Tomotek.dk

Afretningsgrus pristjek

Er du på udkig efter afretningsgrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg afretningsgrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fliser

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

Mængder: 500 kg 20 kg 25 kg 1 ton 15 kg 1000 kg 25 kg 1 m3 800 kg

Levering: hent selv i bigbag i sække vognlæs trailer løst leveret afhentning i løs vægt i poser

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at blive fri for fragten, så kan du tænke over at fragte produkterne personligt. Dette er navnligt muligt i de kendte byggecentre.
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med fx returret. Derfor bør du læse virksomhedens regningslinjer.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at vide, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du vælge et andet.
Nogle byggekæder tilbyder et stort udvalg, og øvrige fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør beslutte hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varer at vælge i blandt, udover blot afretningsgrus.
For de fleste er byggeri lig med en stor portion spørgsmål. Af den grund bør du overveje at vælge en netbutik, som kan give gode råd til valg af afretningsgrus.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige afretningsgrus fra byggemarked til byggemarked. Nogle tilbyder de bedste tilbud, imens andre satser på et højt serviceniveau. Du bør beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder tilbyder produkter fra en lang række forskellige producenter, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et stort udvalg af afretningsgrus online.
De velkendte byggemarkeder finder du overalt i landet, og i kraft af det har man mulighed for at bestille online og transportere materialerne selv. I kraft af det kan man undvære leveringsgebyret, og tilmed få varerne med det samme.
De store byggekæder er etablerede og anerkendte firmaer, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når du shopper online. Det er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde er danske, gerne tilmed lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe når du handler afretningsgrus online på deres side.
Forskellige nichespecifikke netbutikker har ekstra meget forstand på deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre varer. Af den grund vil du modtage endnu mere kompetent vejledning fra folk der er eksperter i netop afretningsgrus.
Majoriteten af webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af varerne der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online kan du forvente at få en billigere pris.
De 10 største byggemarkeder
afretningsgrus bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 mennesker i firmaets 17 butikker. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

afretningsgrus jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag over 100 mennesker i firmaets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 medarbejdere i deres 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

afretningsgrus harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af mere end 500 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

afretningsgrus silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 mennesker i selskabets 41 varehuse. Silvan sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Måske det viser sig væsentligt at du har samtlige materialer disponible i god tid før du iværksætter byggeprocessen. Du har god gavn af at udarbejde en overskuelig indkøbsseddel med alle de ting der er nødvendige, og som det næste eftergå oversigten, med øje for at du er tryg ved at der ikke mangler noget.
2I god tid inden at du indleder byggeprocessen er det ufatteligt centralt at have styr på, at projektet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din boligtype vil der være gældende regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
3Planlægning er vejen til at komme i mål med byggeriet. Du skal sammensætte en struktureret dagsorden, der dikterer hvilke gøremål der skal laves på hvilke dage, samt en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være skarp når du udarbejder strategien.
4Man må ikke på noget tidspunkt fattes grej. Tit vil det vise sig erstatteligt at du har værktøjet ved hånden idet du indleder byggeprojektet. Det er i øvrigt vigtigt at medtage de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
5For udendørs projekter kan vejrsituationen få meget at sige. Således kan du tit undersøge vejrforudsigelserne i perioden for byggeriets begyndelse, så du undgår at det uden varsel begynder at piske ned når du lige står midt i dit store byggeprojekt.
6Måske det burdes overvejes hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du må få assistance fra en fagperson til delelementer af projektet. Når du indhenter hjælp fra en professionel vil det ofte være fordelagtigt at indhente en pris fra forskellige håndværkere.
7Der kommer som regel ubelejlige problemer i forbindelse med svære byggeprojekter, og altså vil det være værdifuldt at man har afsat passende plads i tidsplanen, således at man føler sig sikker på at have tid nok til det.
8Typisk vil det være fornuftigt at have en budgetoversigt for byggeprojektet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil være fordelagtigt at tage noter til samtlige udgifter, hvorefter man kunne tjekke ens købspris for hver eneste af dem.
9I visse tilfælde kan man få et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få forudsat at renoveringen er positivt for miljøet. At få tilbud om støtte betinger at projektet gør en positiv forskel for klimaet.
10Der findes endeløse hjælpeartikler og videoer online som du kan finde hjælp i. Især YouTube giver betydelige mængder almennyttig viden, ikke mindst såfremt du benytter engelske søgeord.
11Det er anbefalelsesværdigt at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig i tilfælde af omfattende byggeprojekter. Omfangsrige byggerier bør udføres af mere end en person. Desuden vil det vise sig bedre og mere minderigt at være flere om det.
12Du skal nødig se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning som sko og hjelm som sikrer dig imod hændelige ulykker. Det er smart at du har styr på din sikkerhed i byggeriet, hovedsageligt hvis du ikke får professionel assistance.
De højest bedømte byggecentre
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som altså er ualmindeligt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er enormt godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er rigtig beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er absolut overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er ultra godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

En stor portion e-forhandlere yder nu om dage en række forskellige billige leveringstyper til afretningsgrus. En der er meget almindelig er i dag at få leveret til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er jo virkelig problemfri, og endda ligeledes den mindst kostelige leveringstype.

Du kunne tillige vælge at få pakken bragt hjem til dig selv eller til din arbejdsplads. Fragtmuligheden bliver af og til et hak dyrere, men til gengæld yderst let gængelig ift. afretningsgrus online. Den mest betalelige form for levering er uden tvivl selv at hente pakken, som jo står og falder med at du opholder dig tæt på e-shoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på afretningsgrus er naturligvis yderst central når vi mangler pakken omgående, og i det øjemed er det i sandhed passende at man undersøger det anslåede leveringstidspunkt for afretningsgrus. De fleste internet foretagender – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – stiller garanti om billig 1 hverdags levering på en lang række varenumre online, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at bestillingen anbringes forud for et fastsat tidspunkt, sådan at de kan nå at få bestillingen afsted forud for at de logistikansatte har fyraften.

En hel del e-forretninger i Danmark byder på fragt uden omkostninger på afretningsgrus online, men undertiden gælder det kun hvis man aftager for en fastsat pris. Desuden kunne man udse dig den billigste leveringsmodel, som gerne vil være at få fragtmanden til at køre varerne til et afhentningssted.

En hel del kæder giver click-and-collect hvor man bestiller billig afretningsgrus på nettet men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og 10-4. Byggecentrene foreslår blandt andet afhentning af afretningsgrus i disse områder:

Haslev, Brønderslev, Hedehusene, Helsingør, Tårnby, Randers, Sønderborg, Aabenraa, Nyborg, Risskov, Herlev, Køge, Nærum, Lystrup, Vanløse, Roskilde, Hedensted, Åbyhøj, Herning, Hillerød, Farum, Rødovre, Frederikssund, Kokkedal, Vallensbæk, Thisted, Odense, Hobro, Gladsaxe, Ølstykke, Frederiksværk, Birkerød, Solrød Strand, Lillerød, Højbjerg, Glostrup, Rudersdal, Horsens, København, Esbjerg, Skanderborg, Søborg, Haderslev, Tilst, Ikast, Kolding, Kalundborg, Rønne, Lyngby, Næstved, Frederikshavn, Varde, Allerød, Brønshøj, Gentofte, Virum, Charlottenlund, Hørsholm, Frederiksberg, Silkeborg, Taastrup, Odder, Brøndby, Hjørring, Viborg, Dragør, Vejle, Aarhus, Aalborg, Slagelse, Vordingborg, Nykøbing Falster, Nakskov, Valby, Stenløse, Middelfart, Korsør, Jyllinge, Nørresundby, Holbæk, Struer, Greve, Fredericia, Svendborg, Ringsted, Skive, Grenaa, Ishøj, Ballerup, Brabrand, Hvidovre, Albertslund, Holstebro, og Værløse, .

Klik-og-hent for afretningsgrus er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Sjælland (Falster, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Bornholm), Jylland (Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Når der ses på statistikkerne står det klart, at online shoppere tit leder efter blandt andet afretningsgrus tilbud og afretningsgrus priser. Man ser desuden ofte mennesker søge for eksempel afretningsgrus online, køb afretningsgrus og billig afretningsgrus, plus de gængse byggekæder som Silvan, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma, Stark og Harald Nyborg.

Bedste tilbud på afretningsgrus

Det er ret så let for enhver at prissammenligne på billige afretningsgrus online på forskellige e-forhandlere, og så har de fleste outlets på nettet ikke kunne slippe for at formindske prisen på afretningsgrus betydeligt, og ovenikøbet yde fragt uden gebyr.

Det kan alligevel være gavnligt at granske forskellige internet butikker efter udsalg og tilbud på afretningsgrus online før du bestiller, således at du er tryg ved at opnå den prisbilligste pris. Kig ikke bare på de store byggekæder som Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Silvan og Bauhaus.

Du må dog ikke overse, at når en e-handler udbyder billige afretningsgrus online til salg for en pris som kan virke overordentlig billig, burde det i nogle tilfælde være et kendetegn på en snydagtig e-butik. Kortbestillinger er trods alt en del af en lovbestemmelse, som garanterer folk overfor uærlige netbutikker.

Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du bruge en afdragsløsning fra fx ViaBill, såfremt du tilstræber at godtgøre betalingen af afretningsgrus over flere uger. Dette tilbydes ofte i online nichebutikker, men ikke de kendte byggecentre som fx Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Bygma.

Når man ser på tallene står det klart, at mennesker som regel leder efter fx afretningsgrus priser og afretningsgrus tilbud. Foruden dette oplever man som regel netshoppere kigge efter fx billig afretningsgrus, køb afretningsgrus og afretningsgrus online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg afretningsgrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

Fremragende service.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til fliser

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

Mængder: 500 kg 15 kg 1 ton 20 kg 1000 kg 25 kg 25 kg 1 m3 800 kg

Levering: i bigbag i løs vægt vognlæs afhentning hent selv løst leveret trailer i poser i sække

Læs andre menneskers ratings

Trustpilot præsterer immervæk gode løsninger til at finde ud af en lang række nuværende forbrugeres synspunkter og på grund af dette foreslår vi, at du undersøger online forretningens ratings inden du handler billige afretningsgrus online.

Facebook resulterer i lignende sådan set gode muligheder for at få en idé om online shoppens kundetilfredshed. Foruden det er der endda outlets på nettet som tilbyder folk at offentliggøre en kritik af købsoplevelsen, hvilket ligeledes bør bruges til at fornemme kundetilfredsheden.

Forud for at nogen køber billige afretningsgrus online hos en netshop burde man faktisk bese e-shoppens regler, men det er tit ikke specielt ophidsende, specielt hos de kendte byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg.

En nemmere løsning kan være at se hvorvidt e-forretningen er e-mærket, siden det burde være en tryghed om at online forretningen efterkommer de gældende danske regler, tillige med at den rutinemæssigt kontrolleres af specialister der mestrer lovene på området.

Dette er desuden en god chance for hjælpende service, hvis du møder problemer med din shopping med afretningsgrus. I øvrigt slår vi et slag for at køberen er på vagt for de mest aktuelle betingelser i forbindelse med købet af afretningsgrus online, til eksempel den ombytningspolitik internet selskabet tilbyder.

Her er det ligeledes relevant, at man permanent gemmer ens ordremail, således man til enhver tid vil kunne eftervise købet af afretningsgrus, uanset om man har handlet fra Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus eller Davidsen.

Jesper gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Kim Olsen gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Jens Hansen gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Karen gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

9 gode råd til køb på nettet
1Trustpilot giver dig adskillige uafhængige chancer for at kigge nærmere på diverse eksisterende køberes betragtninger og på grund af dette er det smart, at du studerer netbutikkens bedømmelser inden du handler billige afretningsgrus online. Facebook medfører også tilpas nyttige løsninger til at få indblik i online shoppens kundetilfredshed.
2Det er virkelig hensigtsmæssigt for enhver at tjekke tilbud online på billige afretningsgrus hos diverse internet varehuse, og med det motiv tilbyder en hel del webbutikker gebyrfri levering. Men det kan stadigvæk blive indbringende at eftergå nogle internet forhandlere efter tilbud og rabat forinden du færdiggør din shopping, således at du ikke er i tvivl om at få den mindst kostelige pris.
3Den prisbilligste leveringsform er dog at du selv henter produkterne, som desværre forudsætter at du bor nær internet shoppens hjemsted. Den fragttype er naturligvis usædvanlig udslagsgivende når man absolut skal bruge afretningsgrus om et øjeblik. Alternativt så garanterer en række internet virksomheder fri fragt, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når man indkøber for en bestemt pris.
4Vi anbefaler generelt at efterse om e-handlen er e-mærket medlem, da det ofte er en sikring om at internet firmaet efterfølger de officielle danske regler, tillige med at online webshoppen hyppigt kigges til af specialister der kender vilkårene på området. Inden folk shopper billige afretningsgrus hos en forretning på nettet bør de for at være på den sikre side bese webshoppens regler.
5Vi foreslår generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortkøb er dækket ind under et regulativ, som begunstiger folk overfor falske online virksomheder. Som et alternativ kunne du udnytte en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du har i sinde at betale betalingen over en periode.
6De fleste firmaer på nettet foreslår i øjeblikket en række forskellige billige leveringsmåder til afretningsgrus. Førstevalget hos mange er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente ordren den dag der passer dig. Muligheden er nemlig super gnidningsløs, og typisk tillige den mest prisbevidste leveringsmodel.
7Før folk bestiller billige afretningsgrus hos en internet handler bør de faktisk granske virksomhedens vilkår, det er dog oftest et omfattende arbejde. For øvrigt rekommanderer vi at man er omhyggelig omkring de elementære vilkår der kan influere på shopping af billige afretningsgrus online, for eksempel den bytteret butikken har.
8Fragttiden kan vise sig at være virkelig betydningsfuld i tilfælde af at vi har behov for varen straks, og af den grund er det komplet vigtigt at du kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt ved afretningsgrus. Mange internet webshops tilbyder billig 1 dags levering på mange af deres varenumre, som imidlertid er underforstået at handlen gemmenføres tidligere end et besluttet tidspunkt.
9Indtil flere webshops byder på levering uden omkostninger på afretningsgrus, men undertiden er det forbeholdt når du shopper for et fastsat beløb. I øvrigt skulle du vælge den mest letkøbte metode til levering, som i mange tilfælde vil blive at få kørt ordren til en pakkeshop. Fragtformen er ofte også vældig overkommelig. Den billigste fragttype vil dog til enhver tid være selv at hente pakken.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk