel betinges af at bestillingen anbringes tidligere end et fastslået tidspunkt.
  9En hel del online selskaber frembyder i øjeblikket et bredt udvalg af billige leveringsmuligheder til afretningssand. En af de mest benyttede er i dag at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv afhenter din nyindkøbte vare præcis når det passer dig. Muligheden er altså særdeles praktisk, samt desuden endvidere den billigste leveringsudgave.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk