Tomotek.dk

Ærtesten pristjek

Er du på udkig efter ærtesten? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 939 kr. Det er 28 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg ærtesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
939 kr.Sække med 1.000 kgKøb
978 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.040 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.079 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.172 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.194 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.249 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: hvide grå blå

Mængder: 500 kg 25 kg 1 m3 1000 kg 1 ton 10 kg 15 kg 800 kg 15 kg 1 kubikmeter 20 kg 25 kg 500 liter

Levering: i bigbag afhentning vognlæs i sække trailer i poser i løs vægt hent selv løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis meget afgørende at se, om den vare du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Du bør derfor tjekke netbutikkens betingelser.
Nogle byggekæder fremviser et stort sortiment, hvorimod øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du bør gennemtænke hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge i mellem, foruden bare ærtesten.
Du vil finde ulighed i prisen på billige ærtesten alt efter hvor du handler online. Enkelte fokuserer på gode tilbud, og øvrige vil have faglig rådgivning. Du skal tænke igennem hvad du helst vil have.
Hvis du har brug for dine byggematerialer nu og her eller bare gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte produkterne selv. Det er især muligt i de gængse byggekæder.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med en lang række spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at vælge et online byggecenter, som kan tilbyde hjælp til valg af ærtesten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og landskendte forretninger, hvilket medvirker til øget sikkerhed til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De store byggemarkeder er fysisk til stede nær dig, og som følge af det har de fleste adgang til at bestille online og hente produkterne selv. Som følge af det er der mulighed for at slippe for fragtomkostningen, samt sågar skaffe varerne på kortere tid.
De store byggekæder køber produkter fra en lang række forskellige leverandører, og takket være dette kan du shoppe fra et stort udvalg af ærtesten online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche har en dyb forståelse for de varer de sælger online, da de udelukkende sælger disse varer. Derigennem bør du modtage en høj grad af god vejledning fra folk med specialistviden i netop ærtesten.
Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en bedre pris.
Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche er små familiefirmaer, der typisk har danske ejere, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte idet du handler ærtesten online på deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark
ærtesten jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af i omegn af 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

ærtesten silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 kollegaer i forretningens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og lønner i dag over 2.300 ansatte i deres 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 medarbejdere i deres 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

ærtesten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af over 1.000 mennesker i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 mennesker i firmaets 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 mennesker i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

ærtesten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 mennesker i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres nu af omkring 100 medarbejdere i forretningens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det er oplagt at indhente en hjælpende hånd til byggeprojektet, ikke mindst såfremt det er omfangsrige arbejdsopgaver. Store projekter bør udføres af flere folk. Dertil vil det være hurtigere og sjovere at lave arbejdet med andre.
2Ved projekter udendørs kan vind og vejr få meget at sige. Således bør du med jævne mellemrum undersøge femdøgnsprognosen når du nærmer dig byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag går i gang med at stå ned i stænger bedst som du er ved at færdiggøre dit krævende byggeprojekt.
3Længe før du går i gang med byggeprojektet må det være yderst værdifuldt med en forsikring om, at dit projekt ikke er ulovligt. Alt efter hvorhenne du bor kan der være gældende retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
4Der præsenterer sig ofte uforudsete hovedpiner når det gælder omfattende projekter, og på grund af det vil det vise sig essentielt at man afsætter passende plads i agendaen, som er vigtigt for at man kan føle sig overbevist om at nå det til den planlagte tid.
5Muligvis vil det vise sig essentielt at have samtlige bygningsmaterialer parat forinden du går i gang med byggeprocessen. Du kunne med fordel forfatte en overskuelig huskeliste indeholdende alt det der er nødvendige, og bagefter gennemgå materialerne, med det formål at du kan føle dig tryg ved at alt er på sin plads.
6Der kan findes vældig mange hjælpeartikler og videoer på internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube yder assistance med enormt meget udbytterig oplysning, i særlig grad ifald du benytter engelske søgeord.
7Det er muligt at søge økonomisk støtte til byggeprojekter. Det kan man få i tilfælde hvor byggeriet bidrager positivt til klimaet. Tilskudet forudsætter altså at ombygningen forbedrer planeten.
8Du skal unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ej påklædning som hoved- og fodbeklædning som beskyttelse imod mulige uheld. Det er vigtigt at du har styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, navnlig ifald du ikke sikrer dig professionel hjælp.
9Du burde måske overveje hvorvidt projektet kan klares alene, eller du skal sikre dig professionel assistance til noget af det. Ifald du søger hjælp fra en professionel vil det normalt anbefales at lede efter priser fra forskellige entreprenører.
10Du vil aldrig nogensinde undvære udstyr. I mange tilfælde vil det være fornuftigt at have værktøjet disponibelt før du begynder på dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at medtage udgifterne hertil i din økonomi.
11Godt forarbejde vedbliver at være vejen til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du er nødt til at have en strømlinet strategi, som dikterer hvilke gøremål der skal løses på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende nummerorden. Vær konkret når du nedskriver arbejdsplanen.
12Ofte vil det vise sig afgørende at udfærdige en budgetoversigt for dit byggeri, så du har kontrol over omkostningerne. Det bør blive forstandigt at nedfærdige hver eneste udgift, og efterfølgende dokumentere udgiften ved dem en ad gangen.
De mest vellidte byggecentre
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket altså er enormt godt arbejde. Scoren grundlægges af 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % giver toprating, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er yderst beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor hele 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ualmindeligt overlegent. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % giver topkarakter, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er meget overlegent. Bedømmelsen er baseret på 11.467 meninger, hvor hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som selvsagt er hamrende godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål vedrørende ærtesten

 • Hvordan lægger man ærtesten?
 • Ærtesten hvor meget?
 • Hvad vejer ærtesten?
 • Hvad er ærtesten?
 • Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

  Størstedelen af internet shops yder efterhånden et stort udvalg af billige fragtmuligheder til ærtesten. En af de populære er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, hvor du så selv henter de købte produkter når du har tid. Fragtmuligheden er altså yderst ligetil, og ofte endda den mest letkøbte leveringsmetode.

  Du kunne lige så vel prøve at bestille produkterne til levering til din privatbolig eller til når du er på job. Denne viser sig i regelen en lille smule mindre billig, men endda i høj grad let for ærtesten online. Den mest letkøbte leveringsversion er uden tvivl at hente produkterne selv, men dette nødvendiggør at du har bopæl lige ved online forhandlerens byggecenter, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

  Antal dages levering på ærtesten er naturligvis ualmindeligt bestemmende i tilfælde af at du skal bruge varen omgående, og med det formål er det tydeligvis på sin plads at man besigtiger den anslåede leveringsdato på ærtesten. Temmelig mange online selskaber – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på en række varer online, men som ikke desto mindre er forudsat at handlen laves før et fastsat tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få produktet afsendt forinden pakkepersonalet har fri.

  En hel del online shops frembyder fragt uden gebyr på ærtesten online, men tit gælder det kun hvis man handler for en konkret sum. Som alternativ burde man snuppe den billigste leveringsform, som typisk vil blive at få fragtmanden til at bringe dine varer til en pakkeshop.

  Flere kæder tilbyder afhentning hvor du køber billig ærtesten hjemmefra men afhenter i butikken. For eksempel Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Silvan og 10-4. Byggekæderne udlover fx afhentning af ærtesten i disse byer:

  Aalborg, Hvidovre, Helsingør, Glostrup, Søborg, Gladsaxe, Hedehusene, Haderslev, Vallensbæk, Vejle, Vordingborg, Rudersdal, Kokkedal, Lyngby, Ballerup, Køge, Valby, Greve, Ølstykke, Frederikssund, Allerød, Horsens, Brabrand, Skanderborg, Sønderborg, Holbæk, Solrød Strand, Tilst, Ringsted, Herlev, Brønshøj, Hjørring, Rønne, Odense, Albertslund, Lystrup, Hillerød, Kolding, Haslev, Slagelse, Grenaa, Middelfart, Højbjerg, Aarhus, Svendborg, Roskilde, Nykøbing Falster, Næstved, Aabenraa, Fredericia, Silkeborg, Jyllinge, Struer, Gentofte, Brønderslev, Holstebro, Odder, Stenløse, Thisted, Kalundborg, Farum, Varde, Birkerød, Hørsholm, Hobro, Frederiksværk, København, Hedensted, Korsør, Viborg, Rødovre, Frederiksberg, Risskov, Tårnby, Herning, Brøndby, Randers, Frederikshavn, Åbyhøj, Nyborg, Nørresundby, Vanløse, Charlottenlund, Ikast, Dragør, Skive, Esbjerg, Lillerød, Virum, Værløse, Nakskov, Nærum, Ishøj, og Taastrup, .

  Click-and-collect for ærtesten er tilgængeligt i alle regioner af landet: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Amager, Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster).

  Ved kig i tendenserne bliver det tydeligt, at netshoppere ofte efterspørger for eksempel ærtesten priser og ærtesten online. Derudover ser vi typisk internet shoppere kigge efter fx ærtesten tilbud, billig ærtesten og køb ærtesten, foruden de store byggemarkeder som Davidsen, Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

  Gode tilbud på ærtesten

  Det er efterhånden super ukompliceret for enhver at sammenligne priser på billige ærtesten online fra forskellige butikker på nettet, og så har langt de fleste e-firmaer været presset til at at mindske salgspriserne på ærtesten eftertrykkeligt, og ydermere yde gebyrfri levering.

  Men det kan stadigvæk blive fordelagtigt at sammenligne forskellige butikker på nettet efter rabatter og tilbud på ærtesten online før du gennemfører din handel, sådan at man er på den sikre side med at indhente den laveste pris. Se ikke blot hos de store byggekæder som Bygma, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Man må dog ikke glemme, at når en e-forhandler afsætter billige ærtesten online til en pris som kan virke himmelråbende gunstig, så er det ofte være et kendetegn på en bedragerisk internet handler. Bestillinger med kort er i hvert fald omfattet af en lovbestemmelse, som assisterer os imod snydagtige forhandlere på nettet.

  Vi anbefaler bestillinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kunne du vælge en løsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil finansiere beløbet til ærtesten over en længere periode. Dette foreslåes typisk hos niche netbutikker, i modsætning til de store byggecentre som fx Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bygma.

  Ses der på data er det klart, at folk mange gange efterspørger blandt andet billig ærtesten og køb ærtesten. Derudover oplever vi som regel internet shoppere kigge efter eksempelvis ærtesten priser, ærtesten online samt ærtesten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg ærtesten er 899 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Super hurtigt leverance.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Varianter: blå hvide grå

  Mængder: 20 kg 25 kg 500 liter 10 kg 1 ton 1000 kg 1 kubikmeter 15 kg 800 kg 500 kg 25 kg 1 m3 15 kg

  Levering: i poser løst leveret trailer i løs vægt vognlæs i bigbag hent selv afhentning i sække

  Undersøg andre menneskers meninger

  Trustpilot resulterer i helt pålidelige muligheder for at gennemstøve adskillige nuværende køberes erfaringer og herved anbefaler vi, at du iagttager internet selskabets anmeldelser forinden du handler billige ærtesten online.

  Facebook tilbyder endvidere regulære fantastiske metoder til at få kendskab til internet webshoppens kundetilfredshed. I øvrigt er der endda online forretninger som giver folk mulighed for at meddele en kritik af købsoplevelsen, som på samme måde bør udnyttes til at fornemme kundernes tilfredshed.

  Inden folk handler billige ærtesten online på en internet butik burde man altid se på dens vilkår, det er dog almindeligvis ikke særlig morsomt, især ved de velkendte byggekæder som 10-4, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg.

  Et andet alternativ kunne derfor være at kigge om online forhandleren er støttet af e-mærket, eftersom det skulle være en garanti for at e-forhandleren accepterer de gældende danske regler, foruden at shoppen jævnligt tilses af fagmænd der har indsigt i de gældende bestemmelser.

  Desuden giver det dig mulighed for opbakning, såfremt du oplever besvær med din bestilling af ærtesten. Ydermere er det anbefalelsesværdigt at køber er omhyggelig omkring de mest essentielle bestemmelser der kan have indflydelse på købet af ærtesten online, fx den returrettighed internet forretningen tilsikrer.

  På grund af dette er det ligeledes vigtigt, at man til enhver tid bibeholder ens kvitteringsmail, således man en anden gang kan bekræfte købet af ærtesten, uafhængig af om man har bestilt ved Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4 eller XL-Byg.

  Kim Johansen gav 5 stjerner

  Hurtig

  Inge Møller gav 4 stjerner

  Dag til dag levering

  Per F gav 5 stjerner

  God service og hurtig levering

  Ole J gav 5 stjerner

  Super hurtigt leverance.

  9 gode råd til internetshopping
  1Før folk shopper billige ærtesten hos en butik på nettet bør de når alt kommer til alt gennemlæse deres vilkår, det er dog almindeligvis en omfattende opgave. I øvrigt kan det anbefales at køber er oppe på mærkerne omkring de fundamentale regler der har indflydelse på shopping af billige ærtesten online, eksempelvis hvilken bytteret internet forhandleren har.
  2Leveringstidspunktet er jo virkelig essentiel såfremt man mangler varen fluks, så i det øjemed er det bestemt væsentligt at man finder den forventede leveringsdato på ærtesten. Størstedelen af internet outlets tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varenumre, men vær obs på at det forudsætter at ordren placeres tidligere end et fastslået tidspunkt.
  3En hel del online selskaber lover fragtfri levering på ærtesten, men tit under forudsætning af at man køber for en konkret sum. Som alternativ bør man overveje den mest letkøbte løsning til levering, der oftest er at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et afhentningssted. Denne bliver som regel endvidere ultra smart. Den mest prisbevidste form for levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne.
  4Det er i dag virkelig uproblematisk for almindelige mennesker at analysere priser online på billige ærtesten på flere netbutikker, og til tak yder flertallet af e-firmaer levering uden betaling. Derfor kan det alligevel være tiden værd at inspicere nogle enkelte internet outlets efter tilbud og rabat forud for at du bestiller, så du er sikret at få fat i den skarpeste pris.
  5En hel del online webshops tildeler nu om stunder diverse forskellige billige leveringsformer til ærtesten. Den mest benyttede er i øjeblikket afhentningssteder, og så kan du bare gå forbi efter din ordre præcis når det passer dig. Fragtløsningen er jo usædvanlig fremkommelig, og endda også den billigste leveringsmanér.
  6Vi anbefaler kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er indbefattet af en retningslinje, som assisterer køberen overfor snydagtige internet forretninger. Som en anden løsning kunne du benytte en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du ser en fordel i at afbetale prisen over en periode.
  7Den mest betalelige leveringsmanér kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, hvilket nødvendiggør at du bor lige ved internet butikkens arbejdslager. Den løsning til levering er ekstremt central om du har behov for ærtesten fluks. Alternativt så frembyder flere forhandlere på nettet fragt uden gebyr, men tit påkræves det at der indkøbes for et præcist beløb.
  8Generelt foreslår vi at se om netshoppen er e-mærket, fordi det bør være et sympol på at netbutikken tilslutter sig de opstillede regler, foruden at online shoppen lejlighedsvis føres tilsyn med af eksperter der forstår de gældende regler. Inden folk bestiller billige ærtesten hos en internet virksomhed bør man i princippet tage stilling til butikkens vilkår.
  9Trustpilot fremskaffer ret pålidelige chancer for at granske en lang række andre kunders evalueringer og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du kigger på online webshoppens vurderinger før du shopper billige ærtesten online. Facebook giver dig tilsvarende egentlig belejlige metoder til at få en idé om internet forretningens kundetilfredshed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk